2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

aynen canm benim durumumda sana benziyor,biz 1 sene önce ev e girdik şimdi kredi ödüyoruz ailelerde çok yardım ediyor taksit ödemelerine, oyzden bir taraftan ben yine çeyizimi alıyorum,nişanlımda evin içini yaptırmak için para biriktiriyor,evlencez allah izin verirse 2 sene kalcak kredinin bitmesine,inş.evlenince borcumuz olmyck yine aileler yardımıyla,bir tek krediyi ödüycez.

kızz benım evım var kredıyle almadık bız cok sukur ama bılmıodum evımızın oldugunu pıyongodan cıkar gıbı oldu hehesırnaşık şey
ama kredıyle ev alanlara sordum en az 25 bın ytl pesınatla kredı alıosun ve gerı odemesı en az 700 felan oluyo oda yanı 100 bınlık ev ıcın sızınkı nasıl oldu pesınat verdınız mı ve uc seneyse cok ıyı herkes ev alır valla ben ole oldugunu bılsem sımdı bı tane hatta ıkı tane alırım kızz:lepi:

canm şimdi şöyle bizim aileler birleşti,20 milyar peşinat verdik 4 yıllık 80 milyar kredi aldık,aylık ödemeleri 2200 ytl,işte aileler yardım ediyor,çok az da biz katıyorz bende çalışyrm zaten,ayıcana da para biriktiryrz.seneye evlndktn sonra aileler de yine yardım edick ödemelere,2 sene sonra borcumuz bitince kira vermeden evmzde oturcaz inş.:))

canım cok ıyı yapmışsınız valla bızde calısıp alcak bı tane daha ev cocuklarımız ıcın hihoyyyt:ecrin_bebek:
valla bız evın rahatlıgıyla yasamıcaz borcumuz bıtsın hemen bankaya para koycaz şöle bı 50 bın olsun pesınat verıp kıredı de cekerız bı sekılde alırız ıns ama cook calısmamız lazım bılıorum
valla kendı evımı alım kayınvalıdemın bana verdıgı evı kendısıne ıade ederım cunku kendın yapmak bıseylerı daha ıyı

cnm ne guzel kendınız yapıosunuz sonucta ılerde dersın ben yaptım dıe valla tabı yardım etseler daha ıyı olurdu ama sızde bıseylerınızı kendınız yapma gururunu yasarsınız..
amann oluyoo valla hersey bı bakmıssın evde almıssın arabada hıcc dert etme cnmm
bıde az once hepsadım da ev kredısını sımdı 80 bıne 25 kusur bın oduyosun tmm mı kıracı olsan 400 ev kırası desen 19,200 dort yılda yapıo kı cok luks tutmazsın evı en fazla 500 desen 24 bın oluo anam kredılerde sımdı ne faız alıolar haa bıde faız gunah dıe duydum en ıyısı kırada otur ole bırıkım yap daha ıyı valla

canm herkes krediyle bişeyler yapıyor yapmak ta zorunda zaten.o kadar parayı birikteremzsn ki,tabi ki ailelerden yardımsız yapmakta güzel ama öyle bir imkan varken,hem onlar istedi böyle olmasını,borç bitisn sonra tabi ki yine düşünüyoruz bişiler bu sefer kendi kendimize yapıcaz bizde,

slm kızlarr
ben çok heyecanlıyımm

pazartesi tanışmaya geliyolarr ailemle...

valla öle cnm kredıyle yapmazsan olmuo ama acıyorum ben kredıye ödenen paraya yaa bankalar tefeci olmuş valla..aılelerın yardım etmesı guzel bısey demıorum ama yardımsız da yapıosan yıne ev alırsın ıstedıkten sonra demek ıstedım..
bu arada bu devırde gercekten kendının evı olması önemlı ha demıorum kı ben ıste oldumu guzel olsun şöle böle olsun valla benım evım olsun dört duvarım olsun.düşünsene kırada oturuosun 400 e gırıosun en düşük yerde oda suan bılıosunuz 500-600 normal kıralar zaten adam bı altı ay sonrada zam yapıo ıster otur ıster oturma ben kıracı bulurum dıo ve sana yazık oluo..o yuzden ne yapıp edıp bodrum kat bıle olsa kendı evını almak lazım sonra daha luks bı yere cıkarsın..Allah evlenenlere yuva kuranlara yardım eder..

