bende yerini bilmediğimden kaynımı şöfer ilan ettim şeker...yerini bile bilmiyorum desem:)
ya kızlar sizinkilerin en sevdiği oyuncağı sölermisiniz?
bu ara oyuncak arayışındayız..
gelmez kızlar bu çiçek güvenmeyin ona.
karabatak gibi bir görünüp bir kayboluyor zaten.
eğer gelmezse gidin tükkanlarına yiyin baklavaları:)))))))))))))))))))))))
tamam ayarlasınlar işte mıkhhhhhhhhtarrrrrr denen şahsiyet özellikle:)
Eki Görüntüle 31618
Eki Görüntüle 31619
erkeklere yapmayın bacım çok istiyosan bir kız doğur..
Eki Görüntüle 31620
erkek işte...
buda benim oğluşşşşşuuummmm...
Beğenmiş demek ki,kızım da zevkliymiş yani)
Kız yemez miyiz,valla ben koca dilim böreği yedim.Pasta ,tatlı, salata,.. Neyse daha saymiiim,kızlar özenmesin heheheee Hepsini yedim,ellerine sağlık,iyi ki beceriksizmişsin yani
Sultan bir resimde baktım da,Kerem de Miray ın ayakkabılarını çekiyor,tmm oldu bu iş)))))))))
kızlaaarr irfan ın fotoğrafındaki ayakta durmasını sağlayan oyuncağın ismi nedirrr
kızlaaarr irfan ın fotoğrafındaki ayakta durmasını sağlayan oyuncağın ismi nedirrr
selam kızlar.bir ara açtım buluşma muhabbeti vardı o ara eşim ve kardeşim geldi yemek bulalık derken sayfada açık kalmış ne çok yazmışsınız hay maşallaahhh...kalabalığı kaçırdım ne yazıkki...bulaşık yıkarken de bardak elimde kırıldı bayaa derin kesildi zonkluyo valla
aliyecim ben gelemem sanırım ya hava çok soğudu geçen çıktık bizim burdak deposite avm ye gittik ecrinin kulakları elleri yanakları ısınmak bilmedi suçlu hissettim kendimi valla.hiç evden çıkmayınca çocuk alışmadı ki
çok şekerlleeerrr maşallah ortadaki kızçe kiiimmm çıkaramadıım
mirayla selen tamamdaaa
tuğbaaaa face de benide ekleeee bende bakayım
müge serttop
müge sen bende eklısın cnm tugba sahın demirtaş bençok şekerlleeerrr maşallah ortadaki kızçe kiiimmm çıkaramadıım
mirayla selen tamamdaaa
tuğbaaaa face de benide ekleeee bende bakayım
müge serttop