• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

aybuer hıç gelmesek daha ıyı
ahada aşçı by gelmedı gıttım çay koydum demledım
yedek parca gıbıyım kım yoksa onun yerıne alıyolar benı:mymeka:bırazdan patron kahvaltı ıster valla cok utanmazlar cokk oruc halınden bıle anlamıyolar

dıdem saol cnm benım daha 1 koca yılım var delikafadulden cok ceyıs yapmak ıcın zamanım var

günaydın kızlar.bende sabahın köründe kalktım,insan erken kalkmaya alışınca uyuyamıyorum çok.
bugün bizde nişanlımla koçtaş a gidicez.banyo dolabı,mutfak masası,bide dün gösterdiğim banyo takımlarını falan alıcaz,dış kapının önüne paspas,hasır kirli sepeti,çöp kovası hem küçük tuvalete,hem mutfağa vs liste böyle uzuyor,ne kadar çok ayrıntı varmış yaa hepsini yazdım kaydirigubbakcemile3 bide bugün saten boyaları alıcaz,pztsi başlancak.biriyle anlaştık komple evi işte kartonpiyerleri,kapıları,duvarları heryeri boyuycak.önce nişanlım ben boyarım demişti bir rulo alıp ama sonra gözü yemedi,ev 125 m2 herhalde evlendikten sonra bitirirdi kaydirigubbakcemile3 boyacı babamın arkadaşı olduğu için çok da uygun a boyuycak,300 mlyon vericez,3-4 günde biter dedi kaydirigubbakcemile2

esracım çok iyiymiş boya 3000 e her yer.bizim tek duvarlar boyanıyor şimdi 250 ya da 200 tl...senin de bitiyor eksiklerin evet çok ayrıntı var ya..ben de listeme aklıma geldikçe yazıyorum..

günaydın kızlar.bende sabahın köründe kalktım,insan erken kalkmaya alışınca uyuyamıyorum çok.
bugün bizde nişanlımla koçtaş a gidicez.banyo dolabı,mutfak masası,bide dün gösterdiğim banyo takımlarını falan alıcaz,dış kapının önüne paspas,hasır kirli sepeti,çöp kovası hem küçük tuvalete,hem mutfağa vs liste böyle uzuyor,ne kadar çok ayrıntı varmış yaa hepsini yazdım kaydirigubbakcemile3 bide bugün saten boyaları alıcaz,pztsi başlancak.biriyle anlaştık komple evi işte kartonpiyerleri,kapıları,duvarları heryeri boyuycak.önce nişanlım ben boyarım demişti bir rulo alıp ama sonra gözü yemedi,ev 125 m2 herhalde evlendikten sonra bitirirdi kaydirigubbakcemile3 boyacı babamın arkadaşı olduğu için çok da uygun a boyuycak,300 mlyon vericez,3-4 günde biter dedi kaydirigubbakcemile2

esracım o küçük detayalrın alışverişi o kadar zevkli oluyo ki...hele koçtaş ta ben her seferinde kendimi kaybediyorumkaydirigubbakcemile3
boya badana işini de çok güzel ayarlamışsınız maşallah diyelim:1hug::nazar:

götürüyüm böcüğüm seni de gel.bakmak bile çok zevkli oluyor,bu zaman a kadar hep baktım bende,şimdi almak nasip olucak,Allah sana da nasip eder inşş.
didemcim aynen bende kendimi kaybediyorum koçtaş ta kaydirigubbakcemile3
bencede aybuercim yaz yoksa insan son ana bırakınca el ayağına dolanabilir.
fotoğrafçımızıda kesin ayarladık bakırköy foto hayat.saat 3,15 e randevu verdiler.o gün e kadar bütün günler doluymuş.

günaydın kızlar
herşeyler bitiyo yavaş yavaş
The_lady_legend boya işi cok ii canım 300 bütün evi hazır alıcan ne güsel
didemcim benimde mutfak perdem istanbuldan gelecek brizli dedikleri bi model var o olacak mutfakta kullanışlı ve hoş duruyo

günaydın bacılar mutlu haftalar hepinizeeopuyorumnanaktan
hafta sonu yatak odası ve mutfak perdelerimi aldık çook da içime sindi:sm_cool:
2 haftaya kadar da çeyizlerim yerleşmeye başlıcak, çok şükür büyük bi eksiğim kalmadı artık

bana zaman bundan sonra hepten hızlı geçer heee-tatlicadiarzu-

günaydınlar...
hafta sonu çok yoruldum,ama değdi kaydirigubbakcemile2
koçtaş a gittik baya eksiklerimizi tamamladık.bir tek mutfak masası,banyo dolabı kaldı,onları da temizlik olucak h.sonu,ondan sonra gidip alıp hemen koyucaz inş.zemuszemus
bugün boyacı giricek eve,renklere de dün kesin karar verdik,salon şampanya rengi,2 oda da lila,leylak rengi olucak.yatak odamla,mutfak fildişi,mutfak toz pembe istiyordum ama dolapların rengi fildişiyle çok uyumlu oluyor,o yzden öyle olsun dedik.mobilyalarım da haftaya gelicek inş.ben hiç göstermemiştim mobilyalarımı,fırsatım olursa bugün atarım.
didemcim ohh sende halletmişsin perde işini,ben onları 2 hafta sonra anca bakarım,halılarla beraber halledicem hepsini..yerimseniben

esracım renk seçimlerin çok güzel bence beğendimma.s
bizim evde de 1 aydır mutfak dolapları yenilenecek, biraz daha elini yavaş tutarsa adam, mübarek gün elimi kana bulayacam:oklava::oklava::oklava:

Allah ramazan ayının bereketiyle doldursun yeni yuvalarımızı
herkesin bin bir telaşla hazırladı dört gözle güzel günlerin gelmesini beklediği
evi mutluluk huzur şevkat dolu olsun hiç birimizi utandırmasın allah
güsel sonbahar gelinleri.....

Allah ramazan ayının bereketiyle doldursun yeni yuvalarımızı
herkesin bin bir telaşla hazırladı dört gözle güzel günlerin gelmesini beklediği
evi mutluluk huzur şevkat dolu olsun hiç birimizi utandırmasın allah
güsel sonbahar gelinleri.....

canım benim ne güzel yazmışsın çok hoşuma gittiiii:1hug:

amin amiiinnnnn:Saruboceq:

bu arada bugün kimsecikler uğramıyo hee

Back