2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar,
benim kızımında uykuya eğilimi var,oynayamıyorum doya doyaa.. emiyor uyuyor..uyanık olduğu anlardada mubarek koşuyor sanki ayaklarla hareket halindeyiz.. uyanıkken çok hareketli guluyor,sesler çıkarıyor sonra hemen yorulup uyuyor..
ben gece uykusunu da oturttum sanırım.. ama sabah çok erken kalkıyor..uyurken azıcık ıg gık eddiğinde meme veriyorum uyumaya devam ediyor..
birde oturma istegi var.. ne zaman oturacak bunlar ya..zarar vermekten korkuyorum.. ama kendi kalkıyo bazen ellerimi tutup
 
bu arada eklemeyi unuttum ben duzenli rezene çayı içiyorum hem gazına,hem uykusuna etkli bence.. ama çayı içerken poşet çayı batırıp çıkarmayın arkadaşlar..içinde 3-5 dakika bekletin rezeneyi..
 
ben içtim ama humanada milupada işe yaramadı sanki, bi de poşet deniim
 
selam arkadaslarrr
kaanı hasta etmeyı basarılı bı sekılde becerdık
yavrum asılardan dolayı ateslenınce cıplak kaldı ve tabı sımdı hasta burnu akıyor oksuruyorr bende hasta oldum bogazım yanıyor oksuruyorum :KK43:(
offfffffff ooooooooofffffffff
 
özlem geçmiş olsun işallah bir an önce iyileşirsiniz aşı vurulduktan sonra kaprol ateş düşürücü şurup vermedinmi canım
 
özlem geçmiş olsun canım a.s.
ben rezene içiyodum kızımada veriyodum ay kızımın barsak sesinden durulmuyodu bıraktım daha rahatım yüz üstü yatırıp egzersizle çıkartıyorum gazını:dance:
 
ümit52 sennerde görev yapıyosun hemşire arkadaşlarım varda devlette görev yapıyolar ama sen özel has.çalışıyosun?
 
mutlaka bir dertleri varki uyumuyolar ya da o kadar uyku onlara yetiyo. aklıma başka bişey gelmiyo..bizimkine rezene iyi geliyo..ona vermiyorum henüz, kendim içiyorum ama yine de epey farkediyo, tavsiye ederim..

canım ben de içiyorum rezene ama yok olmuyo faydası doktora danışıp gündüzleri vermeyi düşünüyorum artık belki uyku yapar.:lepi:
 
geçmiş olsun Özlem Allah şifa versin.Bizde ateş ve huzursuzluk yapmadı aşılar uyku yaptı:))Çok ters benim oğlum yaa:)))
 
pembecim birak uyusun.benimki hic uyumuyor gece gunduz agliyor..ancak disari cikarsa uyuyor..cok inattci hem de cooooookkkk
 
kızzz seda öldürcen beni sen gülmekten tabi.))))
aysurey ticker ları soruo nasıl yapıştırcam die,hadi anlat bakalım ,öğrenmiş misin ???:))))))))

herkeşlere selamlar esracım dün yazamadım bi türlü yaa bilgisayarım kitlendi sinir oldum format attılar bilgisayara hızlanıcağına dahada yavaşladı kitlenip duruyo bi virüs proğramı yüklemişler sanırım o yavaşlatıyo.canımcım anlamadımki ben ne dediğini resim falan demiş emin olamadım yoksa anlatırdım yaniii:roflol: kıs nie öle diyon geçende emeğe saygı :lepi: adı altında anlattım ya kimeydi hatırlamıyom ama.
 
slm kızlar ay bugün benimki bitirdi beni yaaa çamaşırları zor astm yahu halbuki bugün hava güzeldi dışarı çıkıcaktım beraber ama mızıklayıp durdu az önce yıkadım rahatlarda erkenden uyur
 
merabalar hanımlar:))
özlemcim geçmiş olsun:KK43:(
nil de bugün uyku düzenini değiştirdi bu gece uyur muyum acaba??
 
desenize kızlar bugün bizim bebekler coşmuş:)))

özlem bende aynı senin gibi boğazlarım yanmaya başlayınca hamileyken içtiğim vitamin ve demir ilacıma tekrar başladım parol içtim bir sabah bir akşam birde sabah ve akşamları ıhlamur ve kuşburnu kaynattım o çaydan içtim bol bol gribe dönmeden atlattım tavsiye ederim sanada
 
ay ekinsy kalplerimiz birmiş:))Canım ben uğraşıyorum ama avatara koyamıyorum bağlantı kesiliyo ama böyle yaptım bakım minnoşuma :)
 
selamlar bende eksik kalmim oğluşumun resmini bende koyayım :)
 
X