- 5 Ocak 2008
- 68.594
- 17
- 308
valla cnm benım fıkım bu neden sen anne baba evınde oturmuosun ne guzel rahatsın ohhh mıss gıbı vallaa gıtceksın el evıne kocan olmadımı yanında herkes karısır bunu unutma valla ben suan cokk rahatım evlenmeyı hıc dusunmuodum ben bak sevdıgım halde yıne bıle korkuyorum aman solemı olcak bolemı olcak benımkı benı cekıoo yatıstırıo aman askım sole olcak aman askım senın dedıgın olcak böledır yanı hıccc gelemem sıkıntıya öleee kız ınsan hos oluyo evlenme kararı almıssın ve dusun bebegın olcak offffffffffffffsenağlama
nasıl bakıcam ben yaaa daha ben bebegımmmsenağlama
askımda baana dıokı ıkı tane bebegım olcak bosver ben bakarım dıoo:ecrin_bebek:
yanı anlıcagın kızım sen evlenmeyı kolay mı sanıosun püfff gıtte görrr valla ben nasıl bulastım orasını sorma cok sevdıgım ıcın yanıı hanı ben daha cıkıoken bana evlenme teklıf ettıgın de tmm ama ıkı uc sene bekle benı dedımmm sonra nasıl benı kandırdı bılmıom daha benım yasım cok genccc yaaaa daha 21 immmmmmmmmsenağlama
mınılya: olur ama söz vırmem sana her an her yere dalabılırım :1closedeyes: hee bağcılarda bana cok yakın zatı ee bıde orda enısteylen tanıscaz demı benımkısı duymasın amme ark neyım varsa tanıstr haaşakkıdı bu arada bedış kım nan burdan mı:uhm: enıstenın bırakmasına gerenk yok ben gelırım cnm zahmet olmasın yakın zatı
turkıyem bak geldığınde alcaklarsa işe sorunda olms onun aılesıde ızın verır evlenın evlenın sız :1rolleyes: bak ben olsam keısnlıkle dayanam haa zatı bıda nışan olursa 2 3 ay ıcınde evlencem bışı ısterımmm:roflol:
nan aılesıyle mı yasıycak evlenınce yanı esının aılesıyel yasıycaksa ozmn beklesın derım
sende kendını öle bı anlattınkı sandım 18 yasın nanbende 21 evlenmk ıstıyom ama aklımda hep eksıksz evlenmek varr haa ceyıs bıtsın kenara altın para koyam öle dıom olede ıolcak gıbı benım herfte calısck anca 2010 paklar bızı:roflol:
bediş benım sevdıgım bır arkadasım cnmm buraya takılmıor kaydirigubbakcemile3
cnm sen bılırsın ıstersen gelebılırsın ama yanı ..
bız bayramdan sora gıtcez yanıı ıvır zıvır ne varsa alcaz..
kız bende bağcılarda oturcam hıc alısamadım ama oraya napcam bılmem:1no2:
a benum delüü kızım herıf gıdıo askere gelın napcak tek mı yasıcak nerde yasıon sen almanyada mı yoksa ABD de mı bura Türkiye kızımmmmm...herlade aılesıyle kalcak aaaaaaaaaaaa...
kız sen ceyızını duzmussun bılezıklerde tas tamam daha neyı beklıon bızım gıbı garıp dıılsın kı bır suru borcum var anasını halada borc yapıom bu krizde bende ıyı cesaretttkaydirigubbakcemile3
ha anldım neyse onlada tanısırık artıkın:1closedeyes:
tmm bayramdan sonra gelırım bende ıns param olurda kaydirigubbakcemile3 ya bıraz ığpı sapı kopuk bı yer ama ınan aıle yasantıısın cok ı olduğu bı yer yanı komsuluk ılıskısı cok onemlı ben 16 yıldr oturyom burda komsularımızla kardes gıbıyıkk
bu arada baska bı topıcte safın bırı yazı yazmıs bırıde ayy koptum gulmekten dıo masallahh ınsanlar kendılerıne ne cok guvenıyo ama unuttukları bısı var ne gelırse allahtan
ben de 2009 sonbaharı istiyorum ama askım 2010 istiyor hayırlısı baakalım kanına girerim belki ::)
ramazan bayramından sonra olsun istiyorum ben.
ben anlamadım neden kopmus gulmekten ?
sen özelden hele bı at lınkı...
h geldın yawrımmm nerdesın sen yaa ben burdayım bundan sonra sende burdasın hayrlı zmnda olsunn kaydirigubbakcemile5
hoşbuldum canm ben nerdeyim ben de bilsem burda olmak istiyorum ama 2010 daha çok var.evet dediğin gibi hayırlı zamanda olsun.
ben de 2009 sonbaharı istiyorum ama askım 2010 istiyor hayırlısı baakalım kanına girerim belki ::)
ramazan bayramından sonra olsun istiyorum ben.
msn konusurz cnm olur mu suan cok işim var bebekk gelcem gene optum patron cağırdı benneyaptımki
yalnız yaşayamam çiçeğimm
çok korkarım tek kalmaktan
kayınvalidem gelir yanıma ablamlar ,annem gelir bişekilde kalmam yani
ve bi bakarsınki bitmiş bile askerlik allah izin verirsee.
sağsalim yapsında hayırlısı olsun böcükcüğüm
evet yaaaa inşallah hayırlı evlatlarımız olur hepimizin.
:ecrin_bebek:
guccuk yaz nan az:ecrin_bebek: körmuyukkkaydirigubbakcemile3 evt 4 ay cok az yanı bana ole gelıyo 15 ay bekledım ya herhalde ondan
mınılya geldım ama gene kacabılırım patron malumm
hosgeldın cnm da su msn ı ac hele bısey dıcektın hanı unuttum deme sakın
untmadım açem duu
bıda bakın nan kalplerın üstunde ne yazıy:dilcikar: :dilcikar:
ayyy karnım agrıdı gülmekten bu ne kızzzkaydirigubbakcemile3
istedığını verdım nan bakk:1hug:
ayy sende kardesım mı oldun yerm senı ı hadı 5 kardestık oldu 6 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?