2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

cok yoğundum hele:bbo:

dıdemcım sorun yok bulusma topıcınde resımler nan sızlerde bakın:mymeka:
ayrıca dıdem esra masallah sızlere ne kadr guzel yaa eksıklernız bıtmek uzere cok süper

kızlar bende bugun herbişeyimi aldım yemek takımımı çatal bıçak takımımı mutfak önlüğümü eldivenimi opuyorumnanaktan dolu nevresim yatak örtüsü fln herbirini koycam fotoyu ayy cok yorldum ama

güle güle kullan canım.alıyorsun böyle yoruluyorsun ama sonra çıkarıp bakınca çok güzel oluyor herşeye değiyor yani..

merhaba kızlarrr... en sonunda davetiyemızı kendımız yapmaya karar verdık.. bugun davetiyelerı bastırmaya gıttım.. aynen yukluyorum sıze :)) sadece ailelerımızın isim ve soyısımlerı ile mekan ve tel noları sansurledım :))

resmı netten bulduk ama uzerinde çok oynadık kısaca bızım eserımız sayılır :))
hatta davetiyecı gorunce çok sasırdı (aşkımla ben yaptım deyınce) mukemmel olmus dedi :)))

sağol prensesciğimm opuyorumnanaktan evet farklı olsun diye az cabalamadık yaws.. nerdeyse bu yaptıgımızdanda vazgecip tekrardan ya bişiler yapacaktık yada hiç istemeyerekte olsa katalogrtan sececektım yani..:umursamaz:

bencede çok güzel omuş abbacım,tesadüf kş bugünde bende resim bakıyordum mail olarak da davetiye hazırlıycaz,bu resmi bende ekledim favorilerime :))

:)) sağol esracım beyendiğine sevındım opuyorumnanaktan tmm tatlım eger baska seylerle kombinasyon yapılırsa daha guzel olur ama yınede tercih sizin..mail olarak dedınya istedgınız kadar yere sahıp olacaksınız o bakımdan
bizim kapak takvim yapragı bıcımınde oldugu için ebatları kucuk tuttuk yoksa elımızde koca bi kartondan davetiye olacaktı :))
davetiyenın kapagını netten alıntı ama.. kapak aynı zamanda zarf gorevını gorecek.. onuda yuklerım az sonra
600 adetini 350 tl ye yapacak yogun pazarlık sonucu ancak bu kadar dustu :umursamaz: bir hafta sonra ancak teslımat olur dedi.. neymıs özel cızımmıs ellerınde kalıp yokmus vs.. neyse amann bızım ıstedgımız olsunda beklemeye razıyım dedım artık :):)
favorılerınde olacagını bılmek benı mutlu ettı..sağol tatlım..

buda hem kapak hem zarfımız olacak..içindekı takvim yapragı yerıne bızım yaptıgımız davetiyeyı koyacagız :asigim: :asigim:

bu arada iki harfte G&G olcak .. t yi duzeltecekler.. :)))

gecen hafta sonu aşkım geldi (persembeden) esestekı butun işlerımızı halletık ..
haftaya ev tutulcak ben golcuge gidicem ev beyenmeye :) temızlık su bu yıne giremıcem buraya (
bugunde gelınlıgımın provası vardı foto cekecektım unutmusum yaws.. öncekı astar prova olduguna pek bi,şey belli değildi ama sımdı herseyı dıkılmıs bi tek gereklı yerleri dıkmemıs.. fransız gurupu olacak yerlerı bana sordu soyle yapsam ne dersın gibilerine filan..

provada gelınlıgım bol geldi terzim dıyor zayıfladın mı sen yook dıyorum boyum uzadı :)) 1cm daha uzamısımda.. şimdi aşkımdan 4cm kısayım :)) gelınlıgı daraltacak bide işte.. son 2 provam kaldı ..son olanda duvak belirlenıp dıkılcek bide cıcek beyenıp yapılcak.. bıtti sayılır çok sukur.. :Saruboceq:

