2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

esracım Allah içine sindirsin canım evini barkınızemuszemus
tanıdık olunca bu ev işlerinde süper oluyu gerçektenkaydirigubbakcemile3

böcüğüm geçmiş olsun..
basshakcım h.geldin. a.s.
mnilyacım nasılsın uzun zaman oldu görüşemedik..
benmde gelinliğim kırık beyaz,haftaya salı provaya gidicm,resimlerini çekicem,koyarım burayada.
bu arada ev işi bizimde öyle bugün inşş.tutarız da başlarız artık bir an evvel,evin içi yapılıymış,bu durumda bir tek ev boyancak,Allahtan mobilyaları beyaz eşyalrı hepsini aldık,sadece çağırcaz.

Ay inanmıyorum benimde gelinliğim tek parça çok hafif kabarık ve fransız dantelli oluyor.zemuszemus Benim provam bu ayın 21nde.
Ay sen bunları söledin ya çelenge falan gerek yok almış kadar oldum çok saol cnm...
Valla ya çeyizlerini çok merak ettim link at kesin.
Benimde çeyizlerim küçük bir depo kiralamıştık hepsi orada.. Yavaş yavaş eve getircez getirildiğinde bende fotolarını çekip koyucam...
ayy gelınlıgın modelını bulamadım kuzum ya neyse eve gıdıcem yuklerım buraua ok :) provadayken kendımı cekmıstım ama asama asama.. gelınlıkcım dıyor sımdı bu moda oldu :)) ancak kendı resmımı koyamıycam eşim bu konuda çok hassass :((
yaabuceyız serme iyi hoşta toplaması ölüümm yaa..biz 2gun ugrastık ama esyalar kargoya koyulcak sekılde toplayıp bantladık yani.

oohh ohh kızlar cok guzel yaa herkes tatlı telaşlar peşinde :)))
evet tatlısım herkesi bi heyecan sardı valla :))
başak h geldın

ayy bugunde saat 3 oldu
aşkım hastalanmış gece hastanedeymış ve benı aramamış:mymeka: sımdık öğrendımm neysekı ıyı
iğne vuruncakmış
çok gecmıs olsun böcüğüm onemli bişeyi yoktur ınsallah..
demek senın için ondna sıkılıyormus baksana...
sen endişelenme die sana demek istememıstır balım..

Abba çeyizlerine baktım hepsi birbirinden güzel maşallah....Nazar değmesin mutluluğun daimi olsun...Bende heveslendim bir an önce çeyizlerimi serip fotolarını çekicem ve eklicem siteye....Ayyy saolun valla biraz rahatladım bugün burda konuşlunca stresim azaldı biraz...

uğur böcüğü saol..gerçekten çok hoşbuldum...
geçmiş olsun bu arada..çok düşünceli davranmış gece arayıp telaş etmek istememiş ama sana sorsan aramasını isterdin tabiii...

Abba çeyizlerine baktım hepsi birbirinden güzel maşallah....Nazar değmesin mutluluğun daimi olsun...Bende heveslendim bir an önce çeyizlerimi serip fotolarını çekicem ve eklicem siteye....Ayyy saolun valla biraz rahatladım bugün burda konuşlunca stresim azaldı biraz...
çook sağol bitanemm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan benden daha iyileri guzelleri sana olur insallah :Saruboceq:opuyorumnanaktan
relax ol bakem az hihoyyyt hepimizin derdi aynı işte... en guzelıde burada paylasmak zemuszemus

benım salonum kırmızı -krem olacak.. kırmızı koltuklarım krem mobilyam
oturma ve yatak odam yeşil olacak zemuszemus banyom turuncu :) wc mavi ..
mutafımda geneli yesıl tonlarında ölee iştee :)

The_lady_legend hoşbulduk...
Ne güzel ya herkez sakin gibi bir ben bu kadar telaşlıymışım ama rahatladım baya burada.

sakin olmak ta fayda var her zaman aslında,çok telaş yapınca daha fena işler birbirine karışıyor,yada istediğin gibi olmuyor.
2 saatim kaldı :))

nbr kızlar nasılsınız
bugun provam vardı oraya giittim perde davetiye koşturuyorus
kızlar ya size bişi sorucam
düğün fotografcımız arkadaş davetiye begenemiyorz
oda dediki nişan resmlerinden birini yapayım davetiye öle olsun dedi sizce nasıl olur karar veremedim

bu arada hoşgeldin basshak

Teşekkür ederim pamukluprenses...Ayyy ben davetiyeyi unutmuştum bizimde bir an önce bakmamız gerekiyor...Hiç bitmiyor eksikler ya

prensesçim hoşgeldin...
benim naçizane fikrim davetiye öyle çok saklanan bi materyal değil pek çok kişi düğünden sonra kaldırıp atacak haliyle...ben böyle düşünüp davetiyemde fotoğraf olmasını istemedim...nişanlım da aynı şekilde düşünüyo. biz çok beğendiğimiz bi modeli mümkün mertebe ekonomik bi şekilde yaptıracaz ( baskı kalitesini biraz düşük tutacaz mesela )

ama tabi bu sizin düğününüz nasıl içine sinecekse öyle yapman önemli herşeyden önceeeopuyorumnanaktan

ya evet maliyet biz bi kac davetiye begendik
fiyatlar cok ucuk 100tanesi için 100liradan fazla fiyat verdi
resim aslında hoşuam gidiyo bin tane davetiyeye 200 lira dedi
ama ne bileyim düşününce kafam karışıyo off ooff evlenmek cokk zorrr

esracım teşekkürler canm o bitti çok şükür boyası kaldı o da düğüne yakın :)

böcük canım geçmiş olsun..

abbacım evin cıvıl cıvıl olacak .

minilya gelmiş,hoşgeldin sehercim..

offf sorma canım ya nerden ekonomi yapacam para kısacam diye şaşırdım kaldım valla:delphin: ama sonuçta yuva kuruyoz ne güsel..
davetiyeyi biz heralde eylül başı gibi halletmiş oluruz diye tahmin ediyom bena.s

nbr kızlar nasılsınız
bugun provam vardı oraya giittim perde davetiye koşturuyorus
kızlar ya size bişi sorucam
düğün fotografcımız arkadaş davetiye begenemiyorz
oda dediki nişan resmlerinden birini yapayım davetiye öle olsun dedi sizce nasıl olur karar veremedim

bu arada hoşgeldin basshak

bence çok hoş olur canım hem hatıra olur atılmaz davetiye...

bizim davetiyemiz de fotograflı olabilir.ben seviyorum fotoğraflı davetiyeleri...

esracım o buldugunuz ev olur inşallah..annene de yakınmıs ne güzel işte...

bugün hızlı geçti yaa akşam oluyor,çarsıya gidesim de var eve gidesimde bakalım ne olur...

uyy ancak geldım

tskler kızlar anam içim sıkılıyodu ama telıde cekmıyo yaa korktum ama zaten cekmezdı herhalde bısey yoktur dedım neysekı suan ıyı

prensen ben resımlı davetıyelerı sevmıyorum ama sız bılırsınız daha ekonomık ve hoş seyler var

Back