kızlar günaydın..
haarikaaa haberlerim var.Dün doktora gittim.Tam 12. haftamız doldu...
Gözümüz aydın sanırım ilk cinsiyet haberini ben vericem...Bebeğim %80 bi prensesmiş:):)Doktor hemen pembeleri almaya başlama ama % 80 kız dedi.Ben doktordan çıkar çıkmaz alışverişe başladım.Çok güzel şeyler aldım.Beyaz rugan minicik bi ayakkabı aldım.İnanılmaz güzel.
Bebğimi gördüm.Böyle bi duygu olamaz.Anlatılamaz.Hamile omayan arkadaşlarıma anlatırken bu duyguyu ifade etmekte zorlanıyorum resmen.bebğim çok büyümüş.Herşeyi var artık.Eli,kolu,parmakları,ağzı,gözü,burnu...O kadar hareketli bi bebekki 5 dakika izledik 1 sn. bile durmadı.Sürekli hareket ediyoo.elini kafasına götürüyo.Kendini hoplatıyo sonra yavaş yavaş düşüyo sanki,bakalarını kaldırıyo.İnanılmaz bişey bu.Sabah doktora gitmeden önce hiç içmediğim halde bi bardak süt içmiştim.Bebeğim sevinsin kendini güzel göstersin diye,öylede oldu çok şükür.
Ense kalınlığına bakıldı.Çok şükür doktor normal dedi.Kan testimin sonucu cuma günü çıkıcak inşallah.Yüzüstü yatma işini sordum doktoruma yatabilirsin dedi.Bunun belli bi ayı yok dedi,zaten karnın büyüdüğünde kendin rahatsız olursun yatamazsın dedi.Yani yüzüstü yatmamızda bi sakınca yokmuş.yaaa daha neler neler var sanki anlatacağım..bebeğim gözümün önünden gitmiyoo.Resmen eve bi ultrason cihazı alıp sürekli izlemek istiyorum:)Eşimde yurtdışında oda göremedi bebeğimizi
ama sürekli arayıp anlatıyorum,oda sıkıldı sanırım aynı cümleleri duymaktan:)
Neyse böyle yanii...
Birde son olarak ben erkek ismi düşünmüştüm.Erkek olsaydı ismi çınar olsun isityodum ama kız ismi bulamıyorum şimdi...Hadi yeni bi konu.Beğendiğiniz kız isimleri var mı??
Umarım herkes benim dün şahit oldukalrıma şahit olurlar..Hatta bu hissi hiç yaşamamış olanlar varsa bebeği olmayanlar umarım Allah bi an önce onlara da yaşatır...