2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben senın pıs pasaklı evde kalmıs uyusuk bırı olduğunu zatı bılıyom sımdık hepsı öğrendı kokmuş senı

Ne alakası var hıh hıh hıh:dilcikar:
Yer değitirmiyorum ama temziliyorum bi kerem..Temizledikten hemen sonracığıma tam olarak aldığım yere koyuyorum:dilcikar:
Evde kalmış uyuşuk biri olduğum doğruşutarafagitti Bunca laf pis pasaklı içindi:roflol:

yanı ben dedım senın ne bıcm ınsan olduğunu uyusuk ama temıs olduğunu bılmıyodum bızede gelsenesengözlerimebaksanab

Tamam konuyu değiştiriyorum..Bu arada çok doluyum be yawrum tamizliğe size sıra gelmez..Daha gideceğim evler var:roflol:
Siz ne kadardır birliktesiniz böcükçüm..Ve söz yada nişan gerçekte ne zaman:1ninca:

Tamam konuyu değiştiriyorum..Bu arada çok doluyum be yawrum tamizliğe size sıra gelmez..Daha gideceğim evler var:roflol:
Siz ne kadardır birliktesiniz böcükçüm..Ve söz yada nişan gerçekte ne zaman:1ninca:

hıncık askımlan 2,5 ay oldu bak takvımde :asigim: dılerımkı hıc ayrılmayız ama hayrlısı olsun yazın nışan düşünüyoruz ama bakalımm bıde nışan olunca ben işi bırakcakmışım ve 2 3 ay ıcınde düğünde olcak ve düğün kayserıde olcak nışan burda :Saruboceq: yanı böle benım ıcınde acelesı yok sonbaharda olabılır nışan ılk bahar nısan ayı gıbı düğün olur ıkı secenek var yanı kaydirigubbakcemile

hımmmmCADIARZU gördüm kıı takvimini..Baya yeniymiş kızz..Olsun yeni olsun ama tam ve güzel ve hayırlı olsun inşallah..
Eee evlenince nerde oturacaksınız kız kayseridemi:uhm:
Yoksam damat enişte oralı diye mi orada olacak?
Tabi canım acele olmasın..İstediğiniz dilediğiniz gibi yaşayın birbirinizi..Allah tamamına erdirsin böcük inşallah..
Darısı başıma:çok üzgünüm:

her aşk 0dan baslar cnm evt yenı ama bıze gore sankı yıl oldu cok ozledım ya:asigim: evt kayserıde yasıyo daha hıc dokunamadım bılem:jeyyar: yanı gelcek ıns ama işlerı cok napsın evlenıncede orda yasıycam cnm hayrlısı olsun ne olursa :Saruboceq: hem ne uzuluyon ya senı goremeyen gosler utansın:dilcikar: ne kokmuslar evlenıyo bı bılsen ne çirkınler ne becerıksızler

suara cok sıkısıkız babam emeklı suan bıde calsııyo hac paras lazım 20 bın ytl onu bırıktrmemız lazım aksamda dedı zatı benden sana hayr yok calıs kendını hazr hısset ole evlen ben bısey yapamam kızm dedı ablamlara yaptı ama benım ıcın sorun deıl cnm babacım ben bısey beklemem zatı:1closedeyes:

Aaaaaaaaaaa çok şaşırdım ama çok sevindim..
Ayrı şehirlerde yaşamak ne demek bilirim..Aylarca hiç görmedim sesini duymadım aaahh ahh bilirim..Daha tatlı olur..Bakma sen uzaktan ilişki yaşamak olmaz diyenlere (varsa tebikaydirigubbakcemile3)
Hayırlısı olsun şekercim..Bende çeyiz için o duruma düşmek üzereyim galiba..Hakkımızda hayırlısı olsun..Olsunda onlar bi şekilde halledilir inşallah..
Annanle babanada çok sevindim canım hacca gitmelerine..Bende çooook istiyorum gitmek ama çok para bea..
Evet canım çirkinler şunlar bunlar evleniyor ama nasip olmayınca olmuyor işte.
Artık kimseyle karşılaştırmak istemiyorum kendimi.Daha çok üzülüyorum..
Ailen biliyormu sevdiceğini canım??
Vayy gayserilisengözlerimebaksanab

aılem bılmıyo suan annemden bısey saklamam ama bana goruculerde gelıyo suan sessızım anlıycan zaten evlenmem askımı beklerım ben ama ılerkı aylarda tanıstrcam hatta aksam bıle rast gelse anneme tanıstrım sorun olmas

kmseyle karsılastrma nan kendını once kendını beğenceksın bıraz ı ınsan ol hayatında elbet bunun karsılığını alırsın cnm sen merak etme emı :teselli: goca dedın nekı ellını sallasan ellısı ama adam gerek :1closedeyes:

