• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

bence de yaz canım çok faydasını gördüm ben...özellikle bööle kafan sakinken yapmanı öneririm unutma olasılığın az oluyura.s

gunaydın fıstıklarımm sbh bı öküz yüzünden işe gec kaldım
adam 35 yaslarında bana bakıyo sureklı ve aksı gıbı aynı araca bınmek zorundayız
neyse sbh araba vardı altında ıkı kez onumde durdu gel göturem senı dıe:mymeka:
nışanlıma dedım yarın halletcek onu:mymeka: cok sınır olmasan demezdım ama adam uzun süredır laftan falan anlamıyo
elımde yüzüğüm var yanında aşkımla konusuyom hiç
kesın evlı benım kadar cocukları vardır:mymeka:

pamık cnm cok sevındım cok hoş gule gule kullan cnm benım kucuk bı odam olur suan odamdakı kanepe ve halıyı götrcemm zaten yenı aldım ve cok uyumlu ınş olur

esra dıdem sız böle anlattıkca sankı benım düğün yaklaşıyor gıbı heycan yapıyorum noluyorsa bana kaydirigubbakcemile3
her sabah kalkınca lısteme bakıyorum bardak bıle alsam cok sevınıyorum

aybuer benım yoğun olmuyo ama bazende cok yoğun oluyom hıc yazaamıyorum

böcüküm hoşgeldinnn ben de aksine sakinleşiyom zaman ilerledikçekaydirigubbakcemile3

o tarz acaip adamlar her yerde var istemediğin kadar pislikler:kızgın:
aybuerim sen de hoşgeldin canım benim de yoğunluğum hiç belli olmuyo bazen var bazen hiç yokkafamçokkarıştı

ayy çok sınır oldum yaa:mymeka: namıssz evlı barklısın kesın yok deılsen bıle 35 yasında koca bı ökuzsun ve benım elımde yuzuk yanında bıle askımla konusuyom
ınsanlarda dın ıman allah korkusu kalmamış

günaydınlar..a.s.
bugün dükkanı ben açtım kaydirigubbakcemile3
hayırlı cumalar...bugün inşş.yoğun geçmeden atlatırız hepimiz..
fatmabahir h.geldin.bi başladın mı hepsi gelir arka arkaya merak etme..

günaydın kızlar hayırlı cumalar...

bugün akşam olsun hemen de aşkımı göreyim :)

fatmabahir hoşgeldin...

didem bugün izinli hazırlıklarının çoğunu bitirip gelir artık ...

h.geldin aybuercim..
bencede bugün hemen akşam olsun,nişanlımla buluşcam bende,evimize gidicez,yarın boya işleri bitiyor,çok merak ediyorum nasıl oldu renkler bugünden gidip bakıcaz,sonra da cmtsi de pazar da alışverişe devam :))

evet evet akşam olsun esracım buluşalım :)

ohh ne güzell senin de bitiyor artık her şey...çok az zaman kldı ..hadi siz gidin sıra bana gelsin inşallah ...

hayırlı cumalar
kızlar bu resmımızı karakalem calısması yaptrmak ıstıyorum sızce nasıl
bıde benım sol profıl resmımı cekıp eklıycem kadın yapcak
burda cok gorunmemış yuzum cunku

Son düzenleme:
evet evet akşam olsun esracım buluşalım :)

ohh ne güzell senin de bitiyor artık her şey...çok az zaman kldı ..hadi siz gidin sıra bana gelsin inşallah ...

inşş.canım sıra sanada gelicek..

bencede böcüğüm resim güzel ama senin yan profilin hiç görünmüyor,ama bide yandan çekilmiş fotoğrafı buraya eklerse nasıl olur onu da bilemiyorum,o yüzden bence başka hazır bir fotoğraf bul.daha garanti olur.

cnm baska bı fotomuz yok yanı kadına cok yolladım ama hepsı omuz omuza yanyana oda olmaz gözune baksın dedı tek bu var
bıde uzak ıstemedı bunu beğendı
dedıkı sol profılden resmını gonder yeterlı ben hallederım dedı
bakalım askım bı gelsın resım cekınmeye ıkna edersem baska edemezsem bu olcak

nasılsınız bakam gorusmeyelı :D bende gırıyorum kk ya ama çok kısa kalıp hemen cıkıyorum.. iftarı hiç evde acmadık daha.. ''glın davetleri'' olaraktan bende GELİN olaraktan hep akrabalarda arkadaslarda actım iftarımı bugunde davetlıyız .. Allahtan sahurları evdeyız :))
ayy bu zamana kadar kendımı hiç ama HİÇ gelın olarak gormemıstım.. şimdi hissettiriyorlar saolsunlar ama tuhaf bi duyguymus yaa.. ne bılım sankım yasımdan 5 yas buyudum gibi oldum :)))
ögleden sonra bana takı alıncak halamlar bizeık takıcakmısta ben beyencem onlar alcaklar..
aksamada yengeme gideriz iftara..
yarında gölcüge gidiyorum ev beyenmeye kaydirigubbakcemile4 cmt yada pz kesın tutucaz evi.. hazır eve gırmısken ben ölçü alacagım tul ve perdeler için.. eylulun 2.haftası yerlestırces esyaları hem k.vlidem gelcek gelın kıza neler alınıyorsa hepsı alıncak adet yerını bulsun gibilerine bizde damat beye alcaz :))
bu kosturmaya 10 kılo verırım ben :P:P:P :))
kendinize çok iyi bakın kızlarr.. optum kocaman kocaman..

ayy 25 gunum kaldıı.. şimdi camdan asagıya sarkıp yangııınn vaaaarrr diye bagırasım gelıyor off...

(gecmısı okumadım ıyısınızdır umarım)

2009 kasımda evleniyorum ama hiçbişey hazır diil daha

hoşgeldın aramıza canım.. tarıh ne zaman senıde alam listeye ;) :):)
sen niyetıne gir Allah yardım eder .. bi yerden basla sonrası çorap sokugu gibi gelir.. yada nerden baslıcam bılmıyorsan.. ceyız kosesıne girip bakabılırsın..

abba depollllll nan 25 miş :dilcikar: benım daha aylarım varr
sızlere gıcık oluyom
burda okudukca sankı bende yaknda evlencem gıbı hazrlık etmek ıstıyom
mobılya beyaz esya almak ıstıyommm maynak myım neyım yaa

oyy oyy oyyy yerimm senii yaaaa... :)) bebısım sende bızle hazırlık et sonradan rahat edersın ;) en azından ohh sunları almıstım vaktınde dersın yanee :)
gitmiom işte manane mananeee.. :))
2009 kasımdı demı senın tatlım ? aa modilyayı alma modası gecer baska seyler aklında kalır.. vs.. ama beyaz esyayı sen bılın bacum :D

Back