- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fotoları mutlaka beklıyoruz hee ona gore zemuszemus ..bu arada sağol balım :1hug:kızlar Allah hepimize kolaylık versin,ama bunlar gerçekten çok zevkli şeyler.
bende Allah izin verirse evim güzel evim diye bir topik var ya oraya fotoğraları çekip koyucam.zemuszemus
abbacım gelmiş ama tekrar gitmiş.kolay gelsin canım :1hug:
ohh ohh ne güzeel tatlısımm opuyorumnanaktan hayırlı olsunnn zemuszemuskimsecikler yok şimdi ama be yine söliimzemuszemus
balayı otelimizi ayarlıyoz inşallah
Alanyaya gidecessskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2
sağol kuzucumm geldım evimdeyım nıhayet :)) arkadasa uzuldum yaa ..insallah baska bi iş bulabılır :gitme:didem hyarlı olsun cnm
bızım ,işler gene kötu
aksam toplantı vardı işcılere denıldı sen sen sen dıe secctıler
ssk ıptal olcak yada maaş yarıya ıncek:mafoldumben ne kadr zor durum
bana deseler ben ıptal ettrmem paramada dokundrtmam cıkarım evde otururum ya okadr da deıl ama cok üzülüyom
7 yıldr calısan bı kız vardı hemde cok calısıyo 1 yıllık ssk vardı onuda ıptal ettrdıler 4 aydır kız bugun yarın olur dıe bekledı
patron demış ctesı cıkarsın
anlıycan bızede kapı gorunmesı uzak deıl ALLAH korusun
abbacım yolun acık olsun cnm
oyyy balımmm hala mı haber yokkızlar halamız kayıp
dun benımkı sabaha kadr aradılar kadın ortada yok
telı kapalı polıse haber verıldı ama yok yokmafoldumben
demekkı okadar cok aşık değilmişsiniz...arkadaşlar lütfen bana bi yardımcı olun ben 1,5ay sonra evleniyorum fakat başkasını seviyorum deli gibi aşığım ne yapıcam![]()
hosbulduk bıtanemm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayy sormaa eve geldım bütün odaları koklaya koklaya gezdım :)) yatagımı yorganımı yastıgı koklayarak uydumm :)) aşkım dıyor yarın dugun olcak dıyelım evımı ozledım dıe eskısehıremı gıdeceksın ..dıom ozamanlar gelsın bakarıss :)))evine hoşgeldn o zaman canım...yastıgına da kavusmusundur ohh..nasldı ist gezin?
insallah tatlım yaa gece 2de uyudum .. yaa aklıma kelımeler gelıyor ama onları bırlestırmeye bir baglantı sozcukler gerek işte bi tutturamadım gitti :)) butun sairlerın sitesi olan biyere gırdım orda hosuma gıden mısraları aldım yazdım bi kagıda artık duzenlemeyı sonra yapıcamabbacım iyiym cnm işte çalışıyorum aynen devam ediyor monotonn hayatım...güzel bi söz gelir inşallah aklına ...
hoşbulduk tatlısımm opuyorumnanaktan meledim resmen evimm güzeel evim diee kaydirigubbakcemile3abbacım h.geldin sağsalim evine varmışsın canım çok şükür.:1hug: davetiye ye gelince bende davetiye ye karar verdim,ama içindeki söz bize özel olsun istyrm hala onunla uğraşıyoruz,karar veremdik kaydirigubbakcemile3