hayır olsun prensescim ne güzel işte,bende bugün kendimi çok iyi hissediyorum,hele akşam iftar sofrasını düşündükçe daha iyi oluyorum :))
hoşgeldin aramıza tatlım..Arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar benimde ailemle geçireceğim son ramazan içimde bi burukluk var.Ama bi yandan da düşünüyorum ki bu kadar üzülmeme gerek yok tamam herşey evlenince eskisi olmaz ama orası her zaman benim evim istediğim zaman gidicem bide benim nişanlım vardiyalı çalışıyor gececi olduğu zaman büyük bi ihtimalle annemlerde kalırım .
oyyy maşallah de kızkızlar hayırlı ramazanlar hayırlı cumalar dün ilk sahur diye sahura kadar oturdum bişiler hazırladım
şimdi başım kalkmıyo yaa ama içimde bi sevinc var bugun zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus zemuszemus
sahurdan sonra yatarım ben yaws. uykusuzluğa dayanamam :))seneye Ramazanda hayırlısıyla ben nişanlıma sahur yemeğini hazırlarım sonra bi daaha yatıp uyumam heralde iş günlerinde...ama tabi ben de ilk günlerde zorlanırım uykudan uyanıp yemek hazırlarkenekaydirigubbakcemile3
hayır olsun prensescim ne güzel işte,bende bugün kendimi çok iyi hissediyorum,hele akşam iftar sofrasını düşündükçe daha iyi oluyorum :))
ben daha iftar sofrasını düşünmedim ama nedendir bilmem iyiyim
yaa hatta kahkahalar atmak geliyo içimden
günaydın kızlar,bugün akşama kadar çalışıyorum yine
yarın öğleye kadar uyumak istiyorum...
didemcim maşallah bitiyor her şey çok az eksiğin kaldı dimi?
gunaydınn
dıdem senın iş bıtınce bana yardıma gel kaydirigubbakcemile3
aybuer bende 1e kadr calısıyom cıkmam 2 olur
burdan bı arkadasıma ıftara gıtcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?