• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

esracım eklediğin takım çok güsel gerçekten çok zevkliopuyorumnanaktan
benim takımımı büyük teyzem almıştı ama henüz görme fırsatım olmadı...muhtemelen turunculu sarılı bişeydir uyumlu olması içün

elisaacım şu anki listeye göre en son sen görünüyon bacım ama belli olmaz bu işler tabekaydirigubbakcemile3

esra benımkıde 300 kusur tutuyo alcam
klozet kapağı almıycam hem pahalı 80 falandı hemde gerek yok klozetten gorunmez
cok guzel bı takım ama

böcüğüm siz nasılsınız halledebildinizmi şu kart meselelerini_???

yok mafoldumbenbılmem ne etcek
abımden ıstycektı hayır dedım nıye ya dedı 2 hafta sonra vercem olmaz dedım
yengem cok dandık
sımdık derkı altın alması gerektığı dönemde borc alıyo ne bıcım iş bu
bılmıyom nolcak bakcak artık bı çaresıne ama hata onda
dedımkı askım maası al paranı öde gıt kuzenıne ver demedım :mymeka:

yok mafoldumbenbılmem ne etcek
abımden ıstycektı hayır dedım nıye ya dedı 2 hafta sonra vercem olmaz dedım
yengem cok dandık
sımdık derkı altın alması gerektığı dönemde borc alıyo ne bıcım iş bu
bılmıyom nolcak bakcak artık bı çaresıne ama hata onda
dedımkı askım maası al paranı öde gıt kuzenıne ver demedım :mymeka:

canım ya sorunlarınız düzelir umarım ama bencede abinden istemesi kötü olur gibi yengend:1hug:e öyleyse sıkma canını ya

nasıl sıkmamkı
bugun yarın işyerıne kağıt gıdeerse işten bıle cıkarılabılır
ALLAH korusun mafoldumben

Zarifim Allah mutlaka hayırlı bi kapı açacak size bu mübarek günlerde...kul sıkışmadıkça hızır yetişmez derler:1hug: bu sıkıntıları da aşacağınıza inanıyorum ben

aşkım bugun evimizi boyıcak yatak odası hariç heryer kum bejiii ama yatak odası morrrrrrrrrropuyorumnanaktan

aşkım bugun evimizi boyıcak yatak odası hariç heryer kum bejiii ama yatak odası morrrrrrrrrropuyorumnanaktan

ooo ne güzel yaaa benim de yatak odam lila bi farklakaydirigubbakcemile3
kum bejini çok beğeneceğini düşünüyom çok tatlı bi renk, yani duvarda çok hoş duruyo
hayırlı olsunn:1hug:

ne güsel hayırlı olsun cnm
benim bütün odalar farklı
salon kum bejinin az acıgı
küçük bi odamız var o güneş sarısı
yatak odası pembe
mutfak lila

ooo ne güzel yaaa benim de yatak odam lila bi farklakaydirigubbakcemile3
kum bejini çok beğeneceğini düşünüyom çok tatlı bi renk, yani duvarda çok hoş duruyo
hayırlı olsunn:1hug:

zaten sizlerden gelenlerle karar verdim kum bejıneopuyorumnanaktan mobilyalarım kahve krem çünkü ama yatak odasııııı:kedi: ışığıda mor japon fenerlerinden alcam böle oda egzantrik olsun kaydirigubbakcemile3

eşyalarım yok cnm ama çok benzerleri vardı buralarda salon takımım kenarları kahverengi deri kuması krem rengi ben öyle vitrin fln tarzı şeyleri sevmiyorum bi tane konsol bide tv ünitesi aldık masada tabi masamda kahve sandalyeler krem rengi deri salonumda bi köşeyede puf koymayı düşünüyorum halı baktım gecen şu 3 boyutlu halılardan alcm kremli bişi ben sade olsun istiyorum heryer
bende senin evini görmek isterim senin varmıydı esyaların fln

Back