2009 öss tercih formu

bekirege

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
1.345
1.079
248
41
Bulan varsa bizede sölesin,zaman çok kısııtlı güya bugün açıklanıcaktı ama ben bulamadım...3 ağustos sonmuş((

bende smdi baktım kızlaarr ama yoookkk...:S

zaten mecburen alıcaz sınav merkezlerinden dee işte merak bnmkisi bi an önce görmek istiyorumdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

2009-ÖSYS Tercih Kılavuzu yayınlandı
2009–ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, ÖSYM'nin internet sitesinde yayınlanmaya başladı Yaklaşık bir buçuk milyon öğrencinin merakla beklediği üniversite sınav sonuçları açıklandı. Şimdi sıra tercihlerde.

Tercih yapacak adaylar, 2009-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu'na, ÖSYM'nin internet sitesinden ulaşabilecekler. Adaylar, tercih kılavuzunu başvuru merkezi olarak belirlenen lise müdürlüklerinden, ÖSYM Sınav Merkezi Yöneticilikleri'nden ve bürolarından da 3 TL karşılığında satın alınabilecekler. Tercih işlemleri 22 Temmuz - 3 Ağustos 2009 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

ınternet üzerinden tercih yapmak da mümkün. Tercihlerini internet üzerinden yapan adaylar T.C. Kimlik Numaraları ve ÖSYM şifrelerini kullanabilecekler.

Bir adayın 24 yükseköğretim programı tercih etme hakkı bulunuyor ama tamamını kullanması gerekmiyor.

Yerleştirme sonuçlarının ise Ağustos ayının ortasında açıklanması planlanıyor.

Aynen yok delircem yaa. Bende çatlıcam meraktan, sınav merkezi çok uzakta burda dolmuşla gitmek zor geliyor :umursamaz:

haber bugün diyor ama kesin olarak yarınmış gece saat 23 ten sonra bakın kızlar

off yaaa yarını mı beklicez bi deeee

Pazar günü açıklanan sınav sonuçları, perşembe denilipte cuma günü basılan kitapçıklar hafta sonu kapalı sınav merkezleri. Vuuu ne biçim iş bu lmaz:

türkiyedeki sistemden fazla bi şey bklememek lasımkaydirigubbakcemile3

Klavuzu edindim arkadaşlar. Kızım için aldım, akşam beraber bakıcaz onunla. Belirgin sorularınız varsa bakıp cevaplayabilirim.

Arkadaşlar nete düştü klavuz ama site kitlendi inmiyor

Edit: Arkadaşlar indirmeyi başardım kendim upload edip koyacağım site çok kitleniyor ösym.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…