• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

benimkinin gececi oldugu zamanlar iyi olur da diğer haftalar da bakalım nasıl olur o zamana gelelim de hayırlısıyla...

benımkı gececı olmas benı yalnız bırakmaz
nan anamın evıne gelırım gerı
tırsarım ben mafoldumben

tünaydın kızlar...
benimde içim de bir buruk bu son ramazanımız :çok üzgünüm:
dün de bana abim dedi alıştın bakalım nasıl iftrar,sahur hazırlıycan dedi,benm evim anneme çok yakın ya,annem de dediki gelirsiniz iftara her akşam,gitmeden önce ben sana sahurluk da veririm dedi,ahhh ahh annem benm,ne varsa anne de var. opuyorumnanaktan

Arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar benimde ailemle geçireceğim son ramazan içimde bi burukluk var.Ama bi yandan da düşünüyorum ki bu kadar üzülmeme gerek yok tamam herşey evlenince eskisi olmaz ama orası her zaman benim evim istediğim zaman gidicem bide benim nişanlım vardiyalı çalışıyor gececi olduğu zaman büyük bi ihtimalle annemlerde kalırım .

kızlar hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar dün ilk sahur diye sahura kadar oturdum bişiler hazırladım
şimdi başım kalkmıyo yaa ama içimde bi sevinc var bugun zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus

seneye Ramazanda hayırlısıyla ben nişanlıma sahur yemeğini hazırlarım sonra bi daaha yatıp uyumam heralde iş günlerinde...ama tabi ben de ilk günlerde zorlanırım uykudan uyanıp yemek hazırlarkenekaydirigubbakcemile3

hayır olsun prensescim ne güzel işte,bende bugün kendimi çok iyi hissediyorum,hele akşam iftar sofrasını düşündükçe daha iyi oluyorum :))

Arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar benimde ailemle geçireceğim son ramazan içimde bi burukluk var.Ama bi yandan da düşünüyorum ki bu kadar üzülmeme gerek yok tamam herşey evlenince eskisi olmaz ama orası her zaman benim evim istediğim zaman gidicem bide benim nişanlım vardiyalı çalışıyor gececi olduğu zaman büyük bi ihtimalle annemlerde kalırım .
hoşgeldin aramıza tatlım..
kızlar hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar dün ilk sahur diye sahura kadar oturdum bişiler hazırladım
şimdi başım kalkmıyo yaa ama içimde bi sevinc var bugun zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
oyyy maşallah de kız :nazar: her günün böyle olur inş. bnm de içimde ramazanın verdiği bir huzur var.. ramazan bambaşka bir şey sahiden..
seneye Ramazanda hayırlısıyla ben nişanlıma sahur yemeğini hazırlarım sonra bi daaha yatıp uyumam heralde iş günlerinde...ama tabi ben de ilk günlerde zorlanırım uykudan uyanıp yemek hazırlarkenekaydirigubbakcemile3
sahurdan sonra yatarım ben yaws. uykusuzluğa dayanamam :))
hayır olsun prensescim ne güzel işte,bende bugün kendimi çok iyi hissediyorum,hele akşam iftar sofrasını düşündükçe daha iyi oluyorum :))

Şeniz

günaydın kızlarrrr mutlu haftasonlarıııopuyorumnanaktan
bugün iş çıkışı aşkımlan yatak odası - mutfak perdesi almaya gidecez inşallahhihoyyyt

günaydın kızlar,bugün akşama kadar çalışıyorum yine :(

yarın öğleye kadar uyumak istiyorum...

didemcim maşallah bitiyor her şey çok az eksiğin kaldı dimi?

günaydın kızlar,bugün akşama kadar çalışıyorum yine :(

yarın öğleye kadar uyumak istiyorum...

didemcim maşallah bitiyor her şey çok az eksiğin kaldı dimi?

evet canımbenim Allaha şükür çok az kaldı...
artık yavaş yavaş taşınma ve kuaför işleriyle ilgilenmeye başlayacam önümüzdeki haftadan itibarenkaydirigubbakcemile2

gunaydınn
dıdem senın iş bıtınce bana yardıma gel kaydirigubbakcemile3
aybuer bende 1e kadr calısıyom cıkmam 2 olur
burdan bı arkadasıma ıftara gıtcem

gunaydınn
dıdem senın iş bıtınce bana yardıma gel kaydirigubbakcemile3
aybuer bende 1e kadr calısıyom cıkmam 2 olur
burdan bı arkadasıma ıftara gıtcem

zarif ayıp ediyon ne zaman yardım istersen ben buralardayım a.s
ben de erken işbaşı yaptığım için bugün 3 te çıkacaam nişanlımgillen perdeciye gideceskaydirigubbakcemile

Back