2009 Nisan Anneleri buraya

benim doktorum 15 günde 1 çağırıyo bir muayene bir kontrol

selam evet dün biraz bu konudan bahsettik ve bence faydalıda oldu üç aylık evliyim ve daha önce hiç bir jinekolağa gitmedim tüm sorularım tüm arastırmam bundan ötürü ve bu zamanda bundan daha doğal bişey olamaz heralde bebek içinde önemli olan güvenli ellerde olması değilmi zaten?

april bende gün sayıyorum valla. ilk aylar hakikaten zormuş ama allaha şükür sonuna yaklaşıyoruz. zaten hamileliğin 3/6 ayları arası en rahat aylarmış son aylarda miğde kaynaması oluyormuş. neyse hayılrısıyla ilk trimesti bitiriyoruz. inşallah sonuna kadar başka sıkıntılar yaşamayız.

[/IMG]

urla canım benim minik kuzumun resmi bu.....varın siz karar verin belirginmiyiz değil miyiz.....

rumelili allah bılır ama kafası ne kadarda belli kulakları sacları sekiller
yada ben görmek istedgım gibimi hayel edıyorum allah ne mucizevi bişey bunlar yaaa

benimde çin takviminde bütün sene kız biliyomusunuz ama içime hep erkek doğuyo kız bebekleri çok seviyorum yaa:ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2

benım çin takvımde kız cıktı

dogum tarıhlerınde erkek

allahım hayırlsını versin eli ayagı düzgün saglıklı evlatlarımız olsunda farketmez

öyle tabii allah sağlık sıhhat versin tüm yavrulara......hiç farketmez benim içinde...sağlıklı olduklarını duydukça içim daha kıpır kıpır ediyor benim.....

ya eskidenmis kız erkek takıntısı ama şöyle cicili kız çocuum olsun isterim yakışıklı bir erkeğede hayır dicek halim yok desem noolur hem :))

Merhaba arkadaşlar,
Arada karnımda zonklama oluyor bazen bir kere bazen de aralıklarla 5-6 kere devam ediyor. Bir yerde 12. haftada artık tekmelemeye başlar yazıyordu. İlk bebeğim olacağı için nasıl hissedilir tekme bilmiyorum:) belki de şuan hissetmem imkansızdır, komik de gelebilir size :) Ama ben tekmeymiş gibi düşünüp şuan için seviniyorum.

ben tekmeleri yada bebeği hissettiğine inanıyorum canım hihoyyyt

kızlar eylül anneleri topigi gezdim aman allahım ne güzel yaaaa....

neden inanmayalım canım

erkekse atar tekme böyle sekme gibi oluyor seyreme gibi

bayanlar öğle aramda alışverişe çıktım.
9 aylık erkek bir yiğenim var, ona bayramlık almaya, gerçi annesi ona çoktan ciciler almış ama,
teyze olarak dayanamadım. bende gidip aldım.

bu arada kızlar için o kadar cici şeyler varki, efeslendim valla....

tabi bu arada yeni bebeklerin reyonunu gezmeyide ihmal etmedim.
kendi bebişim için henüz bişey almadım. daha çok erken diyorum.
şuanlık yiğenle idare edeceğim.

merhaba urla bu dogum tarıhıyle cinsiyet tahmınını ilk kez duyuyorum banada bakarmısın ben 1981eşimde aynı 12+6 haftalık hamileyım yarın dr a gıdecez onada soracam bakalım çok merak ediyorum

ben dayanamadım aldım zıbın falan ya tutamıyoki insan kendini kocam daha biz evlenmeden alıyodu tulumlar falan hahaha görmemişin bebeee olmuş kaydirigubbakcemile

Kızlar karnınızda tüylenme oldu mu? Bende olmaya başladı çok sinir bozucu Siyah siyah. Dedim bizim bebek esmer bişey olcak herhalde, kızsa yandı valla çok tüylü olmasın yavrucakkaydirigubbakcemile3

evet canım bende biraz önce geldim doktordan müthiş bi şeydi büyümüş bizim bıcırık çok hareketliydi,ikili tarama testim yapıldı bayramdan sonra alıcam sonucu bu arada bende duydum bhcg 50 nin altı erkek,50 üzeri kız diye bakalım tutacakmı....-tatlicadiarzu-

bide kızlar bizim doktor cinsiyeti 20.haftada söylerim dedi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…