2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

böcüğüm hadi hayırlı olsun...

ben de ilk maaşımı aldım dün.aldıgım ilk toplu maaştı daha önceki iş yerinde haftalık alıyordum bişey anlamıyordum aldıgım para bitiyodu hemen...

benim de su dk itibariye 1 saat 15 dk kaldı :)bugün eve gidicem erkenden...

kızlar nasılsınız
böceğim hayırlı olsun güle güle kullan
herkesi baya işler yolunda bizde bugun koçtaştan avizeleri aldık
yatak odasına japon feneri diyolar onları kocaman beyaz küresini aldım ama üstü desenli minik mink oyma cicekler var salona kumaş sarkıtlı yuvarlak bej bi avize aldım ve cok uyumlu oldu
mutfagada pembe mavi yeşil küreleri aldık sadece üstünde oldgundan renk normalg gözüküyo ama
oturma odasınada boncuklu sarkıt aldım böle agır bişi şıkır şıkır :)

canım bişey almadım daha geçen gün aldıgım düdklünün taksidini verdim babama öğrenim kredimin taksidi için verdim babama biraz ,son taksidini bari ben ödeyeyim dedim.

dün teyzemlere giderken kuzenlere hediye aldım dondurma aldım.işte kalanı da cüzdanımda şu an.anneme verdim bime mikser kabı gelecekmiş bugün ona bi bak diye.
başka da bişey ypmadım şimdilik

prensesim iyi günlerde kullan aldıklarını canıma.s. biz de inşallah pazar günü halledecez avize işlerini

aybuerim ben de ilk maaşımla pasta almıştım galiba evdekilere tam hatırlamıyorum ama...2001 senesiydi stajyer maaşı..hey gidi heyy

inşallah istediğşin gibi bişi bulursun canım bizim
hiç aklımızda yoktu gittik le bakmaya fiyatlar cok uygun geldi hemen aldık bizde

inşallah istediğşin gibi bişi bulursun canım bizim
hiç aklımızda yoktu gittik le bakmaya fiyatlar cok uygun geldi hemen aldık bizde

valla cnım ben de bu zamana kadarki bütün karlı güsel alışverişlerimi hiç aklımda yokken yapmışımdırkaydirigubbakcemile3 misal geçen ay mobilyaların parasını ödemeye gittik, portmanto ve lcd televizyonla çıktık mağazadankaydirigubbakcemile3

bacılar kaçmış yaaaa-tatlicadiarzu-
hadi benim de mesaim biter kaçarım...
yarın görüşürüz inşalah bu hafta sonu çalışıyom cumartesi

öpüyommmm hepiniziiiii

çakalım ellamm:jeyyar:
nan aybuer kaca kadr calısıyon benım paydos oldu 30 40 dk sonra cıkarımm hhh canıma değsın
pazar gunude bulusma var ınş gıdersem oraya gtcemde
uşak kızıyoo:mymeka:

böcük madem çalışma günün niden sesin çıkmadı bu saata kadar merakettim:umursamaz:
ben de 3 te çıkacam hıh

ayyy yoğunum ellam bıde gergınn
:bbo:
zam aldım ama maaş ertelendı gene bı h sonu ve ben gene parasızım

benim istediklerimden benim istediklerimdenopuyorumnanaktan hayırlı olsun canım

iyi pazarlar kıslarrr... a.s.
ayy sevdiceklerı yanında olanlar sımdı beraber vakıt gecırıyorlardır ne güzzeeell opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bizde dun kardesımle adaları gezdık zemuszemus ascık alısverıs yaptım kendıme :):) sandalet ayaklarımı vurduyaa poff..bu ayaklarım pek bi sansız valla ; sol sağa göre buyuk olunca zorlanıyorum biraz
aşkımda gelemıcek yanıma ( komutanlar değişiyormus devir teslım felan offf bizeneyse aşkımı bıraksınlar gelsın yanımaaa yerimseniben off bu ayrılıklarr ne zamana kadar yaaa off allahım..
kıslar sözlu -nısanlı ve eslerınızın kıymetını bılın eger yanınıydaysalar..optummm hepinizi..

ı pazarlar
dün başıma kötu bısey geldı kötu dıyom cunku cok kötuydu benı ağlattı saatlerce cocuk gıbı:gitme:
ablama gıttım menemenlık etcekmış yardım edım dıe
ablama ıkımızız neyse ben 2 kılo acı bıberı doğradım
25 kg domatesı doğradım yanı ablam kabuğunu soydu bende küp küp doğradım neyse
son 1 kılo kaldı domates
ana parmaklaım yanıyo sankı kızgın yağ dokuldu:sinifsinif:
o an bı başladı ağrıması
gecmedı ancak buz ıle kesılıo dr gıttım krem verdı yok yok yok
sankı tandırda elim yanıoo okadr acı abartmıyom
neyse
sabaha kadr ıslak havlu buz falan öle yattım suan ıyyımm cok şükür RABBIM sağlık versın en buyuk heıdyee
sonra cıktım ceyıs aldım daha ı rahatladım(resımlerı ekledım)
evkura takst odedım falan para tukendı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…