2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar merhaba bebeğime birşey olucak düşüncesiyle bayadır yazmıyordum(kendimi fazla kaptırmamak için)
dün bizde dr.a gittik şükürler olsun herşey yolunda
yalnız olması gerekenden 1 hafta küçüğüz dr.um normal olduğunu söyledi
2 hafta sonrada bizim ikili testimiz var inşallah ondada bir sorun çıkmaz:Saruboceq:

birde ikili testte serbest bhcg oranına bakılıyor araştırma yapmışlar değer 50 nin altındaysa erkek 50nin üstündeyse kız olma ihtimali çok yüksekmiş

urla çok teşekkür ederim ya ben hamile kalmadan önce hep diyordumki benim erkek oğlum olur diye babamızda tutturmuş kız diye Allah sağlıklı hayırlı evlat versin gerçi ama çevremdki herkes kızın olcak diyo hadi bakalım ne olcak hepten meraklanmaya başladım

kızlar yanlış algınlanmasın bu fal falan degıl

dogum tarıhlerıne göre bilim

rumelili senınde kızın olucakmış

bakalım bilecekmi

sekiz nisan ikibin dokuz sen tarıhleri söylermıısn bakalım bu ablada kız dicekmi

bursa su bende ilk başlarda kız hissedıyordum babamızda kız istıoo allahım hayırlısını versın....

ama banada şimdilerde erkek gibi geliyor artık

Yastık işi biraz rahatlatıyo uyurken, bende yüz üstü yatan biri olarak 2-3 haftadır yan yatıyorum, karnım çok batıyo yüzüstü yatarken. Hem zorlanıyorum, hemde hoşuma gidiyo, bebeğimin orada olduğunu hissetmek kaydirigubbakcemile2
RUMELİLİ sen baya yol almışsın, öğrenirsin tabi artık cinsiyetinide. 2'li testte öğrenenler oluyo bende çok duydum. Ama biz öğrenmek istemiyoruz. Dr.uma da söyledim. Hem merak etmiyorum, hemde süpriz olsun istiyorum ama tabi bebek büyüdükçe ultrasonda kendiliğinden bizim görebileceğimiz şekilde bi poz verirde zorla bakın ben kızım yada erkeğim derse yapcak bişey yok.kaydirigubbakcemile3

Evet bende vereyimde kız olduğunu söylemeyin bakalım tutucakmı?
Eşim 1979 ben 1981.Banada birisi bu şekilde kan değişimlerinde bakıp aynı doğum tarihlerini sormuştu ama o zaman erkek demişti.Bakalım ne dicek?
Birde kızımın fotosunu koymak istedim ama nasıl koyulacağını bilemedim

Canım tebrik ederim hayırlı haberlerine bende çok sevindim. İnan ta içimden hissediyorum aynılarını. Dün Eyüp sultana gitmiştik bende aynı böyle dua ettim. Allahım her isteyene nasip etsin, bizim bebişleride korusun dedim. Dünyanın en özel ve en benzersiz duygusu şu yaşadıklarımız... Kız erkek farketmez Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin.
İsmini düşünürken yanına hanım ekleyip düşün ilerde iş kadını olunca zor olmasın:) ya da ergenlik çağında falan okulda arkadaşları arasında zorluk yaşamayacağı bi isim seç. Çocukların dünyası acımasız sonra çok üzülüyolar bide insanlarn kaderini bile etkiliyomuş isimler...

Benimde dün tam 12. haftamdı ancak ultrasonda 12 hafta 2 günlük görünüyodu..Ultrason sanırım büyüklüğüne göre söylüyo sanırım değil mi?Yani iki gün ilerde gösteriyo:)
Birde söylemeyi unuttum.Ben hiç bişey yiyemedim bulantılarımdan ama doktor çok hızlı kilo almışsın dedi.Normalde 3 ayda 1 kilo alınması bekleniyomuş ama ben 3 ayda 3 kilo almışım:)

Tüm güzel dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkür ediyorum....

eVet her bir isim düşündüğümde şöyle yapıyorum april.Çok komik oluyo..örneğin naz diyorum.Sonra ''naz hanım nasılsınız'' diyorum önce oluyosa birde şu cumleyı kuruyorum ''naz kızım buraya gel'' eger her ıkısınede uygun oluyosa o ısmı dusunuyorum.Bazı ısımlerde cok komık duruyo bu kalıplar:):)