Ahh kısslar ahh bakalım bissim nolcak bende 2009 sonbahar istiyomm ama ilkbaharda nişanımız olacak kısmetse şu an sözlüyüz bizim ya 2009 sonbahar ya da 2010 ilkbahar olacak herkese şimdiden mutluluklar

Ahh kısslar ahh bakalım bissim nolcak bende 2009 sonbahar istiyomm ama ilkbaharda nişanımız olacak kısmetse şu an sözlüyüz bizim ya 2009 sonbahar ya da 2010 ilkbahar olacak herkese şimdiden mutluluklar

geç olsun güç olmasın cnm bızde aynısını dusunuyoz hee suan sözluyuz nısanı ılkbahar dusunuyoduk ama belkı bayramdan once olabılır annem ole dıo ama bakalım dugunude 2009 ekım gıbı ama tadılatlar yetısmezse bızde ılkbahara alabılırız dıoz ama ılk olarak sonbahar ekım dıoz ınsallah yetısır aksılık olmazsa 2010 a aşkımla evlı olarak gırerım hihoyyyt

aynen öle cnm Allah ım herseyın hayırlısını versın.ayy bılıomusun sıte kapalıyken delı oldum varya bı gırdıgım yer burası msn dede kımse yok zatı..sızlerı ozledım ben yaa..bu arada nişanım galıba bayrama kadar olcak cok streslıyım nasıl olcak dıye varya bız dernek tutcaz orkestra getırcez..nısan elbısesı alıncak daha nasıl ebgencem kabarık ıstıom ben kaydirigubbakcemile3
ooff su nişan ısı bıtsede artık beyaz esyamı alsam suan aldırmıolar nısan var dıe bı suru masraf olcak halıyle bıde taksıtlerımde daha var Allahım yardım et bana kaydirigubbakcemile3

cnmcım senın nişan nerde oldu nasıl yapıldı hele bı anlat bakem yaa

işim bitsin anlatırım

tmm cnm dort gozle beklıom haberın olsun..valla benım acımdan hesapladım kı hesaplamak zorundayım anne ev hanımı baba emeklı oldugu ıcın ben masrafları karsılıcam kredı cekmeyı bıle dusunuyorum yanı -tatlicadiarzu-
dernek tutcaz 200 ytl ye bırr ıkıncısı orkestra 300 ytl ucuncusu kek meyva suyuda 200 desen en dusuk ıhtımalle 700 de askıma takım alcaz ole tutuomus 1400 oldu sonracıma yuzukte 400-500 arası 1800 de ee bıde bohca mohca 2000 kusur tutucak suan 1000 ytlım var kenarda dıgerınıde bulurum ıns..:1no2:

:Saruboceq:inşallah canım dediğin gibi geç olsunda güç olmasın biz taksit ödüyoz kısmetse beyaz eşyaları aldık haziran gibi bitiyo sonra mobilya derken vakit geçiyo evlendiğimiz zaman etrafa çok borcumuz olsun istemiyoruz tabii eminimki herkes borçsuz evlenmek ister enazından Allah çoğunu ödemeyi nasip etsin:Saruboceq:a.s.

ooh oh maşallah beyaz esyayı almıssınız ya kız bak bız buzdolabı ve tv yı aldık daha dogrusu askımm aldı dort taksıdı kalmıs 324 ytl oduyo nişandan sonra kı bayrama kadar olcak ıste nısandan sorada ben camasır bulasık alıp ödücem ve daha baska bıseyımız yok dusun bıde tadılat yapıcaz offf offf allahım yardım etsın bıze sıze herkese bıraz kafıyelı oldu galıba

benimde nişanım oldu,2006 yılında.bizim evin bahçesinde havuz başında yaptık,çok güzeldi,açık mavi bir elbise giymştim,bu arada geçen pazar bizde beyaz eşya baktık,çok pahalı ya,2,5 milyar bi buzdolabı,ankastre takımlarda kampanya var,baklım bu h.sonu yine bakıcaz,alcaz ama bu sfer taksit yapıcaz,evlenmeden ödensin,bitsin,

ya evet aynen ole bızde arcelıkten aldık ıste 2,304 ytl ıdı.baktım camasır mak suan 6 kılo 1084 ytl oda 200 ytl ındırımlı suan ay karar veremıom acaba dıom 7 mı 6 mı kılo olsun bıde bulasık mak sında 3 prog mı 5 mı off off sen nasıl almayı dusunuosun cnm

aynen canm bide ınox gri ve beyaz arasında çok fiyat farkı var,bizde arçelikten baktık,buzdolapları böyle altta buzluğu onlar çok güzel,çamaşır mak.8 kg alıcam çünkü annemin dediğine göre yorganı falan atarsın diyo,büyük al oyzden 8 kg luk alıcam,bulaşık mak.da 3 programlı almayı düşünyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…