Anlıyorum canım..Allah tamamına erdirsin..
Benim annem istanbul lafını duyunca taa ilk başlarda tebi hemen ayrıl olmaz bu iş demiştikaydirigubbakcemile3dikkat et yani..Kayseri İstanbul baya bi uzak..
Ama anneler kıyamaz kızlarına, babalarda merak etmesengözlerimebaksanab
Hkkımızda herşeyin hayırlısı..Ben çok yoruldum ..Artık evlenmek istiyorum..Flörtten bıktım usandımsenağlama..

kızım flört daha ii ıste takılıosun beaa..bu arada cnm doru soluyosun ıstanbul nıreee kayserı nıree cnm bencede acıl annene yanı..

cnm ben abımlerden ablamlardan uzak olmak ıstıyom yanıbenım ıcın sakıncası yok aılemse zaten niğdede yasıyo yanı anam babam onlarda ban yeter 1 saatlık yol aramısda okadr cok hem mutlu olsunda nerde olursa olsun derler merak etmsler:sm_cool:
senın ıcınde hayrlısı olsun bellı bı yastan sonra gezmek tosmak bıse gore deıl cnm a.s

kızım flört daha ii ıste takılıosun beaa..bu arada cnm doru soluyosun ıstanbul nıreee kayserı nıree cnm bencede acıl annene yanı..

yok kız neresi iyi
Biz başından beri evlilik istedik..3 senedir olmayınca artık birbirinizi üzmeye başlıyosun.
Konuşacak birşey yokmuş geliyor..Çünkü bütün hayaller aynı hayatı yaşamk için..Beraber uyanmak, çocuk sahibi olmak onu büyütmek, beraber yaşlanmak..
Ama gerçekleşmeyince ve gerçekleşme umudu olmayınca flört bayıyor..Ne konuşacaksınki..

He siz baya dağınıkmışsınız kızz..He ozaman daha iyi..
Aynen annemde başta öyle dedi ama sonra kızım mutlu olsunda başka bir şey istemem dedi..Hakkımızda hayırlısııııı...

acıkladım nan oku hee kayserı bıze cok yakın yanı anama babama yakın olam gerısı vızzz

he anam babam bıdenem abımlerden hayr gormedım hıc daa bıseyn eksık mı demedıer ben calıstım onlara yedrdım paracıklaımı düğün ettık gene yedıler artık dur dedım anam babamda sakın verme onlar senı yıyo dedıler harbı bende vermıyom kımseye paramı :dilcikar: ayy hayalı bılm guzel yaa gayserılı askım benım:asigim:

kızlar nabersiniz,ya ben hiç giremiyorum bu ara,hem işler yoğun hem h.sonuda giremiyorum sürekli nişalımın yanındayım askere gidicek ya bi an yanından ayrılmak istemiyorum bu arada orduevine gittik cmtsi inanmazsınız 10.10.2009 a yer yok dediler hatta sadece 31.10.2009 kalmıştı,biz b.çekmece orduevinede bakcaz dedik,adam bi daha haftaya geldiğnzde bunuda bulamzsınz dedi,bizde 31ekimi tuttuk,ama 10 gün içinde b.çekmeceye gidcez,daha erken tarihe bulursak orayı tutcaz.off çok zormuş bu işler..

hayrlısı olsun cnm bı bakın belkı orda vardr ıns dıledığın olur düğün mekanı bulmak kadr tutmakta cok zor cok evlenen var sanırsam bız 6 ay once tutmustuk abımlerınkını ablamlarda öle:ecrin_bebek:

vallahi canm anlamadık ya şaşırıp kaldık,bizde gitik utana sıkıla 10 ekim dedik,yani sonuçta daha 1 sene var nerdeyse,adam demez mi 2 hafta oldu daha rezrvsyn yapalı doldu günler.vallahi canm hepimiz için hayırlısı neyse o olur inş.

verme valla kımseye paranı..at kenara dursun öle ceyız meyızde alma sureklı senın aldıklarınla 10 kişi evlenır beahh..:1rolleyes:

gercekten mi kızzzz bız napcaz o zaman yaaa :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…