• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

abbacım davetiye ve şekerler hazır olur olmaz paylaşçam burda...
ayrıca maille gönderilmek için de bi davetiye hazırladım çok romantik oldu:asigim:
onu da bi ara ekleyecem buraya

abba aradım konuştuk :asigim: aksama ınş gelcek bıze
iş konusunu bılmıyom tam hayrlısı olsun napalımmafoldumben

aynı duygular hep aslında bana yengem dıo son ramazaanın yok son bayramın delı oluyom ya:mymeka:
cıceğım mı süper yaa msjlar attı bana cok sevıyorum cokk ıyıkı onu tanıdım ıyıkı var

dıdem bende beklyomm

abba aradım konuştuk :asigim: aksama ınş gelcek bıze
iş konusunu bılmıyom tam hayrlısı olsun napalımmafoldumben

aynı duygular hep aslında bana yengem dıo son ramazaanın yok son bayramın delı oluyom ya:mymeka:
cıceğım mı süper yaa msjlar attı bana cok sevıyorum cokk ıyıkı onu tanıdım ıyıkı var

dıdem bende beklyomm

ayy çok sevındımm Zarifimmm :1hug: opuyorumnanaktan ya zaten hep kavgalar telde çıkıyor insan saka olsada karsısındakını gormeyınce darılıyor yada anlatılmak istenenler tam olarak anlatılmıyor kuzucummm...
iş içinde hayırlısı olsun balımm .. insallah gonlune gore daha iyi bir yerde işe baslar..
yengen haklı tatlım sımdı daha var edalarındasın sen :)) zaman daralınca senınde pacaların tutusacak benım gibi
:delphin: :delphin:

askımm kredı kartı borcunun coğunu bulmuş oleyy
az kalan kısmı ıcn bıleklığımı ıstedı hemen evt dedım ayın 7sınde alcam askım dedı onemlı deıl dedım
bıtsın artık borclarımız

askımm kredı kartı borcunun coğunu bulmuş oleyy
az kalan kısmı ıcn bıleklığımı ıstedı hemen evt dedım ayın 7sınde alcam askım dedı onemlı deıl dedım
bıtsın artık borclarımız

hee ödemısmı yane kız bulmak ne demek o demek sanırsam ;)
kredi kartı borcunu faize bınmeden odersenız daha iyi olur yoksa çok basınız agrır kuzum..
biletlık olarak en güzelini yapmıssın cunku bu zamanlar en çok bırbırınıze lazımsınız.. iyi gunde hoş bes etmek kolay ama birde kotu gunlerınde yanında olmak var..
mutlugunuz huzurunuz tam olsun bitanem ..

borclarınızıda kapatırsınız insallah bir an önce.. ben Aliyi az çok tanıdım sayende.. bak dun aksamkı bi tartısmada eve cicek gonderen yarın elı bollasınca sana ne hediyeler alacak ..
sen bugun bıleklıgını vereceksın enıste sana yarın o bıleklıgın yerıne 5 bıleklık alacak mesela..

huzurunuz..aşkınız.. mutlulugunuz hiç bitmesin bitanem
:Saruboceq: :nazar:

hee ödemısmı yane kız bulmak ne demek o demek sanırsam ;)
kredi kartı borcunu faize bınmeden odersenız daha iyi olur yoksa çok basınız agrır kuzum..
biletlık olarak en güzelini yapmıssın cunku bu zamanlar en çok bırbırınıze lazımsınız.. iyi gunde hoş bes etmek kolay ama birde kotu gunlerınde yanında olmak var..
mutlugunuz huzurunuz tam olsun bitanem ..

borclarınızıda kapatırsınız insallah bir an önce.. ben Aliyi az çok tanıdım sayende.. bak dun aksamkı bi tartısmada eve cicek gonderen yarın elı bollasınca sana ne hediyeler alacak ..
sen bugun bıleklıgını vereceksın enıste sana yarın o bıleklıgın yerıne 5 bıleklık alacak mesela..

huzurunuz..aşkınız.. mutlulugunuz hiç bitmesin bitanem
:Saruboceq: :nazar:

bıraz tamamlamış 1000 küsürünü az kalmış bende hemen bozduralımm dedım
zaten takmıyom pek
ayy evt yaa gttı okadr pahalı bı cıcek aldı cebındekı son parasına canımı ıstese verrım
hem bılıyon mu o borclar onun deıl zaten ıkımzın
bana laptop aldı söz ne pırtlantamı aldı pasta tatlı söz cıkolatası cıceğı derken okadr oldu :gitme:
ödeyelımde alcam elınden o kartı

