2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

günaydın kızlar.
tam giriyorum bişeyler yazıcam işim çıkıyor,tekrar çıkmak zorunda kalıyorum.
h.sonu inanılmaz yoğun geçti,dün gelinlik provam vardı iş çıkışı gittim,bayıldım çok güzel olmuş.duvağı kaldı şimdi onu yapıcaklar.pazar günü kına kıyafetim ayakkabım çantam alındı,tatlı bir kırmızı gece elbisesi aldım uzun.içi saten üstü tül.yandan tül geliyor çapraz öyle bir askısı var,helen modeli.sarı işlemeleri var,hemn göğüs bitimnde.altınada gold renkli çanta ve ayakkabı aldk.çok beğenrek aldım.içime sindi.6 parça saten beyaz gecelik takım aldık ,gelinliğimin içine çamaşırımı aldık.cmtsi akşamda nişanlımla beraber eğlenmeye gittk bar a kafamız dağıldı zemuszemus çok yoruldum ama hafta sonu.daha evle hiç uğraşamadım.

Son düzenleme:
esracım iyi günlerde kullan aldıklarını canım:1hug:
yaa kızlar ben evimi özlüyom çokkk bi an önce zaman geçse de yerleşsek artıkzemuszemus

benımde moralım bozuk
aşkıma 1500 tl kredı kartı gelmış ödemezse ıcra takıbı başlayıp işinden atılma olasılığı bıle var
napcaz sımdık
aylığını almış halasına vermış gerı alamam dıo halasının onun o kadr borcu olduğundan haberı yok
bulamazsa artık ben bılesıklerımı vercem
napalım canımız saolsun o bana 2 hafta sonra tekrar alcak
ınş bulurmafoldumben

benımde moralım bozuk
aşkıma 1500 tl kredı kartı gelmış ödemezse ıcra takıbı başlayıp işinden atılma olasılığı bıle var
napcaz sımdık
aylığını almış halasına vermış gerı alamam dıo halasının onun o kadr borcu olduğundan haberı yok
bulamazsa artık ben bılesıklerımı vercem
napalım canımız saolsun o bana 2 hafta sonra tekrar alcak
ınş bulurmafoldumben

canım benim yaaa inşallah bulursunuz bi an önce...borç işi çok zorr:teselli:

günaydınnnn kızlarrrrr
moralim çok bozuk ama güzel şeylerden bahsedip oyalanalım
ağlamaktan gözlerimi kapatıp açamıyorum:gitme:

günaydın didemcim.
hayırdır canım.her neyse düzelir zaten merak etme,bu ara bunların olması çok normal.ama yinede ağlayıpta kendini harap etme canım.:olmaz:

kızlar günaydın..

dün çok yoğundum giremedim hiç,nasılsınız..

d,demcim her neyse sorunun geçer inşallah sıkma canını..evini biraz daha özle canım az kaldı sonr askınla mutlu huzurlu yasayacaksınız inşallah...

zarifcim inşallah atlatırsınız bir şekilde bu durumu ahh bu kredi kartları ..

esracım ne güzel artık hiç eksiğin kalmadı nerdeyse..çok az az kaldı evlenmenize..

ınş bılesıklerımı bozdurmaya gerek kalmaz
moralı cok bozuk ya kuzenıne borc verdı onu al dıycem ama kızcak bana bılıyorum
okadr dedım kı askım bak aylığını alınca kredı kartını öde bu gtmışdırek halasına vermış
suan 500 tl yatrması gerekıyor toplam 1450 falan
bı bıleklığımı bozdururum son çare
ama hepsını bozdurmam oda ızın vermez zaten bıde aynı bıleklığı gerı alcaz emanet seklınde kuyumcuya bırakcaz 2 hafta sonra alcaz
ama ınş kuzenı para verır

arkidişler sağolun ilginiz için:1hug: sorun belli zamanlarda hortlayan aile durumlarımız...valla yaprak dökümüne döndük sonundamafoldumben ama az kaldı hayırlısıyla evlenecem ve güzel günler bekleyecek beni inanıyorum buna:Saruboceq:

kızlar günaydın..

dün çok yoğundum giremedim hiç,nasılsınız..

d,demcim her neyse sorunun geçer inşallah sıkma canını..evini biraz daha özle canım az kaldı sonr askınla mutlu huzurlu yasayacaksınız inşallah...

zarifcim inşallah atlatırsınız bir şekilde bu durumu ahh bu kredi kartları ..

esracım ne güzel artık hiç eksiğin kalmadı nerdeyse..çok az az kaldı evlenmenize..

evet canım şimdi tek derdim ev telaşım kaldı. sen nasılsın?

didemcim bende aynen sürekli eve gitmek istiyorum kaydirigubbakcemile3 boya başlanıcak ama o arada bişey yapamıycam.o arada bende alıcaklarımızın listesini çıkartıcam.
bizim bina 15 katlı site içinde,ilk apartmanın girişinde ziller var ya herkesin ismi yazıyor.cuma günü gittim,ev sahibinin adı yazıyordu,çıkardım onu.esra&melih ...... koydum, herşeyim bitti ya o da tamam şimdi.kaydirigubbakcemile3 ama çok güzel bir heves yaa

ayy heycandan öte aptallık çöktü kızlar ya :) 22 saat kaldı nikaha ben saate bakıp duruyorum nişanlımın da çok işi var o da iş yapıyo he he

caspersy hoşgeldin aramıza
böcüğüm inşallah halledersiniz sorunları valla borc işi cok zor bzimde öle oluyo ama birlikte olunca düzelecek
şu nişanlılık dönemide aileler ciftlerden daha cok kapris yapılar
cok zor allah hepimize yardım etsin kızlar ama bakın takvimlere ne az kaldı
sevdiceklerimizle birlikte olmaya

caspersy hoşgeldin aramıza
böcüğüm inşallah halledersiniz sorunları valla borc işi cok zor bzimde öle oluyo ama birlikte olunca düzelecek
şu nişanlılık dönemide aileler ciftlerden daha cok kapris yapılar
cok zor allah hepimize yardım etsin kızlar ama bakın takvimlere ne az kaldı
sevdiceklerimizle birlikte olmaya

prenses çok haklısın ben de aynı senin gibi azalan zamana bakarak, gelecekteki evimi düşünerek huzur buluyoruma.s ay 47 gün kalmııışşşş bu aradaaaa

Back