- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- Konu Sahibi cicekcicek
evet geçti benimkinde ama başka yerlrdwe sivilce çıkıyor bu seferde.. o sivilcede en çok 1 gün durup sönüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sm arkadaşlar benimde 35 günlük bir oğlum var ve doymuyor. mama verirken hangi biberonu kullanıyosunuz?ben memeden kesilmesini istemiyorum.
arkadaşlar ben de nisan annesiyim. İkizlerim var. Mama takviyeli gidiyoruz biz de. 3 saatte bir sağdığınızda iki göğüsten kaç cc süt çıkıyor acaba? Yani normalde hangi değerlerde olması gerekiyor acaba? 45 günlük anneyim bu arada[/QU
önceleri sağ göğsümden 30 cc soldakinden 40 cc falan çıkıyodu. bir kaç gündür düzenli beslenmem ve özellikle bulgur pilavından sonra sağdakinden bugün 40 cc sağdım.
arkadaşlar ben de nisan annesiyim. İkizlerim var. Mama takviyeli gidiyoruz biz de. 3 saatte bir sağdığınızda iki göğüsten kaç cc süt çıkıyor acaba? Yani normalde hangi değerlerde olması gerekiyor acaba? 45 günlük anneyim bu arada[/QU
önceleri sağ göğsümden 30 cc soldakinden 40 cc falan çıkıyodu. bir kaç gündür düzenli beslenmem ve özellikle bulgur pilavından sonra sağdakinden bugün 40 cc sağdım.
canım bulgur pilavı gaz yapar ..bebişi sıkıntıya sokabilirsin ...helva ve hurma süt artırıcı besinler bir de Humananın bir çayı var bana çok iyi geldi...