- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
kızlar bende bugun herbişeyimi aldım yemek takımımı çatal bıçak takımımı mutfak önlüğümü eldivenimi opuyorumnanaktan dolu nevresim yatak örtüsü fln herbirini koycam fotoyu ayy cok yorldum ama
günaydın bacılarrrr
abbacım çok güzel davetiyen bayıldım bayıldımmmmbizim davetiye değişebilir çünkü firma iğrenç bi numune göndermiş kağıt kalitesi kabul edilebilir derecede değilkötükedihüso biz de vazgeçtik, nişanlıma tanışma yıldönümü hediyesi yaptırdığım matbaayla görüşecem hem indirim de yaparlarsositososito
bu arada ben de maille gönderilebilecek bi davetiye hazırlamaya başlıyom bugün
günaydın tatlısımm.. :1hug:günaydın sonbahar gelinleri a.s.
bitanesii çok sağolll opuyorumnanaktan opuyorumnanaktangunaydın kızlar
abbacım cok cıcı gule gule dağıtın
kızlar dün askımla kavga ettık bana orkıde yollamış eve :asigim:
ama benımm yüzümden işsızde kaldı
ısyerınden hep benı aradı kovulmuşmafoldumbennapcaz sımdı ya kendımı nasıl affetcem
keske arayıp tşk etseydım tatlım.. şimdi kendını daha kotu hıssedıyordur .. işinden kovulmasına çok uzuldumbenım yüüzümden ama dıdem kendımı affetmıycem asla
dün tartıstık dıe bana orkıde yollamış eve gttım bakmadım bıle orkıdeye öle gözucuyla baktım arayıp tsk bıle etmedım
dün sureklı sırketı aradım askım arama dedı dınlemedım benım yuzmdem kovuldu mafoldumben
ayy evet böcüğümm artık gün saymaya basladımm zemuszemushihoyyyttskler cnm
abbacım sımdık baktım davetıyen cok özel cok guzelayy herseyın bıtmış ve sadece 28 guncuk kalmış :1shok: ınanmıyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?