2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın canlar...mutlu haftalarkaydirigubbakcemile3
böcüküm geçmiş olsun yevrum,
beni soranlar olursa çok kötü başlayan haftasonum süper bitti:nazar: evime beyaz eşyalarım mutfak dolap ve masam gitti...hee bi de kışlık kıyafetlerim...
evim yuvaya dönüşmeye başladı Allaha şükür...inşallah tüm çekemeyenlere, beni üzmeye çalışanlara inat mutlu huzurlu bi hayatım olur evimde:Saruboceq:
bu temennilerim hepimiz için geçerli tabi

günaydın kızlar..
iyi haftalar..

didemcim ne güzel her şy tamalanıyor ...ahh bu çekemeyenler takma canım kiöseyi sen ...

pamuklu prensescim ne güzel çeyizin serilmiş bakıcam şimdi fotolara..

böcüğüm halana gitmişsin orda da kalmıssın sanırım ohhh nasıldı günün?

gunaydın kızlar
RABBIM 10 yıl öncesı bıgunu bıdaha bızlere yaşatmasın ınş
17 ağustos marmara depremı mafoldumben

dıdemcım amın cnm ohh ne kadar guzel yaa
aybuer cok guzeldı boynum tutuldu okadr askım sabah işten geldı ana bı baktım yanımda bırı
halam dıo kalk bakım kızn yanından nıkahınız yok sızın daha:roflol:
ama gözumu actığım anda onu görmek süper bişi :asigim:

canım ne güzel çeyislerin var maşallah:nazar:
iyi günlerde sağlıkla kullanırsın inşallah hepsini:Saruboceq:

slm kızlar yoktum 1 hftadır aşkımın yanına gitmiştim ve bizim için ağır bir yük olan ev tutmak işini hallettik artık balkonlu kocamannnn bir evimiz var opuyorumnanaktan evin heryeri temiz mutfak fln yeni yapılmış bitek boya lazım oda temiz ama biz beğenmediğimiz için tekrar boyacz kızlar benim mobilyalarım kahve krem salonu ne renge boyasam sizce değişik bir renk istiyrum yatak odası belli zaten morrrrrrrrrrrr

pamukum gordum ceyıslerını ı gunlerde kullan cnm amma cok patık tulbent var ne etcen nan okadarı
bende de var dağıtcam valla
çünkü kapalı değilım
arada lazım olur dıe bıkac tane bırakırsam yeter
havluda cok var onlarıda vercem hatta sımdıden nışanlanan kızlara hedıye edıyom evlenene kadr kalmıycak gıbı:roflol:

you_know canım hayırlı olsun eviniz gerçekten büyük bi yükten kurtulmulşsunuz iyi günlerde oturun inşallaha.s.
benim salonum kum beji boyandı mesela; hatta hol de aynı renk...biz gayet beğendik evi aydınlık gösteriyor kahve-krem ile uyabilir bence...boya kartelalarında da bu tona yakın değişik renkler var mutlaka zevkinize uygun bişey bulursunuz çeşit bol

you_know canım kum beji hem acık gösteri hemde hemde kahve tonu mobilyaya cok uyumlu oluyo

evet kızlar patik tülbent cok ama bizim burda cok yapılıo o patiklerimin hepsini ananem ördü almıcam desem gönlü kırılacak düğünden sonra hediye vericem tülbentleride annem yaptı
cok fazla teyze olunca hepsi bi seccade işledi öle oldu

bende kum bejı düşündüm 2 odayı ve holu ama yinede karanlık gösterir diye korkuodum modern ve hoş olur evet kum bejı iii ya

you_know canım kum beji hem acık gösteri hemde hemde kahve tonu mobilyaya cok uyumlu oluyo

evet kızlar patik tülbent cok ama bizim burda cok yapılıo o patiklerimin hepsini ananem ördü almıcam desem gönlü kırılacak düğünden sonra hediye vericem tülbentleride annem yaptı
cok fazla teyze olunca hepsi bi seccade işledi öle oldu

canım hoş şeylerin var evet bazen büyükler yapıyor kullanmam diyorum bende o zaman üzülüyorlar bende alıyorum herşeyi bakalım ne yapcm

Back