çok güzelmiş canım.bizimde davetiyelerimiz haftaya basılcak,bide ben ayrıca işte mail hazırlmak istiyorum,arkadaşım yapmıştı,çok hoş olmuştu,arkada müzik, sinevizyon tarzı hazırlıyorsun ,ben kendi müziğimizi koydum,ama tabi 45 sn lik bişey olduğu için kestim şarkıyı,üç tane kendi resmimizden seçtim,ilk başa işte senin davetiyende olan resmi koydum,sonra arka arkaya 2 resim sonra davetiyemiz basıldıktan sonra scan edip b.sayara atıcam,onuda koyucam hem zarf hem içini gösterecek şekilde.sonra bir resim daha o şekilde bişey olucak.sizlerde yapabilrisiniz.sonra msn yoluyla herkese atıcam.

waaww süper fıkır esracım bak bu yonden hiç dusunmemiştim ben :)) valla usenmezsek yaparız olee diyim..
şimdden ellerıne saglık tatlım a.s. a.s. umarım hersey istedıgın gibi olur :Saruboceq:

günaydın bacılarrrr

abbacım çok güzel davetiyen bayıldım bayıldımmmm bizim davetiye değişebilir çünkü firma iğrenç bi numune göndermiş kağıt kalitesi kabul edilebilir derecede değilkötükedihüso biz de vazgeçtik, nişanlıma tanışma yıldönümü hediyesi yaptırdığım matbaayla görüşecem hem indirim de yaparlarsositososito

bu arada ben de maille gönderilebilecek bi davetiye hazırlamaya başlıyom bugün

gunaydın kızlar
abbacım cok cıcı gule gule dağıtın
kızlar dün askımla kavga ettık bana orkıde yollamış eve :asigim:
ama benımm yüzümden işsızde kaldı
ısyerınden hep benı aradı kovulmuşmafoldumbennapcaz sımdı ya kendımı nasıl affetcem

hoşgeldiniz kızlar....

böcüküm çok üzüldüm canım yaaa:teselli: Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda iş bulur sevdiceğin:gitme:

benım yüüzümden ama dıdem kendımı affetmıycem asla
dün tartıstık dıe bana orkıde yollamış eve gttım bakmadım bıle orkıdeye öle gözucuyla baktım arayıp tsk bıle etmedım
dün sureklı sırketı aradım askım arama dedı dınlemedım benım yuzmdem kovuldu mafoldumben

tskler cnm
abbacım sımdık baktım davetıyen cok özel cok guzel ayy herseyın bıtmış ve sadece 28 guncuk kalmış :1shok: ınanmıyommm

you know gule gule kullan cnm resımlerı eklersen cok mutlu olcam

selam kızlar a.s.

sağol didoşum benımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aa kuzum fırmanın yaptıgıda ayıp yani.. anacım davetiyelrerınızı beklıyor oluceem hee bende bakem sizinkılere ayy meraktan çatlarım yoksaamm
:kedi:kaydirigubbakcemile3
günaydın sonbahar gelinleri a.s.
günaydın tatlısımm.. :1hug:
bitanesii çok sağolll opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
aaa kuzum yaa kıyamam (( şimdi ne olacak peki? bu arada barısma çiçeğinize bayıldımmm :1hug: afferim valla erkek dediğin boyle olacak..

keske arayıp tşk etseydım tatlım.. şimdi kendını daha kotu hıssedıyordur .. işinden kovulmasına çok uzuldum (( tühh yaa sımdı bi alternatifi yokmu bu durumun yanı tekrar işe alınma durumu? yada baska bi iş bakacak artık.. (( :teselli: :teselli:
tskler cnm
abbacım sımdık baktım davetıyen cok özel cok guzel ayy herseyın bıtmış ve sadece 28 guncuk kalmış :1shok: ınanmıyommm
ayy evet böcüğümm artık gün saymaya basladımm zemuszemushihoyyyt
çok heyecanlanıyorum artık cok az uyuyabılıyorum.. uyumak istesemde uyuyamıyom yani pöff...
suan duygularım oyle karısıkkı bı yandna aşkıma kavuscam çok heyecanlıyım mutluyum öbür taraftan ailemden ayrılcamı dusununce içim buruluyor..huzunlenıyorum.. bazen durduk yere aglıyorum yada birden patlıyorum sınırden .. bende naptımı bılmıyorum gibi bişey yani bu aralar..

hazırlık olarak hersey bıttı tek eksık bir duzene oturtmak hepsini.. buda daha yorucu olacak benım için.. sanırım bu zaman zarfında 10 parcaya bolunurum ben bu gidişle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…