2009 Nisan Anneleri buraya

Merhaba arkadaşlar günaydın,
Medipol Hastanesi (Koşuyolundaki) hakkında bilgisi olan var mı? Banu Ergül isminde bir doktor varmış, iyi diye duydum ama gitmeden size de bir sorayım dedim.

canım bende gece 2 kere falan kalkıyorum
ağzımın içi zehir gibi oluyo
hatta bugün kalktım 5 30 da bir daha uyumadım
uykusuzum :KK43:

hiç sorma bende kalkiyorum , sonra bir daha uyuyamiyorum.
1-1,5 saat yatakda dönüyorum.
Ben birde yüz üstü yatmaya alişiğim. öyle sağ- sola dönüp hayatta uyuyamazdim.

şimdi kendimi aliştirmaya çalişiyorum. Ondada zorlaniyorum.
Küçük bir yastik aldim . Yüzüstü dönmiyim diye karnima koyuyorum.

yastık çok rahatlatıyor gerçekten arkadaşlar....ben kendimde olduğum sürece solda yatıyorum...bende yüzüstü sevdalısı biri olarak zor oldu ama alıştım çünkü göbeğim çok çıkmaya başladı.....bende evlenmeden önce gittiğim doktoruma devam ediyorum ve çok memnunum....şimdiden karar vermek en güzeli aslında doktorun bizi ve bebeğimizi yakından tanıması açısından.....ben bir daha bebeğimi görmeye 4 ekimde gidicem o zamanda kısmet olursa 14+2 olucaz......bizde artık cinsiyetlerimizi yazalım istiyorum yavaştan.....sanırım bayram sonrası yavaştan öğreniriz.....:))

Yarın saat 3'te bizim 2li testimiz var. Çok heyecanlıyım. Kendi dr.um kötü bişey çıkmaz dedi, endişelenme ama yinede endişeleniyorum, napim:bbo: Bakalım, bebişim büyümüz mü? Ben daha iyiceyim, bu hafta o kadar çok yatmadım, akşamları biraz kötü oldum, bel ağrım var artık o kadar da olcak. Yani 3. aya girince ızdırap bitiyo galiba. Kocam gün sayıyodu geçen gün:) ne sayıyosun dedim 3. ayın doluyoya iyileşiceksinkaydirigubbakcemile3 onun için şafak sayıyorum diyokaydirigubbakcemile3

yastık çok rahatlatıyor gerçekten arkadaşlar....ben kendimde olduğum sürece solda yatıyorum...bende yüzüstü sevdalısı biri olarak zor oldu ama alıştım çünkü göbeğim çok çıkmaya başladı.....bende evlenmeden önce gittiğim doktoruma devam ediyorum ve çok memnunum....şimdiden karar vermek en güzeli aslında doktorun bizi ve bebeğimizi yakından tanıması açısından.....ben bir daha bebeğimi görmeye 4 ekimde gidicem o zamanda kısmet olursa 14+2 olucaz......bizde artık cinsiyetlerimizi yazalım istiyorum yavaştan.....sanırım bayram sonrası yavaştan öğreniriz.....:))

OO MAŞALLAH , KOCAMAN OLMUŞ BEBİŞ, :nazar:
BAZI DOKTORLAR 2Lİ TESTE CİNSİYETİNİ SÖYLÜYORMUŞ
DİYE DUYDUM. KUZENİN GEÇENLERDE 2Lİ TESTTE %90 KIZ DEMİŞLER

günaydınnn nisan anneleri

oo selinay hadi bakalım hayırlı haberlerle gel inşallah

kızlar ben yıne bu sabah cıkardım hemde bişey yemeden

sabah sabah yaaaaa

bende bulantı istifra yemek yememek devam ediyorrrr

hep cubuk kraker corba aynı seyllerrr

ne yesem cıkarıyorum ve bebegımde beslenemıyordurrr offfffffffff

CANIm bende senden farklı durumda değilim bende sadece akşamları 1 tabak çorba içebiliyorumoda yağsız salçasız olacak. ekmekte yiyemiyorum. su içsem bile çıkartıyorum. geçen ateşlendim 3 gün yattım minosetle düzeldim. doktora gittim. tahlil sonuçlarrında idrar yolları enfeksiyon çıktı. dr. su içmediğin için ve çok çıkarttığın için olmuş su içmeye çalış dedi. sonra ultrasonla bebeğime baktık. büyüklüğü tam günü kadar yani 1 aydır nerdeyse aç yaşıyorum ona rağmen bebeğim büyümüş b.rde çok hareketli sonra dk dedi gördünmü annesi endişelenme onlar çok korunaklı sen ne kadar yemezsen yeme bebek sende besleniyor zaten sadece sen zayıflarsın bebeğe bişey olmaz dedi. o yüzden sende endişelenme güzelim. artık bende endişelenmiyorum. rabbim bebeişlerimizi koruyor çok şükür. kaydirigubbakcemile5

kızlar bende sırt üstü yatıyorum
yatış pozisyonumuz nasıl olmalı..........