Aman kızlar yolumuz uzun kiloya dikkat. Hamur işi ve ekmekten uzak durunklava:
İştahlar açılmaya başladı. 3 aylık açlığın acısını çıkarmayın 1 aydakaydirigubbakcemile3

Bu arada SU İÇİYOSUNUZ dimi?!!!!! En önemli şey bebekler için, aman ihmal etmeyin.

sekiz nisan ikibindokuz

kız diye söylemedim

ama erkek dediii

yanlız bu ablanın üst komşu 2 -3 yıl önce hamıleymış doktorda kız görünüyormuş doktor kızın olcak demiş

bu abla demış senın oglun olcak

kadın bi dogum yapıooo oglannnn

ALLAH'tan başka kimse bilemez tabiki bizimki eglence ama bunada inanıyorum

kız erkek farketmez eli ayagı düzgün olsun saglıklı olsunda

CANIM erkek dedi dur bakalım hayırlısı....

9 ay anneme benim için erkek demişler hata doğum yapmış, aynı anda aynı isimde 2 kadın doğurmuş diğerinin oğlu olmuş babama da onu ben sanıp hemşire oğlan demiş bütün sülale hastaneye taşınmış ortalık ayağa kalkmış sevinçten 10 dakikada. Ama annem hep kız istemiş:) Veee sonuç, doktor çıkmış babama çok güzel bi kızın var demiş. Babam şok tabikaydirigubbakcemile3 Annemde görmüş doğururken beni kız olarak, karışma ihtimali yok yani:) Şok geçirmişler, bakmışlar kulaklarım aynı babamınki gibi o zaman inanmış babam. Ama bu kadar olur, sanki onun kulağını kalıba koymuşlar bana kulak yapmışlar gibi.
Yani kıssadan hisse bu işi ancak doğurup kucağımıza alınca anlicazhihoyyyt
Allah hayırhihoyyytlı evlatlar versin herkese:Saruboceq:

april bende gün sayıyorum valla. ilk aylar hakikaten zormuş ama allaha şükür sonuna yaklaşıyoruz. zaten hamileliğin 3/6 ayları arası en rahat aylarmış son aylarda miğde kaynaması oluyormuş. neyse hayılrısıyla ilk trimesti bitiriyoruz. inşallah sonuna kadar başka sıkıntılar yaşamayız. yasakkelime

Canım senin dünyaya gelişin baya gülücüklü olmuş:)
Dediğin gibi Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar
nasip etsin kız erkek farketmez :):Saruboceq:

arkadaşlar merhabalar.ben 15 eylülde muayene oldum.doktorum 15 ekime gün verdi.ama bakıyorum sizler 2 hafta arayla falan kontrole gidiyorsunuz.acaba 11-14 testi için mi böyle randevu verdi.kontrole gidince 13 hafta bitiyo olacak inşallah.

yok canım ne yorulması

allahım hayırlısını versin

doktorlarımız cinsiyetlerini söyleseler artıkkk

Kızlar yeni bi alet çıkmış, bebeğin kalp atışını ve çıkardığı sesleri duymak içinkaydirigubbakcemile3 gittigidiyorda gördüm, Şok oldum yani bunuda mı yaptılar dedim. Çok da pahalı değil 65 ytl. Meraklı hamişlere duyurulurrrr!!!

Selam arkadaşlar,
Gecen Cuma günü ben de bebişimi gördüm, hareket ediyordu teyzeleri, inanamadım Rabbimin bir mucizesi resmen.. hamileliğimin ilk farkettiğim günden beri (1 Eylül) 8 kilo verdim, bulantı kusma inanılmaz ...dr. Elevit diye bir vitamin hapı verdi biraz kesti sanki... Bir de arkadaşlar benim karaciğer testlerim çok yüksek çıkıyor (ALT-AST değerler) dr. biraz endişelendi..herhangi bir bilginiz var mı bu konuda... ?

Arkadaşlar banada bakın lütfen şimdi gördüm bu cinsiyet olayını.benim d.tarihim 1981 eşim 1975 ilk bebeğim kızdı bunuda çok merak ediyoruz.Şimdiden teşekkürler.

rumelili erkek daha cabuk gelişirmiş ultrason resimlerine bak bakalım cok net degıldır kızsa

erkekse 2,5 aylıkken cok belirgin olurmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…