cnm benım aynen öle bak benımde evım olamsaydı sneın gıbı dusunurdum cunku ordan oraya yıpranıo esyalar bak mesela kampanyalar var 5000 ytl ye tum evın esyalarını satıolar dusun beyaz esya ve mobılya hepsı 5000ytl bende gorunce soke oldum ama kullanılacak gıbıler yınede ben olsaydım onlardan alırdım kıra olsaydı ve evımı alıncada hemen gıderdım yenı esyalar alırdım cnm..
ama cok sukur evımız olcak fakat bızım evımızde tadılat gerektırıo yanı herseyı yenı yapcaz o yuzden benım hevesım cok ceyıze..ya ceyızımı alım dıom hersey bıtsın alıcaklarım kı evlendıkten sonrada en fazla olsa olsa 10-15 mılyar borcumuz olcak onuda bı senede kapatcaz cunku bende calıscam suan zaten askımın bankadada bırıkmıs parası var o bırıkmıs para bıze hem tadılata hemde dugune yardımcı olcak altınlarımızı kayınvalıdem alcak zaten benım askım suan buzdolabı ve tv aldı 3,5 mılyara onları oduyo dort taksıdı kaldı
sırf esyalarımız kalıo onlarıda bız calıstıgı yerden alıp pesin ödücez ama calıstıgı yer maaşından kescek ve ben calıscam ya benım maasımla evı gecındırcez onun maaşıyla borcları öducez..şakkıdı
cok ıyı fıkır demi:jeyyar:
aynen canm benim durumumda sana benziyor,biz 1 sene önce ev e girdik şimdi kredi ödüyoruz ailelerde çok yardım ediyor taksit ödemelerine, oyzden bir taraftan ben yine çeyizimi alıyorum,nişanlımda evin içini yaptırmak için para biriktiriyor,evlencez allah izin verirse 2 sene kalcak kredinin bitmesine,inş.evlenince borcumuz olmyck yine aileler yardımıyla,bir tek krediyi ödüycez.
kızz benım evım var kredıyle almadık bız cok sukur ama bılmıodum evımızın oldugunu pıyongodan cıkar gıbı oldu hehesırnaşık şey
ama kredıyle ev alanlara sordum en az 25 bın ytl pesınatla kredı alıosun ve gerı odemesı en az 700 felan oluyo oda yanı 100 bınlık ev ıcın sızınkı nasıl oldu pesınat verdınız mı ve uc seneyse cok ıyı herkes ev alır valla ben ole oldugunu bılsem sımdı bı tane hatta ıkı tane alırım kızz:lepi:
canm şimdi şöyle bizim aileler birleşti,20 milyar peşinat verdik 4 yıllık 80 milyar kredi aldık,aylık ödemeleri 2200 ytl,işte aileler yardım ediyor,çok az da biz katıyorz bende çalışyrm zaten,ayıcana da para biriktiryrz.seneye evlndktn sonra aileler de yine yardım edick ödemelere,2 sene sonra borcumuz bitince kira vermeden evmzde oturcaz inş.:))
vayy be ne aileler var:1shok: ..ne güzelmiş ya sizinki bir elin nesi iki elin sesi var diyorsunuzyerimseniben
meleğimle bende tırnağın varsa başını kaşı diyoruz.kendimiz yapıyoruz herşeyi.çok sıkışıyoruz ama napalımmmm.:Saruboceq::Saruboceq:bu çok şükür.:Saruboceq::Saruboceq:
cnm ne guzel kendınız yapıosunuz sonucta ılerde dersın ben yaptım dıe valla tabı yardım etseler daha ıyı olurdu ama sızde bıseylerınızı kendınız yapma gururunu yasarsınız..
amann oluyoo valla hersey bı bakmıssın evde almıssın arabada hıcc dert etme cnmm
bıde az once hepsadım da ev kredısını sımdı 80 bıne 25 kusur bın oduyosun tmm mı kıracı olsan 400 ev kırası desen 19,200 dort yılda yapıo kı cok luks tutmazsın evı en fazla 500 desen 24 bın oluo anam kredılerde sımdı ne faız alıolar haa bıde faız gunah dıe duydum en ıyısı kırada otur ole bırıkım yap daha ıyı valla
slm kızlarr
ben çok heyecanlıyımm
pazartesi tanışmaya geliyolarr ailemle...
canm herkes krediyle bişeyler yapıyor yapmak ta zorunda zaten.o kadar parayı birikteremzsn ki,tabi ki ailelerden yardımsız yapmakta güzel ama öyle bir imkan varken,hem onlar istedi böyle olmasını,borç bitisn sonra tabi ki yine düşünüyoruz bişiler bu sefer kendi kendimize yapıcaz bizde,
Ahh kısslar ahh bakalım bissim nolcak bende 2009 sonbahar istiyomm ama ilkbaharda nişanımız olacak kısmetse şu an sözlüyüz bizim ya 2009 sonbahar ya da 2010 ilkbahar olacak herkese şimdiden mutluluklar
minilya kısss seninle aşağı yukaı aynı evlenecez herhalde bir aksilik olmazsa inşallah olmaz.:Saruboceq:sırnaşık şey.allahım hayırlısını versin inş.:Saruboceq:allahım pişman etmesin canım
inşallah yetişir canım yaa.a.s.
evet bende bir kk ya takılıyorum.msn çok açmıyorum.ayyy nişanın a az kalmış hadi bakalım.yerimseniben
benim nişan oldu çok güzeldi.kaydirigubbakcemile3
minilya allah yardım eder inş.:Saruboceq:
ev kuranların allah yardımcısıdır.hayırlısı olsun bakalım.:enbuyukkk:
işim bitsin anlatırım
geç olsun güç olmasın cnm bızde aynısını dusunuyoz hee suan sözluyuz nısanı ılkbahar dusunuyoduk ama belkı bayramdan once olabılır annem ole dıo ama bakalım dugunude 2009 ekım gıbı ama tadılatlar yetısmezse bızde ılkbahara alabılırız dıoz ama ılk olarak sonbahar ekım dıoz ınsallah yetısır aksılık olmazsa 2010 a aşkımla evlı olarak gırerım hihoyyyt
bizde kasım aralık gibi diyoruz ama hayırlısı olsun hepimiz için canım:teytey::enbuyukkk:
:Saruboceq:inşallah canım dediğin gibi geç olsunda güç olmasın biz taksit ödüyoz kısmetse beyaz eşyaları aldık haziran gibi bitiyo sonra mobilya derken vakit geçiyo evlendiğimiz zaman etrafa çok borcumuz olsun istemiyoruz tabii eminimki herkes borçsuz evlenmek ister enazından Allah çoğunu ödemeyi nasip etsin:Saruboceq:a.s.
benimde nişanım oldu,2006 yılında.bizim evin bahçesinde havuz başında yaptık,çok güzeldi,açık mavi bir elbise giymştim,bu arada geçen pazar bizde beyaz eşya baktık,çok pahalı ya,2,5 milyar bi buzdolabı,ankastre takımlarda kampanya var,baklım bu h.sonu yine bakıcaz,alcaz ama bu sfer taksit yapıcaz,evlenmeden ödensin,bitsin,
ya evet aynen ole bızde arcelıkten aldık ıste 2,304 ytl ıdı.baktım camasır mak suan 6 kılo 1084 ytl oda 200 ytl ındırımlı suan ay karar veremıom acaba dıom 7 mı 6 mı kılo olsun bıde bulasık mak sında 3 prog mı 5 mı off off sen nasıl almayı dusunuosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?