2009 senesi mobilyaları:(:(

kaprekar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
49
0
26
Denizli
arkadaşlar merhaba ben 2009 yılında evlendim. mobilyalarıım renk olarak genellikle koyu kahve ve tonlarında.evim güzel evime bölümüne eklenen resimlerde de gördüğüm kadarıyla 2009 da evlenenlerin mobilyaları hep koyu tonlarda ben şimdi mobilyalarımdan hiç memnun değilim. acaba 2009 da evlenip benim gibi mobilyalarından sıkılan var mı neler yaptınız paylaşırsanız sevinirim.Atsan atılmaz satsan satılmaz bir durum içindeyim.

arkadaşlar merhaba ben 2009 yılında evlendim. mobilyalarıım renk olarak genellikle koyu kahve ve tonlarında.evim güzel evime bölümüne eklenen resimlerde de gördüğüm kadarıyla 2009 da evlenenlerin mobilyaları hep koyu tonlarda ben şimdi mobilyalarımdan hiç memnun değilim. acaba 2009 da evlenip benim gibi mobilyalarından sıkılan var mı neler yaptınız paylaşırsanız sevinirim.Atsan atılmaz satsan satılmaz bir durum içindeyim.

eger mobilyalarınız sağlamsa kılıflarının rengini degiştirin olmaz mı ? ben 2010 senesinde evlendim kendimiz yaptıgımız için dügünü birde kiracıyız diye idareten almıştık koltuklarımızı onlarda 1 kere taşınmayla bozuldu malesef inşallah eylülde kendi evimde olucam şuan oturdugumuz koltuklarımızı sattık minderde oturuyoruz kendi evimide hemen alımıcam için paletlerden eşim oturma grubu yapıcak ben çözümü öyle buldum :1: :1: :1:

canım benim kılıfen değiştirmeye sıfır koltuk parası alıyorlar ben de senin gibi kiracıyım şu anda ev yaptırıyoruz Allah nasip ederse evime girdiğimde dediğin gibi çaresine bakacağım ama koyu renkleri sevmiyorum.çok sağol yorumun için

canım benim kılıfen değiştirmeye sıfır koltuk parası alıyorlar ben de senin gibi kiracıyım şu anda ev yaptırıyoruz Allah nasip ederse evime girdiğimde dediğin gibi çaresine bakacağım ama koyu renkleri sevmiyorum.çok sağol yorumun için

canım inşallah allahım en kısa zamanda ev versin istersen kaymayan örtülerler var rengarek onlardan örte bilirsin olmaz mı ????

merhaba bende 2010 da evlendim ve tüm mobilya ve koltuklarım koyu renk.
şimdi yeni mobilyalara bakıyorum açık renk içim açılıyor ama kendi mobilya mı da çok seviyorum sadece toz alacağım zaman biraz çıldırıyorum o kadar ama genel olarak memnunum mobilyalarımdan
mobilyalarını boyatabilirsin beyaza boyuyorlar ve çok güzel oluyor diye biliyorum

bende 2009 da evlendim...ve o dönemde hep venge tarzı ceviz rengi takımlar modaydı...koltuk kanepe olarak da kahve krem tarzıydı...
bende hep bu tarz aldım ve dediğin gibi hiç sevmiyorum....
şimdi evlenenlerin evine gidince içim açılıyor heryer oh ferah ferah mis gibi...kendi evime geliyorum kopkoyu renkler, içimi karartan mobilyalar...
biz lojmandayız ve sanırım rabbim ömür verdiği sürece lojmanlarda oturacağız...o yüzden hiçbir zaman tam techizat döşeyemeyeceğim evimi...nasip olurda birgün ev sahibi olursam evim çok sade ferah renklerde olsun isterim....ama zor...hayırlısı....zaten evlenirken bu kadar fazla mobilya almak yerine az ama öz şeyler alsaymışım diye çok pişman oldum...
şimdiki aklım olsa gümüşlük dolap konsol ıvır zıvır almazdım....salonuma koca koca koltuklar yerine, hafif zarif koltuk alırdım...
oturma odama kocaman kanepeler almazdım...yatak odamı büyüklerden değil, küçük bi dolap alırdım vs vs vs...
yapabileceğin pek bişey yok canım eskiyene kadar kullanıcaksın mecburen...atsan olmaz, satsan kimse almaz...

ben 2008 de evlendim benim mobilyalarım da koyu mu koyu. hep ev alınca değiştiririm diyordum şimdi ev aldım ama masraf bel büküyor ne yazık ki sıfır ev aldık mutfağını falan müteahhitinkinden farklı seçtik oraya fark buraya fark mobilya değiştirecek hal kalmadı. :1: ben sadece koltuklarımı değiştirdim daha spor açık renk bir model aldım bir de kızıma prenses odası :1: perdeleri de yeniledim geriye kalan koyu koyu duracak ne yapalım Allah sağlık sıhhat versin zamanla değişir hepsi. 5 senelik evliyim millet bir mobilyayı 20 sene kullanıyor utanıyorum vallaha ...

aynen ya bende 2009da evlendim ve mobilyalarım hep koyu şikayet edip duruyorum ,artık iyice bunaldım hele başkalarının evine gittiğimde gelince çok sinir oluyorum eşyalara bakıp :(

Benim eşyalarım da aynı kiracıyız diye fazla özenmemiştim.Şimdi yeni salon takımı aldım.Eskileri de oturma odasına koydum.Benim oturma grubumun kenarları deri kahve oturma yeni krem tonlarında.Ben oturma kısımlarına turkuaz tonlarında örtü diktirmeyi düşünüyorum kırletleri de turkuaz-kahve yapacağım. Bir kaçta renkli aksesuar tamamdır.Az da olsa renk gelecek diye düşünüyorum .Artık çok sıkıldım her yerde kahverengi görmekten

Son düzenleme:
Ben 2006 da evlendim. Dugunu esyalari hep esimle yaptigimiz ve ozaman kiraci oldugumuz icin en ucuz ama azcik eli yuzu duzgun olsun dedik. Hep beyaz yatak odasi, acik akca agac yemek odasi diyordum nerdeee biz esyalarin tumunu aldigimiz fiyata onlarin bir takimini alamiyorduk.
Venge yatak odasi, venge agirlik-krem yemek odasi.
Simdi boyamak istiyorum.
Kendimiz yapabilirmiyiz diye arastiriyorum, umarim halledebilirim, disarda boyatmakta pahali.

o kadar canınınız sıkmayın

geçen yılarda beyaz mobilya moda idi

bu sene krem çıktı.bir kaç sene sonra koyu renk yine modaya çıkacak:34:

toz çok belli oluyor orası ayrı.

Back
X