Selin nasıl gidiyor cnm kaç hft kaldı cinsiyeti öğrenmeye sağlıkla gelsin güzel bebek
Alp' de bu ara bir iki altına yapıyor demek ki o da dönemsel korktum ben Selen den sonra bezi ister diye ben bebek değilim diyor bugün emziği ağzına götürüyor ısırmıyor sonra anne bende memeni emicem diyor tm gel diyorum ben bebek değilim Selen e ver diyor, kendi memesini açıyor güya seleni emziriyor kafasından taraf)
peki onu yiyormu.. baranda bişey yemiyor. yemez se yemesin dedim artık.. ,kereme banyoda köpük yaptık 1 saatte çıkmazdı bi 10dakka sonra anne çıkar diyince çıkarttım bez alamaya gittim geldim yok
malum köşesine egitmiş belliki kaka yapmaya hazırlanırken yakaladım altında da bişey yoktu tutamadı pat pat yapıverdi üstelik cıvık Allah tan oruçlu değilim nasıl temizledim
inatla söylemiyor ya bezle dolaşıyoruz hala
hala tek tek kahvaltı etmiyoruz bulamaca devam malesef
selam herkese sahurdan önce bi bakayım dedim
tartışmalar hakkında yorum yapmayayım her zaman sanal ortamda yanlış anlaşılmalar olabileceğii savunuyorum
yeterki kırıcı boyutlara gelmesin.
sonuçta şimdiye kadar sebepsiz yere çekip giden çok oldu
neyse ben herkesi seviyorum burayıda terk etmeyi asla düşünmüyorum
sizin ve çocuklarımızın ortak noktası burası.
herkese hayırlı sahurlar...
başınız sağolsun... ölümün ne olduğunu geçen sene anladım...ondan öncesi yalanmış..dün eşimin dayısını kaybettik.Allah rahmet eylesin..
dünyada ölüm var ölüm...
tartışmalar olmuş keşke görmeseydim..çok üzücü.......
Anca geçmişi okudum okumasam daha iyiydi hiçbirşey anlamadım ama inş.düzelir çok severek okuduğum gördüğüm tanıdığım insanların gitmesine üzüldüm inş.geri gelirler :-((
Seher ve Esen başınız sağolsun...
EsenCim annem perşembe günü gitti o günden beri yalnızım Alp hala sorun bende Selen hiç abisine benzemiyor ne tip olarak ne de huy olarak inş.devam eder böyle 13 günlük olduk bugün zaman bana hiç kalmıyor anca ikisi de uyuduğu zaman kaçgündür girememiştim aklım hep buradaydı kilolar kaldı kızda hstde sadece 6 kilo gitmiş ve çok iştahım açık inş.verebilirim :-((
üstüne gitmek istemiyorumm ama aklımda şı müzikli oturaklardan var onlardanmı alsam kararsızım onuda kullanmaz üzülürüm az değil çünkü fiyatı ay bilmiyorum saldım iyice bendegünaydın
gerçekten nazar değdi ya kızıma gece az az iki kere gene çişini yaptı
hastalığı geçmişti gerçi ama sesi hala borazan gibi demekki boğazı tam geçmemiş belki ondan da kaçırıyor olabilir. neyse sabırlı olmam lazım. yine yıkarız nolcak sağlıkları iyi olsun.
sultan istemiyorsa sölemek sölemesin kerem bey de elbet bırakır kendi istediği zaman hiç zorlama...
peki onu yiyormu.. baranda bişey yemiyor. yemez se yemesin dedim artık.. ,
eline havuç salatalık ceviz fındık veriyorum onları yiyor...bir dönemde böyle olsun ne yapım...
benim kafamdan ne güzel işte...
başınız sağolsun... ölümün ne olduğunu geçen sene anladım...ondan öncesi yalanmış..
hala babam geri gelecekmiş gibi hissediyorum.. bekliyorum.. dışarda torunlarıyla oynayan dedeleri görünce neden allahım diyorum.. şuan gözünden yaş bile geldi..
allah k,mseye yaşatmasın çok zor kızlar çokkkk
çok özledim bababmı kucağında oturmayı..
ye canım boş verr ..ben yiyorum valla
üstüne gitmek istemiyorumm ama aklımda şı müzikli oturaklardan var onlardanmı alsam kararsızım onuda kullanmaz üzülürüm az değil çünkü fiyatı ay bilmiyorum saldım iyice bende
yiyor maşallah tv yle tabi,
tv hastası bizimki ya o olmazsa ne yapacakmış bilmiyorum
baba konusunda haklısın şu an babamı kaybetmeyi düşünemiyorum
yıkılırım ya
burcu geçmiş olsun cnm kayraya
off yeni oturdum umutla yorucuu hayattt..eşim kaç akşamdır iftara gelmiyo işyerini taşıyolar orda yemek yaptırıp yiyorlarmış bizde oğlumla orası senin burası benim geziyoruzz bu akşam teravi vakti cami ziyareti yaptırdı umut bana zorla regl oldum zaten giremiyorum içine. .akşam yemeğini orda yedirdim artık yorulmuşum
selincim aldığın alez su geçirmezmi ben bi türlü fırsat bulup alamadım öğlen uykusunda arada kacırıyo yatağında alez var onuda geçip yatağını ıslatıyo su geçirmezse bende alıyım onlardan netten olmazsa
eşim geldi şimdi balkonda bi sigara soda yapalım..iyi geceler iyi sahurlar hepinizee..
burcu geçmiş olsun cnm kıyamam kuzuyaa..esencim sizinde başınız sağolsun unutmadan..iyi geceler tkr
şirvan kusura bakma aacını hatırlatarak üzdüm senii..
gerci hep aklındadır ...
çok zor gerçekten Allah sabır versin..
allah geride kalanlara ömür versin..
bizi merak etmeden olmaz şeker....günaydınnn
sağol selincim bi göz atıyım üşeniyorum gitmeye
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 7 ziyaretçi)
GulsenUmut
sizede günaydın ziyaretçiler