2009 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kusura bakma montesoricim hamilelik bitti aşeren olmaz die yazdım ama:KK43:(
valla yalnız olmayı seviorum ben evşmde kimseyi istemiorum!!
ben doktorumla konuştum geçen gün hemen bi test yaptırttı kanımdan,sonrada kocişi arıo müjdemi isterim die,tırstım ben neyse müjde olmamasıymış:))bence her ay yaptırmak lazım bi kan testi..
aman ezra ya umarım dinlenirsin ve istediğin hazırlıkları yaparsın canım,kolay gelsin:)
 
gerçekten korunma işine bi çözüm bulmak lazım ,ben kondoma zaten hiç güvenmiorum.spiral istiorum ama o da gözümde büyüo hem regl olmak lazım dio doktorlar (olmuoruz işte)gerçi bunun sebebi reglken açılmanın olması diolar ama aslında bööle bişi yok diodu nette okuduğum bi makale,kafam karışıo
 
esra kilo alıyorum yaz geliyo pantolonlarımın içine giremiyorum:)))
ayy benimde üniversiteden arkadaslarım gelcek evi temizledim de birseyler hazırlancak yarın yaparım cok da uykum var inş. bizimde kilomuz normal cıkar ben uyurken almıyorum altını hemen gözlerini acıyo gündüz sanıyo:))
inanna eşin ne iş yapıyo sen istanbuldan mı gelin gittin kastamonu ya susak kafeyi biliyo musun orda..
 
Selam kızlar valla geçmişi okurken uykum geldi gözlerim kapanıyo artık yeni uyutabildim hemen yatıcam ben de sizeiyi gecele rdileyim bi bari dedim.ızmirliler toplanıyomuş ne güzel siz büyüttünüz bebişleri gezmelere çıkıyosunuz artık.Ben daha cesaret edemiyorum tek başıma çıkmaya.Malum yeni yeni kendimize geliyoruz.Ay bu çocuk hapşursa hastalandımı diye panik oluyorum hastane fobisi kaldı üzerimde.Çok steril de yetiştirmek istemiyorum ama sütten ağzı yanan misali fazlaca titriyorum üstüne.
 
ayyy bizde gecen korunmadık hamile olursam yanarım:)))
bu ocak kardesi aralık dogumlu olurmus :))) bende deli....
ben spiralin canımı acıtcagını düşünüyorum kondom kabus eşime güvenim yok cok istiyo ikinci cocugu napcam yaw....
 
Esra kolay gelsin yorma kendini sakın kimsecikler kusura bakmasın bebeği olanın evi dağınık olur:))Annemlerin gelmediği gün ben de ne yiyiyorum içiyorum ne de wcye gidebiliyorum varın evin halini düşünün:))
 
esra kilo alıyorum yaz geliyo pantolonlarımın içine giremiyorum:)))
ayy benimde üniversiteden arkadaslarım gelcek evi temizledim de birseyler hazırlancak yarın yaparım cok da uykum var inş. bizimde kilomuz normal cıkar ben uyurken almıyorum altını hemen gözlerini acıyo gündüz sanıyo:))
inanna eşin ne iş yapıyo sen istanbuldan mı gelin gittin kastamonu ya susak kafeyi biliyo musun orda..

ben eşimin 34 beden olan pantolonunu giyiorum:eek:
ben de kokmuosa açmıorum artık yoksa 1 saat uğraştırıokafamçokkarıştı
ben istanbulluyum canım ,ama üniversiteye ankaraya gittim ordan da buraya eşimin işi sebebiyle geldik,bi yeri işletio gibi..
susak'ı biliorum onn karşı yolunda oturuorum:)sen nerden biliosun??
 
gecen yıl safranbolu dönüsü kastamonuya ugradık kimsecikleri de tanımıyoruz susak kafede yemek yedik canlı müzikde vardı sahibi bizimle cok ilgilendi istanbuldan da geldigimizi duyunca cok sasırdık misafirperverliğine kapıya kadar eşlik etti bize istanbul geldigimizde mailleştik onlarla yolumuz tekrar düşerse oraya ugrucagız yine onlara....sanki bir akrabamıza gitmiş gibiydik....
 
kızlar ben yatıyorum esra sana da bana da:)) şimdiden kolay gelsin yaa ben sana kargo adresimi vermiştim göndermedin mi yoksa elime mi ulasmadı....merak ettim...
 
kapanıo sanırım susak ,devrediomuş sahibi duyduğum kadarıyla,çabuk gelin:))
ikinize de kolay gelsin,iyi geceler:))
 
ewet işlem tamam,uyanmadan hallettim:)))walla bende en son bu saatte alıorum bı daha sabah 7 de deişioz bezi,zaten benim kızın uyku saatı gibi kaka saatleride belli,sabah 7 ila öğlen arası bolca yapıo maşallah,sonra yapmıo bı daha,
kızlar ben kaçıorum,ii geceler hepinize
 
ben de kaçıorum makine bitti boşaltayım bari kociş gelmeden,iş bitmio ya:KK43:(
tatlı rüyalar:))
 
hoşbulduk canım geç kalmışım valla yine döktürmüşsünüz :)))
 
bebişlerine tek başına bakıp aynı zamanda evine bakan hatunlar hayranım valla size :)) ben annemde kalıyorum valla evimden soğudum resmen yerleştik buraya :)
 
ilk günaydın benden gelsin nerdesiniz millet bizimki 6 da cıglık atarak uyandı sanırım gazı vardı şimdi sızdı ama gece konusucam onunla bak oglum yarın pazar azcıkın uyuyakım babanla dicem anlar belki:))
 
Günaydın :) geçmişi okuyordum anca bitirdim, şimdi kardeşim aradı bi arkadaşı bebeği görmeye gelmek istiyormuş evde de hiç bişey yok neyse bi kahve ikram ederim. gidip evi toparlayım bari..
Hepinize iyi haftasonları
 
günaydınlar hanımlar derken çağan uyandı emzirip geleyim şunu
 
X