2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

böcüküm hayırlı işler bol güneşler
anam bizim iş de dengesüz bi belli olmuyo bi çok yoğun bi normalkafamçokkarıştı

off bocukum kardesım daha bılet almadı ama benım yarına mutlaka eses te olmam gerekıyor aşkım gelıcek cunku.. eşim gelecek esese ben yokum boyle komıklık olurmu yaa :roflol:

hoşbulduk canlarım :1hug: :1hug:

ayyşş ne guzeeeell herkesi bi ev telasesi almıs gidiyorr valla :)) bende bu ay sonunda kosturmaya baslıcam..
yaabende carsıya cıkınca ev ile ilgili bu dekorasyon aksesuar yada mutfak esyası olsun ayy içim gidiyorr yaa alsam nereye koyacam var zaten aynılarından.. gelınlıkten sonra ev telasesi bi baska guzel gercekten (esracımın dedigi gibi) insanın gece uykuları kacıyor heyecandan valla :):) 30 agustosta golcuge gidicem aşkımın yanına lojman çıkmazsa bı kaç ev bakmıslar onlara bakıcam beneyırsem tutucaz ..hayırlısı olsun ne diiym :)

ben çıkıom bundan sonra esese gdince yazarım sizlere :):) azcık işlerım var halletmem gerek
optumm sizlere kocaman kocaman ..
opuyorumnanaktan

kızlar Allah hepimize kolaylık versin,ama bunlar gerçekten çok zevkli şeyler.
bende Allah izin verirse evim güzel evim diye bir topik var ya oraya fotoğraları çekip koyucam.zemuszemus
abbacım gelmiş ama tekrar gitmiş.kolay gelsin canım :1hug:

kimsecikler yok şimdi ama be yine söliimzemuszemus
balayı otelimizi ayarlıyoz inşallah
Alanyaya gidecessskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2

didem hyarlı olsun cnm
bızım ,işler gene kötu
aksam toplantı vardı işcılere denıldı sen sen sen dıe secctıler
ssk ıptal olcak yada maaş yarıya ıncek:mafoldumben ne kadr zor durum
bana deseler ben ıptal ettrmem paramada dokundrtmam cıkarım evde otururum ya okadr da deıl ama cok üzülüyom
7 yıldr calısan bı kız vardı hemde cok calısıyo 1 yıllık ssk vardı onuda ıptal ettrdıler 4 aydır kız bugun yarın olur dıe bekledı
patron demış ctesı cıkarsın
anlıycan bızede kapı gorunmesı uzak deıl ALLAH korusun

abbacım yolun acık olsun cnm

Zarif canım ne kadar üzücü ve zor bir durum Allah yardımcınız olsun arkadaşım:teselli:
sizler için dua edecem inşallah düzelir işleriniz tez zamanda:Saruboceq::Saruboceq:

ınş kızlarr
bugun gene iş gelmedı
belım ağrıdı gelmeyen kısılerın ıslerını yapmaktan
yarın ızın edelım dedı patron sonra vazgectı
atolyenın yarısı boşta

kızlar halamız kayıp
dun benımkı sabaha kadr aradılar kadın ortada yok
telı kapalı polıse haber verıldı ama yok yokmafoldumben

off kızlar dün biz de yoğunduk baya ama bugün normal çok şükür....kaydirigubbakcemile3
dün aşkım mutfağımızı banyomuzu temizlemiş mis gibi yapmış...pazar günü gidince görecem inşallahihoyyyt

pasaklım h geldınn ama adres yanlışş ceyıs topıcı olcaktı

dıdemcım haber ederım ınş bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…