arkadaşlar merhabalar.ben 15 eylülde muayene oldum.doktorum 15 ekime gün verdi.ama bakıyorum sizler 2 hafta arayla falan kontrole gidiyorsunuz.acaba 11-14 testi için mi böyle randevu verdi.kontrole gidince 13 hafta bitiyo olacak inşallah.
Kızlar günaydııııınnnn..:) Dün yoktum, yazamadım. Yazdıklarınızı yeni okudum. Dün baya parasal verilere takılmış hamişler, hala dr. kararı, hastane kararı veremeyenler var.
Kızlar siz kadın doğum doktoruna hamile kalınca mı gittiniz? Yani normal şartlarda evlenmeden önce başlamak üzere daha sonrada değişik sürelerde gitmek gereken bi dr. arada smear testi vs.. gibi biçok kontrolümüz var, rahim kanseri diye bi gerçek var. Yani ne bilim ben 2 yıllık evliyim ve evlenmeden 1 ay öce başlamak üzere aynı dr.a gidiyorum. Hamilelik ve doğum işi başka önemli bi konu, çok şükür ki ben dr.umdan çok memnun olduğum için hala devam ediyorum. Hastane konusuna gelincede bu tercih meselesi ssk.nız varsa gittiğiniz dr. her yere geliyo. Devletimiz sağolsun bir çok kolaylık sağlıyor lakin sürekli herşeyi de değiştiriyo. Ortalama 3 aylık hamile olduğumuzu düşünürsek, 6 ayda bu ülkede neler olur neleerr!! İstanbulda devlet hastanesi çok ama hastanedeki muamele konusu biraz acımasız:) Artık her özel hastanede ssk geçiyo, arada tabi değişik fiyat farkları var ama en azından karşılaştığımız muamele insanca...
Biraz da hamileliğin tadını çıkaralım, bulantılarda azaldı:) Bayramda belki biraz nefes alır, haftalardır aç olan karnımızı doyururuz:))
Yarın saat 3'te bizim 2li testimiz var. Çok heyecanlıyım. Kendi dr.um kötü bişey çıkmaz dedi, endişelenme ama yinede endişeleniyorum, napim:bbo: Bakalım, bebişim büyümüz mü? Ben daha iyiceyim, bu hafta o kadar çok yatmadım, akşamları biraz kötü oldum, bel ağrım var artık o kadar da olcak. Yani 3. aya girince ızdırap bitiyo galiba. Kocam gün sayıyodu geçen gün:) ne sayıyosun dedim 3. ayın doluyoya iyileşiceksinkaydirigubbakcemile3 onun için şafak sayıyorum diyokaydirigubbakcemile3
Merhaba arkadaşlar,
Arada karnımda zonklama oluyor bazen bir kere bazen de aralıklarla 5-6 kere devam ediyor. Bir yerde 12. haftada artık tekmelemeye başlar yazıyordu. İlk bebeğim olacağı için nasıl hissedilir tekme bilmiyorum:) belki de şuan hissetmem imkansızdır, komik de gelebilir size :) Ama ben tekmeymiş gibi düşünüp şuan için seviniyorum.
bayanlar öğle aramda alışverişe çıktım.
9 aylık erkek bir yiğenim var, ona bayramlık almaya, gerçi annesi ona çoktan ciciler almış ama,
teyze olarak dayanamadım. bende gidip aldım.
bu arada kızlar için o kadar cici şeyler varki, efeslendim valla....
tabi bu arada yeni bebeklerin reyonunu gezmeyide ihmal etmedim.
kendi bebişim için henüz bişey almadım. daha çok erken diyorum.
şuanlık yiğenle idare edeceğim.
kızlar merhaba bebeğime birşey olucak düşüncesiyle bayadır yazmıyordum(kendimi fazla kaptırmamak için)
dün bizde dr.a gittik şükürler olsun herşey yolunda
yalnız olması gerekenden 1 hafta küçüğüz dr.um normal olduğunu söyledi
2 hafta sonrada bizim ikili testimiz var inşallah ondada bir sorun çıkmaz:Saruboceq:
birde ikili testte serbest bhcg oranına bakılıyor araştırma yapmışlar değer 50 nin altındaysa erkek 50nin üstündeyse kız olma ihtimali çok yüksekmiş