perdemi almadım daha ama krem üzerine sütlü kahve desenler düşünüyorum halımıda 3 boyutlu halılardan alcz
selam kızlar. bayadır yoktum geçmiş dolmuş okuyamadım kafamçokkarıştı
off ya az kaldı düğüne ve ben çok bunaldım telaşeden. yakında delirecem
artık sürekli tartışıyoruz. nasıl aşacaz bu durumu bilmiyorum. o da bunaldı bende. maddi olarak baya zorlanmaya başladım. babamın iş durumundan ötürü. off off Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
daha öncede yazmıştım fotocu bi arkadaş resşmli
davetiyeyi 1000 tanesi 200lira gibi bi fiyata yapabileceğini söledi
hala kararsızım ne yapsam yaaa :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:
kzum hemn bakıyorum ceyızlerıne :))baba evime serdğimiz ceyizim - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
kızlar burdan bakabilirsniz cicilerime:):):)
hoşgeldın a.s. dugun tarıhın ne zaman hazılrıkların ne alemde bakem :)Selam kıslar a.s.
bende nasip olursa sonbahar gelini olucam
slm kızlar yoktum 1 hftadır aşkımın yanına gitmiştim ve bizim için ağır bir yük olan ev tutmak işini hallettik artık balkonlu kocamannnn bir evimiz var opuyorumnanaktan evin heryeri temiz mutfak fln yeni yapılmış bitek boya lazım oda temiz ama biz beğenmediğimiz için tekrar boyacz kızlar benim mobilyalarım kahve krem salonu ne renge boyasam sizce değişik bir renk istiyrum yatak odası belli zaten morrrrrrrrrrrr
SELAM KIZLARR naıslınız gorusmyeli :)) ayy ben herseye gululyorum bu aradalar delirdim mi nee :)) içimde bi sevınckı sormayın canlarım..
daha öncede yazmıştım fotocu bi arkadaş resşmli
davetiyeyi 1000 tanesi 200lira gibi bi fiyata yapabileceğini söledi
hala kararsızım ne yapsam yaaa :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :bbo:
SELAM KIZLARR naıslınız gorusmyeli :)) ayy ben herseye gululyorum bu aradalar delirdim mi nee :)) içimde bi sevınckı sormayın canlarım..
sağol canım a.s. aminn .. opuyorumnanaktanallah sevincini arttırsın benimde 24 eylül nikah 26 eylül düğün
ayy evet fıstıkımm :)) bu hafta sonu davetiye işini halletces haftayada evi tutucaz ..zaten burdan aldımız mobilyacılara gıttım esyaları hazır etmelerını soyledım zemuszemus zemuszemus
allah aglatmasın canım ne güsel işte
aminn didemcimm :1hug: :1hug:
aman abbacım maşallah maşallah Allah ağlatmasın:1hug:
heyecandandır bence gülüm arada bana da oluyo çünküzemuszemus
evet çoğaldık artık :)) 10 kısıyızzz zemuszemushollleeeyyyy listemiz de güncellenmiş..ellerine sağlık canımdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?