2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

esra iyiymiş yaa çok güzel olur...,

didemcim fiyatta iyiymiş.ben nednse kendim yapmak istiyorum nikah sekerimi...

• abba ...................22 & 25 eylül
  • basshak ................ 3 ekim
  • pamukluprenses ........ 3ekim
  • dasilvadido .............4 ekim
  • The_lady_legend ..... 10 ekim
  • elisaa ................ 11 ekim
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hihoyyyt
abbam h geldın balımmmm
evt burcu dedı bana zaten sende bjk bebek bul dıe bende ınş bulcam olmadı kartal bulcamm koycamm onunkıde süperdı
sen nasılsın

opuyorumnanaktan süper olur bitanem insallah gerekli cicleri bulabılrsın :lepi:
bnde iyi diyelım malumm seyy oldum karnım çok agrıoo :(( bugun ist.dan ayrılcaz ayy evımıde bi baska ozledım valla.. hersesın kendı memlektı işte kan cekıo durulmuyıor pek fazla ;)
:ecrin_bebek:

günaydın kızlar.
bizim davetiyemiz belli karar verdik,ama düşünüyorum nikah şekeri yaptırsak mı acaba.benm yemekli düğün olucak,ve nikah orda olucak.acaba şöyle 40-50 tane yaptırsam,kimler alırsa artık bana da hatıra kalır,öyle yapsam mı,yoksa hiç gerek yok mu :uhm:
bu arada nişanlım araba kiralıycak,klasik chevrolet,400 mlyon,benzin+şoförüde dahil.aklınızda bulunsun..belli bir saat sınırlaması da yok.

bence yaptırt ama sadece çok yakın arkadas ve akrabalarına dagıtın sonradan verırsınız.. dugun zamanı kımı aldım der kımı almadım der gonul koyarlar durduk yer kırgınlar olmasın dimi ;) hatıra amaclı zaten en basta sen nişanlına zaten ;)
en az 50 yaptırta bılıyosun zaten.. biz tanesını 1750den yaptırtmıstık denızkabuklu badem sekerlı guzel olmustu
zemuszemus zemuszemus
ancak yaptırdıgımız fırma bızım ısımlerı kucuck kendı fırma ısmınıde deve gibi yazdırınca butun nıkah sekrlerının kagıtlarını sokup kendımız yazıcıdan bıdaha gecırdık bazen böyle aksaklıkalrda cıkyor yani.. reklamını kucuk verse neysee.. inankı bızım ısımler zor okunuyordu :oklava:

offf kızlar işler yoğun bugünkafamçokkarıştı
liste tekrar yepılmış güsel olmuş elinise sağlık efenimŞeniz

bizim gelin arabası da nişanlımın patronunun arabalarından biri olcak galiba...beyaz bmw diye tahmin ediyoz ama bakalımopuyorumnanaktan

kolay gfelsın dıdemcım :)) fazla yorulma tatlım işler senden kıymetlımı :1hug:

bişii diill canım :kedi: opuyorumnanaktan yaa bu arada bız bu kadar azmıydıkkı.. ben daha çok kişi hatılıyordum bu lıstede sankım :uhm: :uhm:
dugun tarıhını soylemeyen kım kaldı :uhm:

uyy geldımmm
dıdemcım gene mesaıdesın dımek:delphin: kolay gele sen cıkana kadr ben evde olurum ınş

aybuer sen yoğun deılsn sanırım
abba bugun donuyon demı herkesın kendı yuvası ayrı tabı

bız öle araba bulup kıralayamazsak bı arkadasımızın olcak ustu acıkk

kolay gfelsın dıdemcım :)) fazla yorulma tatlım işler senden kıymetlımı :1hug:

bişii diill canım :kedi: opuyorumnanaktan yaa bu arada bız bu kadar azmıydıkkı.. ben daha çok kişi hatılıyordum bu lıstede sankım :uhm: :uhm:
dugun tarıhını soylemeyen kım kaldı :uhm:

ben varım ama sonbahar diilim ben ondan yazmıyorum bişey :D

uyy geldımmm
dıdemcım gene mesaıdesın dımek:delphin: kolay gele sen cıkana kadr ben evde olurum ınş

aybuer sen yoğun deılsn sanırım

yoğunum canım yoğunum iki gündür yoğundm yaa...

yarına kaldık kuzum yaa bi gece daha burdayız.. kardesıme kalsak cmtsiye kadar bırakmıcak bizi ama yeter yaaws yastıgımı özlediim benn ...
eşim diyor evlenınce nolacak..hger yastıgımı özledım dıyınce evimi terkedeceksın :roflol: :roflol:

bızım araba çok yakın bi komsuları var onun arabası olur sanırım..nişanda oyle yapmıslardı cunku , oda olmazsa gorumcemın arabaları var ölee işte
ben varım ama sonbahar diilim ben ondan yazmıyorum bişey :D.
hiimm tmm tatlısım opuyorumnanaktan

günaydın bacılarrrrrr
evimin tadilatı bitti, banyo dolabı takıldı tesisatlar hazır, mutfak dolaplarının ölçüsü alındı
halı ve avizeler geldiiihihoyyyt:nazar:
helecan doruktaaaaaa

günaydınlar...
didemcim hadi hayırlı olsun canım..:1hug:
bizim şimdi ki evin boyadan başka hiç bir eksiği yok çok şükür zemuszemus o da haftaya başlanıcak.yaaa insanın kendi evini hazırlaması kadar güzel bişey yok,bence evlilik hazırlığının en güzel yanı,gelinlik ve ev kaydirigubbakcemile3
pazar günü kına kıyafeti ayakkabım falan alıcak ama ben hiç a.verişe gitmek istemiyorum,ki a.verişi çok seven ben,evime gidip mutfak dolaplarımı silip yerleştiresim var,bide mutfakta herşeyim tamam,hepsini kendi zevkime göre aldım,yerleştirmek çokk zevkli olucak :dance:

valla ben de evimi dolaplarıı yerleştirmek için sabırsızlanıyomzemuszemus çoookkk heves ediyom yeni evimeeeesositososito

günaydın kızlar..

bugün uykumu aldım ama sabah uykusunu alamamanın verdiği ammurluk var üzerimde...

kızlar yaa ne güzel hazırlanıyorsunuz ben de evlerinizi görmek için bekliyorum :)foto isteriz haa ona göre:D

ben de görürüm inşallah o günleri...

aybuercim hayırlısıyla inşallah hepimiz o güsel günleri göreces:Saruboceq:
ben zaten ev yerleşir yerleşmez fotoları burda paylaşacam fikir alışverişi yapmış oluruz hemdelikafadulden

günaydın kızlar
ayy herkesi alışverişten cok ev yerleştirme telaşı almış benim
mobilyalarımda gecen hafta gelecekti nustfak dolapları takılıo diye bu haftaya erteledik
perdelerde hazır salona cikolata kahve bi fon aldım cok güsel oldu
eşyalar yerleşince sanki başka bişi olacak acaip heyecanlıyım
bi an önce cumartesi gelsin

prenses abba hoşgeldinis şekerler:1hug:
ben de heyecanla pazarı bekliyom beyaz eşya ve bazı büyük eşyalar evimize gidecek hayırlısıylaaahihoyyyt
bundan sonrası da tahminimce daha da hızlı ve koşturmacalı geçer...kolaylıklar diliyom hepimizeopuyorumnanaktan

abbacım döndun mu yerıne

dıdem esra pamuk ne guzel telaslar bunlar yaa
tabıkı fıkır verırız:lepi:

pamukk kahve tonuna bayılıyommm
sımdık işe dönem

Back