2009 Ocak anneleri göbek şov başlıyor

düşündüm bogaz manzarasına ne yakısır...bir göbiş,bir bebiş,bir anniş,kaydirigubbakcemile3 walla barcli inanna manzarayı da göbegimide begendiginize sevindim...
 
kızlar 32+0

thpix.gif]
 
ekinsucum çok tatlı göbişin erkek olduğu sivriliğinden belli maşallah çok güzel
 
demin sayfa bembeyaz kalıodu ama şimdik açtım canım maşallah valla:))biz de hemen herkes sadece karnına kilo alıo heralde ,şanslı mıyız acaba??
 
Montesori, ekinsu çok güzel çıkmış göbüşleriniz kızlar.Bende sabah çekmiştim, bakın bakalım benim oğluşumun evi nasıl olmuş:)))))
31+6 benim göbüşüm kızlar:))))
lnp04154.jpg
 
maşallah size... yesinler göbeklerinizi :))

ya bakıyorumda böyle hantal çirkin hamile yok aramızda... kimi çok garip oluyor... yazık yüzü gözü şişenler dudakları dönenler vvar bizim aylarımızda daha... hadi son aylarda bizde olucazda :))
 
waterfull senin göbişte çok güzel cnm oğluşun evi süper olmuş nazar değmesin
 
Alisha sanki hiç göbeğin yok kıs senin:)))))
Maşallah.

Teşekkürler kızlar, hepimizde bebişlerimizin evini güzel güzel büyütüyoruz.))))))
 
Alisha sanki hiç göbeğin yok kıs senin:)))))
Maşallah.

Teşekkürler kızlar, hepimizde bebişlerimizin evini güzel güzel büyütüyoruz.))))))
valla cnm şimdi çektim bana da küçük geldi biraz:CüvCüv:, ama herkes iç karnın büyük senin diyo,çatlak falan da olmadı olmıcak gibi şu nivea bebe yağı fikrini kim verdiyse Allah razı olsun o siyah çizgi oluşmasını da engelliyomuş
 
ay ay maşşallah alisha sende göbiş yok ki valla sen göbiş görmemişsin :)) weterfull bebişin yuvası çok güzel ömaşşallah, montesori sende boğaz manzarasında süper çıkmışsın. bende çekdim bi iki tane bugün pc ye aktarırsam buraya koyarım .
 
günaydin kizlarrr masallah hepinizin göbisi süper, miniklerin evleri yani :))
 
X