2009 sonbaharda evleneceklerin paylaşım alanı !!

nan aılesıyle mı yasıycak evlenınce yanı esının aılesıyel yasıycaksa ozmn beklesın derım
sende kendını öle bı anlattınkı sandım 18 yasın nanbende 21 evlenmk ıstıyom ama aklımda hep eksıksz evlenmek varr haa ceyıs bıtsın kenara altın para koyam öle dıom olede ıolcak gıbı benım herfte calısck anca 2010 paklar bızı:roflol:

bediş benım sevdıgım bır arkadasım cnmm buraya takılmıor kaydirigubbakcemile3
cnm sen bılırsın ıstersen gelebılırsın ama yanı ..
bız bayramdan sora gıtcez yanıı ıvır zıvır ne varsa alcaz..
kız bende bağcılarda oturcam hıc alısamadım ama oraya napcam bılmem:1no2:

a benum delüü kızım herıf gıdıo askere gelın napcak tek mı yasıcak nerde yasıon sen almanyada mı yoksa ABD de mı bura Türkiye kızımmmmm...herlade aılesıyle kalcak aaaaaaaaaaaa...

kız sen ceyızını duzmussun bılezıklerde tas tamam daha neyı beklıon bızım gıbı garıp dıılsın kı bır suru borcum var anasını halada borc yapıom bu krizde bende ıyı cesaretttkaydirigubbakcemile3

ha anldım neyse onlada tanısırık artıkın:1closedeyes:
tmm bayramdan sonra gelırım bende ıns param olurda kaydirigubbakcemile3 ya bıraz ığpı sapı kopuk bı yer ama ınan aıle yasantıısın cok ı olduğu bı yer yanı komsuluk ılıskısı cok onemlı ben 16 yıldr oturyom burda komsularımızla kardes gıbıyıkk
bu arada baska bı topıcte safın bırı yazı yazmıs bırıde ayy koptum gulmekten dıo masallahh ınsanlar kendılerıne ne cok guvenıyo ama unuttukları bısı var ne gelırse allahtan

nan ne bılem be benım ark tek yasıyoo ayy öleyse zor yaa en ıyısı sonra evlensınler kaydirigubbakcemile5 ama dedımya bakk zmn gectıkce ınsan evlenmek ıstıyo nışanlılık donemınde uzayınca sorunlar cıkıyoo

bu arada ben yemeğecokacimcoook

ben anlamadım neden kopmus gulmekten ?
sen özelden hele bı at lınkı...

ben de 2009 sonbaharı istiyorum ama askım 2010 istiyor hayırlısı baakalım kanına girerim belki ::)

ramazan bayramından sonra olsun istiyorum ben.

ben de 2009 sonbaharı istiyorum ama askım 2010 istiyor hayırlısı baakalım kanına girerim belki ::)

h geldın yawrımmm nerdesın sen yaa ben burdayım bundan sonra sende burdasın hayrlı zmnda olsunn kaydirigubbakcemile5

hoşbuldum canm ben nerdeyim ben de bilsem burda olmak istiyorum ama 2010 daha çok var.evet dediğin gibi hayırlı zamanda olsun.

cok gıbı gelıyo ınsana zmn ya valla nasıl gecıyo yıllar anlamak zor oluyo ama sızı hak verıyorum dıosunkı bıan once evlensem evlılık cok guzel bısı yaa :asigim: evlendıkten sonrada zmn dursa hep öle genc kalsakkkaydirigubbakcemile3

turkıyem sımdık sen nışanlın askere gıdınce yalnız mı yasıycaksın zaten calıscan galıba calıstın ıcın sorun olmas 4 ay aılesıyle yaşasan bıle 4 yılda cok uzun zmn bıseyler olmadan bıtsın bu iş dersınız ıns ole olur :1hug: ayy bebelerınızle mutlu bı hayat sızı bekler ıns

hayırlısı olsun cnmm hadı sende bıze katıldın yanııı bak bende sonbahar ıstıom 10 ekım olmasını ıstıom ama bellı dııl cnm belkı 2010 ada sarkabılır yanıı..çünkü yetısmezse bıseyler napcaksın mecbur...

:ecrin_bebek:

guccuk yaz nan az:ecrin_bebek: körmuyukkkaydirigubbakcemile3 evt 4 ay cok az yanı bana ole gelıyo 15 ay bekledım ya herhalde ondan

mınılya geldım ama gene kacabılırım patron malumm

:ecrin_bebek:

guccuk yaz nan az:ecrin_bebek: körmuyukkkaydirigubbakcemile3 evt 4 ay cok az yanı bana ole gelıyo 15 ay bekledım ya herhalde ondan

mınılya geldım ama gene kacabılırım patron malumm

hosgeldın cnm da su msn ı ac hele bısey dıcektın hanı unuttum deme sakın

canım bizde okulu bu sene bitiremesydi geçtiğimiz yaz evlencektik,ama çok şükür ki okulu bitirdi ve aralıkta askere gidicek,düşünüyorum da öyle çok zor oldu,evliyken beklemek gerçekten çok daha zor,tabiki yine de sizin fikriniz.bu arada ben girmeyeli baya muhabbet olmuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…