bende evlenmeden önceki doktoruma gidiyorum memnunum ama sezeryan olucagım için özel ilgi oldugu için 1,800 istıyorlar

hamileligimin 6.ayında faln ddegıştırıcem

izmir özel hayat hastanesinde doguracagım hayırlısıyla orada ssk gecıyor sadece

240 ytl ödüyorsun allahım saglıkla bebeişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin...

Yarın saat 3'te bizim 2li testimiz var. Çok heyecanlıyım. Kendi dr.um kötü bişey çıkmaz dedi, endişelenme ama yinede endişeleniyorum, napim:bbo: Bakalım, bebişim büyümüz mü? Ben daha iyiceyim, bu hafta o kadar çok yatmadım, akşamları biraz kötü oldum, bel ağrım var artık o kadar da olcak. Yani 3. aya girince ızdırap bitiyo galiba. Kocam gün sayıyodu geçen gün:) ne sayıyosun dedim 3. ayın doluyoya iyileşiceksinkaydirigubbakcemile3 onun için şafak sayıyorum diyokaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım hayırlısı canım
Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bende yüzüstü uyuyanlardanım
Ama şimdi ya sağa ya da sola dönüp
uyumaya çalışıyorum

Merhabalar benim ikili testimde 6 ekimde.15 eylülde bir aysonra cinsiyetini söylicem demişti belki ikili testte söyler diye umuyorum.Artık bebişlerimizin pembemi mavimi olduğunu anlıcaz yani.Bayramdan sonra cinsiyetler ortaya çıkmaya başlıcak.Benim bebişimin ilk hediyesi mavi ama bakalım artık Kardeşim mavili ördekli bi hastane seti almış.Kızda olsa farketmez nazar değmemiş olur.

kızlar bel agrısı cekenlerin ogulları olurmuş

benımde 3 -4 günden beri sol tarafımda belimde arada gelen agrılar var

kızlar bide bisey var yeni ögrendim

kızlar eşimin ve benım dogum tarıhlerımızı verdım oglan dedi

bir arkadaş fal degıl hesaplama eltımede daha önce bakmış kız demiş ve dogru bir cok kişiyede tanık olmuş eltim hepsini bılmişşşş

banada baktı ERKEK DEDİ

kızlar günaydın..
haarikaaa haberlerim var.Dün doktora gittim.Tam 12. haftamız doldu...
Gözümüz aydın sanırım ilk cinsiyet haberini ben vericem...Bebeğim %80 bi prensesmiş:):)Doktor hemen pembeleri almaya başlama ama % 80 kız dedi.Ben doktordan çıkar çıkmaz alışverişe başladım.Çok güzel şeyler aldım.Beyaz rugan minicik bi ayakkabı aldım.İnanılmaz güzel.
Bebğimi gördüm.Böyle bi duygu olamaz.Anlatılamaz.Hamile omayan arkadaşlarıma anlatırken bu duyguyu ifade etmekte zorlanıyorum resmen.bebğim çok büyümüş.Herşeyi var artık.Eli,kolu,parmakları,ağzı,gözü,burnu...O kadar hareketli bi bebekki 5 dakika izledik 1 sn. bile durmadı.Sürekli hareket ediyoo.elini kafasına götürüyo.Kendini hoplatıyo sonra yavaş yavaş düşüyo sanki,bakalarını kaldırıyo.İnanılmaz bişey bu.Sabah doktora gitmeden önce hiç içmediğim halde bi bardak süt içmiştim.Bebeğim sevinsin kendini güzel göstersin diye,öylede oldu çok şükür.
Ense kalınlığına bakıldı.Çok şükür doktor normal dedi.Kan testimin sonucu cuma günü çıkıcak inşallah.Yüzüstü yatma işini sordum doktoruma yatabilirsin dedi.Bunun belli bi ayı yok dedi,zaten karnın büyüdüğünde kendin rahatsız olursun yatamazsın dedi.Yani yüzüstü yatmamızda bi sakınca yokmuş.yaaa daha neler neler var sanki anlatacağım..bebeğim gözümün önünden gitmiyoo.Resmen eve bi ultrason cihazı alıp sürekli izlemek istiyorum:)Eşimde yurtdışında oda göremedi bebeğimizi:KK43: ama sürekli arayıp anlatıyorum,oda sıkıldı sanırım aynı cümleleri duymaktan:)
Neyse böyle yanii...
Birde son olarak ben erkek ismi düşünmüştüm.Erkek olsaydı ismi çınar olsun isityodum ama kız ismi bulamıyorum şimdi...Hadi yeni bi konu.Beğendiğiniz kız isimleri var mı??
Umarım herkes benim dün şahit oldukalrıma şahit olurlar..Hatta bu hissi hiç yaşamamış olanlar varsa bebeği olmayanlar umarım Allah bi an önce onlara da yaşatır...

