esencim geçmiş olsun annene meriçte yanındamıydı yoksa
sinemcim aklına kötü şeyler getirme hayırlı sonuçlar alıcaksınız inşallahh
aynen aynen..parkı 20 metreden görüyo sallananları falan yere oturup bağırıyo heey o benim diye..aynı yaşlarda başka çocuklarda yapıyo bazen ama 3-4 yaş rahat sanırım bu konuda..Tuğba aynen yaa.Bide heryerde park görüyoruz,gezmeye bile gitsek yakalanıyoruz mecbur.Hadi dediğin gibi bıksalar tamam da,ne kadar kaysa da oynasa da hiç doymuyor ve her seferinde ağlıyor.Onun peşinde gezmekten daha çok yoruyor ağlaması.
Herşeye benimm diyorlar ya,Miray parktaki herşey için de benimmm diyor,ve başka çocukların kaymasını istemiyor,ağlıyor falan.Ayyyy çok zor ya:-(
Ecrin yine uyumak istiyormuş kendisi.Bizimki o kadar çok uykusu olmasına, huysuzluk yapmasına rağmen uyumak da istemiyor,ağlıyor uyumayalım diye.Baze üstünü değiştireceğim zaman bile biz uyumayalımmmm diye ağlıyor.
ejderha dövmeli kız süpeerrrr....ben 3 günde bitirdim de kk da nerdesin sen kaç gündür demişlerdi ejderha dövmeli kızı okudum demiştim o kadar sürükleyici ki..ben genelde o tarz okurum..bende bendee :)
ben bir karar aldım artık bilgisayarı sadece ecrinin uyuduğu saatlerde açmaya çalışacağım.
laptopa çok sardı devamlı caillou aç ecrin resimlerini aç ecrn videosu aç diye başından ayrılmıyor
işlerime bile bakamıyorum.
beni çok taklit ediyor zaten bugü sabahtan işelre baktım kapattım.cam siliyordum o da başladı silmeye sormadı bile laptopu
bende bugün kendime 3 tane kitap aldım elimde okumadığım kitabım kalmamıştı.artık onun ihtiyaçları ve oyunları dışında beni hep okurken görmesini istiyorum.bakalım yapabilecek miyim...birşey değil de işler siteler facede sitelerin sayfaları vs...bunları tepetaklak etmeden götürebilirsem çok iyi olacak.
yada laptopu küçük odaya koyup o fark etmeden gidip orda herşey yolunda mı bakarak idare edeceğim.
bu arada aldığım kitaplar
ayşe kulin hayat dürbünümde 40 sene
tuna kiremitçi selanikte sonbahar
elif şafak aşk
ejderha dövmeki kız kitabını çoka radım bulamadım birde sabiha hanımın son kitabını bulamadım netten sipariş vereceğim
oof dişler mi ki..gerçi bizim çıktı hepsi ama..arada burnu tıkanıyo..terliyo..üşüyo hep bi bahane var..meriç hanım sabaha kadar uyamadı yine...
1 -2 saatlik uykuyla duruyorum.
kafam kazan gibi..
çoook geçmiş olsun..annemin kafasına kutu düşmüş yarılmış..
doktorada gitmemiş dirseklerine kadar kan olmuş..
iyiyim diyor..
kız kardesim zorla doktora gitmesine ikna etmiş 5 dikiş atmışlar ya..
üff çok canım sıkıldı..
sağol canım. ben de onu düsündüm bu kaza da..geçmiş olsun esen Allah korusun annelerimizi ya sevdiklerimizi..
geçen akşam aklıma geldi babam 62 yaşında birde hüzün çöktü yıllar geçiyor çocuğum büyüyor diye seviniyorum ama annem babam yaşlanıyor onlar olmazsa ben ne yaparım
nasıl yaşarım babamın kokusu annemin şefkati olmadan
oooofff çok derin konular bunlar
ecemede yarasın löp löp et olsun
keremle bugün sohpete gittik yaşıtı 3 çocuk vardı ama resmen bana işkence çektirdi sürekli ağladı peşii bırakmadı çocuklarla oynamadı herkes Allah sabır versin dedi düşünün bugün benim sabrımın denenme günüydü sanırım off
gözün aydın müge.. sağol canım..iyi akşamlar kızlar
dün giremedim misafirler gitti eşim geldi sürpriz yaptı bize
demir delirdi resmen dün bi danslar bi danslar yavrum çok özlemiş babasını
esencim annene geçmiş olsun cnm
sinemcim inş. güzel haberler getiriceksin bize
okuyamadım uykum var bugn yoruldum aklımda kaldığında yazıyorum
sultan bu gece uyumaz kerem yazdın ya buraya :)
ya bu arada kızlar sizin çocuklarda çok su içiyomu
demir çok su içmeye başladı korkuyorum bende şeker mi var diye
acaba hava ısındı ondanmı içiyo dün annemlerin arkadaşlarından biri takip edin
bi tanıdığın 1.5 yaşındaki çocuğuna şeker tanısı konulmuş o da çok su içip çok ıslatıyomuş altını
dedi korktum bende