bıraz tamamlamış 1000 küsürünü az kalmış bende hemen bozduralımm dedım
zaten takmıyom pek
ayy evt yaa gttı okadr pahalı bı cıcek aldı cebındekı son parasına canımı ıstese verrım
hem bılıyon mu o borclar onun deıl zaten ıkımzın
bana laptop aldı söz ne pırtlantamı aldı pasta tatlı söz cıkolatası cıceğı derken okadr oldu :gitme:
ödeyelımde alcam elınden o kartı

hiimm bayada varmıs borc neyse faize bınmesın yeter.. aman faiz daha kotu valla.. siz borcu bıtırın sonra kartı elınden almakla en iyisini yaparsın tatlım..
oyy kıyamam son parasıyla demek.. canım bak sneı ne kadar cok sevıyor :nazar: senın mutlu olman için gözü pul para gormuyor herseyı sana adıyor :nazar: :nazar:
şimdilik sen ceyızlık bişi alma kredi kartı borcunu ödemeye bakın tatlım.. zaten çok az seyın kalmıstı dimi.. bitek sardırılcaklar vardı sanırım..
hayırlı olsun bu arada laptopun a.s. opuyorumnanaktan
ıkınız adına yapılmıs borc eger vermeseydınkı sen asla boyle bişey dusunmezsın bılıyorum.. Ali bu duruma çok uzulurdu.. dahası o borcu nası kapatcagını kara kara dusunmeye baslardı.. aksam olsunda bi konusursunuz bide şu iş olayını konusursunuz ..herseyın hayırlısı bitanem.. hayatta zorluklar olmadan insan olgunlasmıyor kuzum.. insan boyle zamanlarda sevdıgıne daha bi kenetlenıyor.. :1hug:

işte bunlarda aldıklarım kızlar
bunlar günlük olarak kullanmak için aldığım kaseler
fotoraf0234.jpg

bunlarda nevresim takımlarım
fotoraf0236.jpg

fotoraf0237x.jpg

fotoraf0238.jpg

fotoraf0239.jpg

budaa bornozumuz opuyorumnanaktan
fotoraf0240.jpg

buda akrabaların ve annemin ısrarına uyaraktan yapmaya karar verdiğim kınanın keseleri

fotoraf0233y.jpg

buda nikah şekerleri için sepet ve nikah şekerlerim
fotoraf0229.jpg

fotoraf0230.jpg

günaydın bacılarrrr
you know cum hayırlı olsun iyi günlerde kullan aldıklarını:1hug: hepsi de çookkk güzel
biz de inşallah bu hafta kesinleştirecez şeker ve davetiyeyikaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar a.s. you know aldıkların çok güsel güle kullan
kına keselerini çok beğendim
kızlar bu kına keseleri hazır olarak satılmıyormu ?
siz mi yapıyorsunuz bunları ?

günaydın kızlar a.s. you know aldıkların çok güsel güle kullan
kına keselerini çok beğendim
kızlar bu kına keseleri hazır olarak satılmıyormu ?
siz mi yapıyorsunuz bunları ?

elisacım hoşgeldinn
ben mesela internetten alacam galiba keselerimi
ama önce bi kaç yer gezecem, gönlüme göre bulamazsam son çare interneta.s

günaydn kızlar..

yokum kaç gündür netim yoktu ,nasılsınız?

ben de istiyorum kına keselerinin sitesiini :)

böcüğüm üzüldüm abayın işten ayrılmasında en kısa zamansda bulur inş. iş.kredi borcunu da bitirmek üzeresiniz çok iyi.

didem esra abba elisa pamuklu prenses düğün hazırlıkları hızla devam ediyor sizdede.

you know aldıkların çok güzel güle güle kullan.

ben de dün days in colours pikeli nevresim takımı ve days in örgü battaniyesini aldım grili kırmızılı örgü battaniyem.yatak odası mobilyalarımız siyah beyaz olacagı iiçin siyah beyaz kırmıızı kombinleyeceğiz inş. odamızı.

böcük tupper almıssın güle güle kullan neler aldın?

kızlar günaydınlar..
youknow aldıklarını güle güle canım..
bende kına keseleri için eminönüne gidicem,orda çok çeşit var,int.e pek güvenemiyorum ben ya,elime alıp bakmak isterim.ama kına keselerini çok beğendim bende bu tarz bişey düşünüyorum.
davetiyem hazırlandı,yarın basılmaya başlanıcak.sözleri şöyle oldu.tabi ben sadece yazı olarak yazdım yazı karakteri çok farklı.alta kınayı yazdırmadım,sadece düğün yeri zamanı,anne,baba isim soyisimleri o kadar.çünkü çok karışık durdu davetiyede.kına için ayrı kartvizit bastırcam,kına yeri zamanını belirten,gelmesini istediklerimin davetiye zarfının içine koyucam.

Zaman Son Bulana Dek Seninle...

Bir Ömür Sürecek Beraberligimizin,
I l k Gününe Tanık Olmanız Dilegiyle...

Back