Canım ya çok sevindim:) demişti ama bişi olmaz diye. Bütün gün dışardaydım, merak ettim senide öğrenebildin mi diye. Çok şükür, buda geçti hayırlısıyla, darısı 3'lü teste. Bakalım cuma günü de bizim test günümüz:ecrin_bebek:
sonunda bende bugün gördüm meleğimi kurban olsun annesi onaaa ilk defa hareketlendiğini gördüm ayakları pedal çeviriyo gibiydi koşucumu olcak ne:)çok güzel bi duygu bu ya tarifsiz ağlıycaktım nerdeyse hersey yolunda 20 mm boy dedi normalmiş 10+5 muş 2 li teste gerek yok bence 3 lü yaparız yeter dedi nolcak şimdi güveniyorumda doktoruma öyle yapalım bari
toxsaplazma testi bana yapılmadı yaa geçmi kaldım...
bende 29 mayıs hastanesine gidecem bırakdım etlik doğum evini...diyorumki bayramdan sonra tam 11 i dolduruyorum...12 haftada ideyim ikili test yapılır..bu toxsaplazma testinide söylşeyim dr ..en azından özel hastane daha ilgili olurlar demi
bende 29 mayıs hastanesine gidecem bırakdım etlik doğum evini...diyorumki bayramdan sonra tam 11 i dolduruyorum...12 haftada ideyim ikili test yapılır..bu toxsaplazma testinide söslm ylşeyim dr ..en azından özel hastane daha ilgili olurlar demi[/
slm canım bence özel hastane daha iyi sıra flnda beklemezsin bi arkadaşım 29 mayısta doğum yaptı çok memnun kalmış muayen 11 ytl,testlerede çok az para ödüyomuş doğumuda normal doğum 450ytl süper bence fiatlar....kaydirigubbakcemile5
tubacım
senin ikinci bebişin mi
süperrr tecrübelisin
evet 1981 dogumluyum:) ama sen benden hızlısın:)
normal dogum yapmak istiyorum tabiki insallah bi mani cıkmazsa keske sende öle yapailsen
bende 29 mayıs hastanesine gidecem bırakdım etlik doğum evini...diyorumki bayramdan sonra tam 11 i dolduruyorum...12 haftada ideyim ikili test yapılır..bu toxsaplazma testinide söslm ylşeyim dr ..en azından özel hastane daha ilgili olurlar demi[/
slm canım bence özel hastane daha iyi sıra flnda beklemezsin bi arkadaşım 29 mayısta doğum yaptı çok memnun kalmış muayen 11 ytl,testlerede çok az para ödüyomuş doğumuda normal doğum 450ytl süper bence fiatlar....kaydirigubbakcemile5
evet canım muane 11 ytl ve mesela her ay kan tahlil için 20 ytl falanmış ikili üçlü içinde 30-40 mış bencede güzel tanıdıkda var ..bayramdan sonra gidecem bu hafta gideyim diyorum ama geçen hafta gittim hastaneye bebeğimi bana göstermeselerde ben kafamı çevirip bakdım sordumda kalbi atıyormu dedim evet zaten dosyayada + koymuş herşey pozitif demek sanırım...şuanlık için rahat..bayramdan sonrada gidiym ikili yaptırır dr...işde benım bi uatrım olduğu için belki her ay kana biraz fazla öderiz yada devletde yaptırırım hormon tahlilimi....
canım sezeryanda tek kişilik oda 985ytlmiş...swit odada 1800 ytlmiş...bence gayet iyi demi...
ben kızlar doğumdan korkuyorum yaww..aslında sezeryandanda..ama daha önce ameliyat olduğum için anesteziyi biliyorum..ay bilemiyorum ..ne yapacağımıı...korkunun ecele faydası yok derler ama.. neyse nisan ayı gelsin ondan sonra ruh halim nasıl olur b bilemem:))
Günaydın canımselam, bende nisan annesi olucam sanırım herkese günaydın.
ŞİRVANcım arkadaşım senin dr.a gitmiş. Sormuştum ya dr. ismi, mine hanımı söyledim çok memnun kalmış. 11 haftalık hamile daha bebeğini yeni görebildi, 4 cm olmuş çok hareketli bi bebekmiş, nasılda sevinmiş döne döne teşekkür etti:) Bende sana teşekkür ederim canım.
Bu arada toksoplazma için yapıcak bişi yok, sadece daha dikkatli daha titiz olmaktan başka. Evi günde 5 kere dezenfekte ediyorum:) Olan kocama oldu, dakka başı "elini yıka, elini yıka" diye dolanıyorum etrafta:) Napalım kader, herşey Allahtan diyoruz, bişey olmasın diye dua ediyoruz. Şu an başka bişey gelmiyo elimden. Ama moralim o kadar bozuk değil, daha iyiyim şimdi
selam şirvan siteye yeni kayıt oldum bende mine hanıma gidiyorum medical parkta tamam sevimli kadın ilgili gözüküyo ama en azından bir doktor daha denemek istiyorum varmı duyduğun baska bir doktor aynı hastanede ben olmazsa can beye gidicem birkerelik arkadasım gitmis iyi bir doktor dedi şimdiden teşekkür ederim cevabını bbekliyorum
canım öncelikle hoşgeldin aramıza;
mehtap hanımı birkaç kişiden duydum , hatta arkadaşımı ona yönlendirdim.
o da beğenmiş, anaç ruhlu bir bayan dedi, sen bişey sormadan o söylüyormuş,
benimde kontrolüm 4 ekimdeydi, mine hanım izine çıkıyormuş, bende bu fırsat Mehtap hanımı deniyeceğim.
benim kontrolümde 7 si falan o halde bende ya can beye yada mehtap hanıma gideyim çok teşekkür ederim ilgin için. bu arada doğru yapabildimmi acaba cevaplama ve alıntı işini :lepi: