2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam kızlar :teytey: evindeyım nıhayet :)) iyisinizdir umarım canlarım :1hug:
bi gecmısı okıyım önce.. :kahve:

kızlar Allah hepimize kolaylık versin,ama bunlar gerçekten çok zevkli şeyler.
bende Allah izin verirse evim güzel evim diye bir topik var ya oraya fotoğraları çekip koyucam.zemuszemus
abbacım gelmiş ama tekrar gitmiş.kolay gelsin canım :1hug:
fotoları mutlaka beklıyoruz hee ona gore zemuszemus ..bu arada sağol balım :1hug:
kimsecikler yok şimdi ama be yine söliimzemuszemus
balayı otelimizi ayarlıyoz inşallah
Alanyaya gidecessskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
ohh ohh ne güzeel tatlısımm opuyorumnanaktan hayırlı olsunnn zemuszemus
didem hyarlı olsun cnm
bızım ,işler gene kötu
aksam toplantı vardı işcılere denıldı sen sen sen dıe secctıler
ssk ıptal olcak yada maaş yarıya ıncek:mafoldumben ne kadr zor durum
bana deseler ben ıptal ettrmem paramada dokundrtmam cıkarım evde otururum ya okadr da deıl ama cok üzülüyom
7 yıldr calısan bı kız vardı hemde cok calısıyo 1 yıllık ssk vardı onuda ıptal ettrdıler 4 aydır kız bugun yarın olur dıe bekledı
patron demış ctesı cıkarsın
anlıycan bızede kapı gorunmesı uzak deıl ALLAH korusun

abbacım yolun acık olsun cnm
sağol kuzucumm geldım evimdeyım nıhayet :)) arkadasa uzuldum yaa ..insallah baska bi iş bulabılır :gitme:
kızlar halamız kayıp
dun benımkı sabaha kadr aradılar kadın ortada yok
telı kapalı polıse haber verıldı ama yok yokmafoldumben
oyyy balımmm hala mı haber yok :((( insallah kotu bişeyı yokturr insallah :Saruboceq: :Saruboceq:
arkadaşlar lütfen bana bi yardımcı olun ben 1,5ay sonra evleniyorum fakat başkasını seviyorum deli gibi aşığım ne yapıcam :(
demekkı okadar cok aşık değilmişsiniz...
artık iş işten gecmıs eger bu saatten sonra evlenecegınız kısıye yamuk yapacak olursanız bu sizin serefsizliginiz olur.. bu zamana kadar aklınız nerdeydı??? şimdimi aklına geldi dile kolay 1.5 ay evınız gelınlıgınız herseyın tam eger bu saatten sonra vazgecersenız erkek tarafının ahını alırsınız.. birde sevdgınız kısıyle hala gorusuyormusunuz?? nişanlınız duıysa ne olur yada aynı sey sıze yapılsa neler hıssederdınız hiç bunları dusundunuz mu??
ya da sevdıgınız okadar aşık değilmişki size sahip çıkmamıs..

evine hoşgeldn o zaman canım...yastıgına da kavusmusundur ohh..nasldı ist gezin?
hosbulduk bıtanemm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayy sormaa eve geldım bütün odaları koklaya koklaya gezdım :)) yatagımı yorganımı yastıgı koklayarak uydumm :)) aşkım dıyor yarın dugun olcak dıyelım evımı ozledım dıe eskısehıremı gıdeceksın ..dıom ozamanlar gelsın bakarıss :)))
bu arada nasılsın kuzum gorusmeyelı?
zemuszemus

dugun tarıhlerımız ;

• abba ...................22 & 25 eylül
  • basshak ................ 3 ekim
  • pamukluprenses ........ 3ekim
  • dasilvadido .............4 ekim
  • The_lady_legend ..... 10 ekim
  • minilya ................10 ekim
  • elisaa ................ 11 ekim

bu arada bu haftasonu aşkım gelmedi :((
haftaya gelecek .. bana ,ben gelene kadar davetiyeyı beyenıryosun bastırcas dedii .. söz olsun dedım oda sen yazarsan olur dedi.. dusunuyom aklıma bişey gelmıyor :uhm: normalde yazarım ama davyetiye diye odaklandıgım için aklıma bısee gelmıooo
:ecrin_bebek:
biraz daha bakınem davetiye modelleri..

günaydın kızlarr..

bugün kimse gelmemiş daha...

abbacım iyiym cnm işte çalışıyorum aynen devam ediyor monotonn hayatım...güzel bi söz gelir inşallah aklına ...

böcüğün halası noldu acaba bulunmustur inşasllah..

esra,didem nerdesiniz kızlar?esra çalışmıyor bugün sanırımm..

günaydınlar..
dün çok yoğundum hiç giremedim.
abbacım h.geldin sağsalim evine varmışsın canım çok şükür.:1hug: davetiye ye gelince bende davetiye ye karar verdim,ama içindeki söz bize özel olsun istyrm hala onunla uğraşıyoruz,karar veremdik kaydirigubbakcemile3
böcüğüm halan inşşş.bulunmuştur canım.:Saruboceq:
aybuercim sen nasılsın.??

iyiym esracım sağol sen nasılsın?

ben bugün hiç yoğun değilim patronlarım tatildeler ama akşam 5 e kadar burdayım :(

slm kızlarr :teytey:
abbacım iyiym cnm işte çalışıyorum aynen devam ediyor monotonn hayatım...güzel bi söz gelir inşallah aklına ...
insallah tatlım yaa gece 2de uyudum .. yaa aklıma kelımeler gelıyor ama onları bırlestırmeye bir baglantı sozcukler gerek işte bi tutturamadım gitti :)) butun sairlerın sitesi olan biyere gırdım orda hosuma gıden mısraları aldım yazdım bi kagıda artık duzenlemeyı sonra yapıcam ;) kendimden olmasada sectım işte zemuszemus kaydirigubbakcemile3
kolay gelsın tatlım sanada.. opuyorumnanaktan
abbacım h.geldin sağsalim evine varmışsın canım çok şükür.:1hug: davetiye ye gelince bende davetiye ye karar verdim,ama içindeki söz bize özel olsun istyrm hala onunla uğraşıyoruz,karar veremdik kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk tatlısımm opuyorumnanaktan meledim resmen evimm güzeel evim diee kaydirigubbakcemile3
insallah sizinde hsunuza giden bir şiir turu cumleler bulabılırsınız
zemuszemus zemuszemus

ayy benımde bugun çok işim var bırazdan carsıya cıkıcam .. mobilyaları aldıgımız yerelre gıdıp biizm esyları hazır etmelerını soylucem..sonra esımın maas kartında para cekip dugun solununun kirasının bi kısmını oducem ..sonrada ananeme gidicem birazcık hasta olmus.. yada annemı arar nerde oldugunu ogrenır hengi gezmekteyse onun yanına giderim :)))

kendinize cici bakın hatuşlarr muckkk muckss

slm kızlar
ya kk sorun vardı sanırım ancak gırdım sımdık cıkcam
halam bulundu cok sukur
evden yazarım nolduğunu gorusuruz

bocugum çok sevındım kuzucmmmm :))) insallah durumu ıyıdır halacıgının :teselli: Rabbim basınızdan eksık etmesın balımmm :Saruboceq: optumm goruszzz
neden nasıl olmus acaba.. ? aksama gırersen bize gelısmelerden haberdar et tatlısım
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar bursada ceyizleri serdik öle cok tabakları bardakları falan cıkartmadık kırılır
diye mobilayalarım geldi cumartesi günü sabahtan tmzilik yaptım ayy dedim ev eve benzedi
sonra mobilyalar geldi şimdi daha güsel oldu dedim tamamen bitince cok güsel oalcak sanırım ceyiz topicine evde serdiğimiz ceyizin resimlerini koyucam birasdan bakarsanız sevnirim

slm kızlar
cok yorgunum dun halama gıttım askımda vardı:jeyyar:
4te yattık sbah 7de kalktık
az uycam gelınce anlatırım

Back