Kızlar günaydııııınnnn..:) Dün yoktum, yazamadım. Yazdıklarınızı yeni okudum. Dün baya parasal verilere takılmış hamişler, hala dr. kararı, hastane kararı veremeyenler var.
Kızlar siz kadın doğum doktoruna hamile kalınca mı gittiniz? Yani normal şartlarda evlenmeden önce başlamak üzere daha sonrada değişik sürelerde gitmek gereken bi dr. arada smear testi vs.. gibi biçok kontrolümüz var, rahim kanseri diye bi gerçek var. Yani ne bilim ben 2 yıllık evliyim ve evlenmeden 1 ay öce başlamak üzere aynı dr.a gidiyorum. Hamilelik ve doğum işi başka önemli bi konu, çok şükür ki ben dr.umdan çok memnun olduğum için hala devam ediyorum. Hastane konusuna gelincede bu tercih meselesi ssk.nız varsa gittiğiniz dr. her yere geliyo. Devletimiz sağolsun bir çok kolaylık sağlıyor lakin sürekli herşeyi de değiştiriyo. Ortalama 3 aylık hamile olduğumuzu düşünürsek, 6 ayda bu ülkede neler olur neleerr!! İstanbulda devlet hastanesi çok ama hastanedeki muamele konusu biraz acımasız:) Artık her özel hastanede ssk geçiyo, arada tabi değişik fiyat farkları var ama en azından karşılaştığımız muamele insanca...
Biraz da hamileliğin tadını çıkaralım, bulantılarda azaldı:) Bayramda belki biraz nefes alır, haftalardır aç olan karnımızı doyururuz:))