canım cok sevındım duygulandım gözlerim yaşardı

allahım bizlere ve tüm isteyenlere bu güzel duyguları yaşatsın

kızlar günaydın..
haarikaaa haberlerim var.Dün doktora gittim.Tam 12. haftamız doldu...
Gözümüz aydın sanırım ilk cinsiyet haberini ben vericem...Bebeğim %80 bi prensesmiş:):)Doktor hemen pembeleri almaya başlama ama % 80 kız dedi.Ben doktordan çıkar çıkmaz alışverişe başladım.Çok güzel şeyler aldım.Beyaz rugan minicik bi ayakkabı aldım.İnanılmaz güzel.
Bebğimi gördüm.Böyle bi duygu olamaz.Anlatılamaz.Hamile omayan arkadaşlarıma anlatırken bu duyguyu ifade etmekte zorlanıyorum resmen.bebğim çok büyümüş.Herşeyi var artık.Eli,kolu,parmakları,ağzı,gözü,burnu...O kadar hareketli bi bebekki 5 dakika izledik 1 sn. bile durmadı.Sürekli hareket ediyoo.elini kafasına götürüyo.Kendini hoplatıyo sonra yavaş yavaş düşüyo sanki,bakalarını kaldırıyo.İnanılmaz bişey bu.Sabah doktora gitmeden önce hiç içmediğim halde bi bardak süt içmiştim.Bebeğim sevinsin kendini güzel göstersin diye,öylede oldu çok şükür.
Ense kalınlığına bakıldı.Çok şükür doktor normal dedi.Kan testimin sonucu cuma günü çıkıcak inşallah.Yüzüstü yatma işini sordum doktoruma yatabilirsin dedi.Bunun belli bi ayı yok dedi,zaten karnın büyüdüğünde kendin rahatsız olursun yatamazsın dedi.Yani yüzüstü yatmamızda bi sakınca yokmuş.yaaa daha neler neler var sanki anlatacağım..bebeğim gözümün önünden gitmiyoo.Resmen eve bi ultrason cihazı alıp sürekli izlemek istiyorum:)Eşimde yurtdışında oda göremedi bebeğimizi:KK43: ama sürekli arayıp anlatıyorum,oda sıkıldı sanırım aynı cümleleri duymaktan:)
Neyse böyle yanii...
Birde son olarak ben erkek ismi düşünmüştüm.Erkek olsaydı ismi çınar olsun isityodum ama kız ismi bulamıyorum şimdi...Hadi yeni bi konu.Beğendiğiniz kız isimleri var mı??
Umarım herkes benim dün şahit oldukalrıma şahit olurlar..Hatta bu hissi hiç yaşamamış olanlar varsa bebeği olmayanlar umarım Allah bi an önce onlara da yaşatır...

ayy canım ya çok sevindim çok duygulandım ya Allah aşükür çok güzel duygular prensesin fotoğrafını koysana bakalım bebişine

listemizi yaparız artık kızlar bizde......cinsiyet ile ilgili......evet hareketli görünce inanılmaz oluyor.....sanırım cinsiyet tahmini birazda ultrason kalitesi ile alakalı olsa gerek....bizdede bebğimizin video görüntüleri var ve sıkılmadan izliyorum bende:))

cinsiyet mi öğreniliyor hani nerde......:)))
bende vermiş olayımda fırsat olursa bakılır eşim 1977 ben 1979

aradım canım

bursa su

ve sordum neye göre diye

kan degışımlerine göre dedi ben anladım olayı

ERKEK dedi

bakalım cıkacakmı allah hayırlısını versin

ya bizim mahellede bi kadın var onada baktı kız dedi

dün kadını gördüm o 4 aylık kızım oluyor dedi onuda bıldı

X