bi soru daha şirvancım doğum fiyatlarıda artmışmı acaba muayeneyle birlikte?
doğum fiyatlarını hiç bilmiyorum. sormadım hiç , sen biliyomusun ...
bu arada ne tarafta oturuyosun .
günaydın arkadaşlar 2 tane ayrı ayrı rüya gördüm 1. bebegimi karnımdan alıyorlardı diyorumki o da 3 aylık bile degıl biz onu yaşatırız diyorlarrr
2. rüyamda hastane odasında annem eşim kuzenım,babamın amcası ne alakaysa bir hastane odasındayız hemşire geldi beni dogurttu o odada amelıyathanede degill bende normal dogum yapamam demeyi unutmuşum önümde bez varya ben zannediyorum karnımı kesicek
hiç haberim olmadı normal dogum yapmışım rüyamda bide bi ara uyumuşum bebegım bi agladıı..... bende uyandım kıpkırmızı eşimde yan taraftaki yatakda uyuyormuş sesleniyorum uyanıyor oldumu bebişimiz diyor
hemşire ye diyorum normal dogummu yaptım ben diyeeee
bi yandan sevınıyorum hemen ayaga kalkıcam diye bi yandan üzülüyorum ya bebegim mikrop kaptıysa diye( sigillerim yakılmıştı benımde)
off böyle bir rüyaydıııı
ama ne kadar cok agladım hastanede dogumdan öncee ama dogumum su gibi kolay olduuu
allahım inşallah gercegide böyle hemen su gibi olurr
muayene 10 ytl iken doğum fiyatları normal 1000 sezaryan 1750 idi ama simdi neolmustur allah bilir ben çekmeköyde oturuyorum kocamın ailesi bostancıda o yüzden medical park a gittik sen?
inşallah bitanem , tüm hamişlerin doğumları kolay olur.
bu arada rüyada ağlamak - sevineceğin heber diye biliyorum.
hayra yoralım hayır olsun .
bende geçen akşam - 2 kocaman leğen - odanın ortasına koymuşlar,
leğenler ağzına kadar turşu doluydu. bende ortalarına geçmiş oturmuş, tursu yiyordum.
ya neasıl sezeryan 750 oluyor
ssk mı?
normal dogum 450 ytl
özelmi sssk mı?
ünalanda oturuyorum. medical park yakın diye seçmiştim.
bu arada arkadaşım erdem hastanesi- ümraniye - çakmak (çekmeköye daha yakın)
nde doğum yaptı, hatta doğum esnasında bizde ordaydıki hemşire ve doktor ilgiliydi.
ben geçen c.tesi - oraya gittim. Dr. Özlem Hanım . sıcak kanlı bir hanım .
bende ikisi arasında seçim yapacağım. henüz karar vermiş değilim. (mehtapada gitmek istiyorum)
orda ki fiyatlar ;
muayene : 12 ytl
normal doğum : 450 ytl
sezaryen : 750 ytl
bu arada senin verdiğin fiyatlar ssk lı fiyatlarmıydı.
kızlar medical par fiyatı bursada 9 ytl muayne ama ek masraf giderimi ne diyolar27 ytl toplam 36 ytl alıyolar normal doğuma 500 ytl sezeryan 750 ytl diyolar eğer epudral istersen normal 800 ytl sezeryan 1050 ytl diyolar bizim arkadaş normal sezeryan oldu ve 2 gece kaldı 1000 ytl ödedi çıkışta test ücretleride belli olmuyor kan testi yaptırmıştım 28 ytl aldılar ve bunlar ssk fiyatları
epidural istiyorum ya aslına çok erken bunlar için ama bu muayene ücretlerinin iniş çıkışı insanın sinirini bozuyo bide hala doktora karar veremedim
bende medikali bıraktım canım hayat hastanesine gidiyorum doktorum nigar hanım şu an muayne ücreti 25 ytl normal doğum 300 sezeryan 500 işyerimede çok yakın ve test ücretleride çok uygun geçende 2 kan testi 2 idrar testi yaptırdı doktorum 20 ytl tutu tabi ssk fiyatı
birde evimin orda tıp merkezi varordada yalçın beye gidiyorum muayne ücreti 10,5 ytl testleri devlet hastanesinde yapıyo ek ücret ödemiyorum doğuma kendi giriyo sadece özel oda olursa sezeryan olursa iki gün tutuyomuş hastanede 24 ytl gecelik fiyatı
niye iki doktor dersen ev ve işyerimin arası uzak ve 7 aydan sonra izne ayrılmayı düşünüyorum o yüzden ilk hayat hastanesine gittim şimdide gemliktekine başladım hamilelliğin 5 ayından sonra gittin mi kabul etmiyo soeyumluluğu
tembel biri olmasam araştırıcam valla ne zor işmiş ya tabi hamilelikten önce doktora gittiğim falan yoktu bide gerçekten artık bir doktorum olsun beni takip etsin istiyorum oraya git buraya git 2 ay geçti artık karar vermek lazım doktora bu siteyede bu yüzden üye oldum insanlar tecrübelerini yazıyo