Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
lutfen yardimmmmmmm. benim oglan uykusundan birden cigliklarla uyaniyo,gozlerini aniden aciyo vel ellerini kaskati sikiyo acamiyorum. 5 10 saniye sonra geciyo.sizce bu ne olabilir oyle oldugunda cok korkuyorum hemen okuyorum ama.... sizinkilerde boyle olan varmiiiii???acaba korkuyomu bilemedim :çok üzgünüm:
lutfen yardimmmmmmm. benim oglan uykusundan birden cigliklarla uyaniyo,gozlerini aniden aciyo vel ellerini kaskati sikiyo acamiyorum. 5 10 saniye sonra geciyo.sizce bu ne olabilir oyle oldugunda cok korkuyorum hemen okuyorum ama.... sizinkilerde boyle olan varmiiiii???acaba korkuyomu bilemedim :çok üzgünüm:
yok canim gayet iyi ama bilemedim sizlere sorayim dedim heralde korkuyomu nazarmi oluyo anlamadim[/QUOT
canım bu bence gaz sancısı yada karın ağrısı aklına farklı şeler getirme benim kızımda uykudan çığlıkla uyanıyo ara ara,bunlar olağan şeler.
merhaba meleğim...ben aralık annelerindenim ama arada sizleri de okuyorum...benim kızıma da oluyor öyle....rüyasında korkyor...gözlerini açtığında bile 5sn kadar dehşet içinde bakıyor..başta ben de korkmuştum..kucağıma alıp sakinleştiriyorum...benim kızım çook sıçrıoo ööle...lutfen yardimmmmmmm. benim oglan uykusundan birden cigliklarla uyaniyo,gozlerini aniden aciyo vel ellerini kaskati sikiyo acamiyorum. 5 10 saniye sonra geciyo.sizce bu ne olabilir oyle oldugunda cok korkuyorum hemen okuyorum ama.... sizinkilerde boyle olan varmiiiii???acaba korkuyomu bilemedim :çok üzgünüm: