• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım benimde düğünüm ramazan bayramından 2 hafta sonra çok heyecanlıyım.Evlenmek ne kadar zormuş ya hep bi koşuşturma içindesin.

Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım benimde düğünü tam 52 gün sonra evlenmek çok zor bi işmiş bence acayip koşuştuyorsun birşeyler alırken hep kararsız kalıyorsun.

kızlar arkadaşım
davetiye taslağını göndermiş cok güsel olmuş
yaa başta tereddüt etmiştima ama cok begendim

getattachmentjao.jpg

Son düzenleme:
yatak odam
fotoraf0048f.jpg

oturma grubunun parcası zemuszemus
fotoraf0050f.jpg

konsolum
fotoraf0122j.jpg

masam
fotoraf0123.jpg

tv ünitem
fotoraf0124z.jpg

Son düzenleme:
kızlar arkadaşım
davetiye taslağını göndermiş cok güsel olmuş
yaa başta tereddüt etmiştima ama cok begendim

canım benim inşallah baskıdan sonra da tam istediğin gibi oluyor davetiyen...bunlar önemli detaylar yaaa bi kere oluyo sonuçta...hepinizin içine sinmesi çok önemlia.s

know salon takımın cok hoş cnm masanda öle koyu renkler pek kullanıslı olmaz bol bol sılcen allah kolaylık versın

pamuk senınkılerde cok guzel davetıyende öle yaşın kac cnmm en genç çift bız olcaz gıbı askımla

you know, prenses herbişeyleriniz çok güzel maşallah:nazar:

bizim müdür de bi ara totosunu kırıp yerinde otursa da izinlerimi konuşsak iyi olcek bu arada:olmaz:

böcüğüm siz nişanlınla bjk hastasıydınız yanlış hatırlamıyosam
benim aşkımda öle gecen
onunla deri sehpa takımı gördük büyük olanda bjk ablem var
bi küçüğünde kartal en küçükde tam hatırlamıyom bjkle ilgili bişi var
siyah aşkım oan hayran oldu onu arayıp ayırttım süprs yapcam belki seninde ilgini ceker diye sölüyorm

Back