2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar ben de doktorumu değiştircem.aslında ben memnunum doktorumdan ama alman hastanesi evime çok uzak gitmek çok zahmetli biraz da muayene ve tahliller tuzlu oluyor.bayrampaşa veya gaziosmanpaşa da tavsiye edebileceğiniz hastane doktor var mı?ben gop özeli düşünüyorum ama karasızım.

Selam kizlar... Ben dün kontrole gittim çok ama çok heycanliydim kalbim sanki ağzimda atiyordu ultrasonda bebişimi görür görmez gözyaşlarina boğuldum çünkü en son muayenemde fasulye kadar bişeydi dün kocaman herşeyi oluşmuş kimil kimil bir bebek gördüm allahim sana şükürler olsun dedim doktor amcasi herşeyini gösterdi elleri ayaklari kocaman bir kafa ve kocaman bir göbek ilk gördüğümde elini biri kafasinin üstündeydi sanki bana ve babasina el salladi 3,5 cm olmuş iki ultrason görüntüsünü verdi doktorumuz buraya eklemek istedim ama fotoğraf makinamin usb bağlantisi evde ben annemdeyim test yaptirdik kansizlik çikti benim düşük tehlikem vardi sürekli lekelenmem vardi ve progesteron kullandim ve bebeğimi yaradanima emanet ettim çok şükür onu gördüm bayramdan sonra 2 li test yaptiracağiz inşallah herşey yolunda gider benim ve hepinizin

Gözünaydın canım
Darısı tüm hamilelerin başına
Allah sağlıkla bebeklerimizi
kucağımıza almayı nasip eder inşallah

merhaba arkadaşlar geçen hafta hafif bir lekelenmem vardı doktor hemen 1 hafta yat dedi. şimdi işteyim allaha şükür bir şey yok akşama ultrasona gideceğim bakalım ufaklık nasıl. mide bulantılarım geçti açlığım geçti kayıtsızlık aldı hepsinin yerini( acaba bişey mi oldu diye evhamlanıyorum

bişe olmamiştir canim,benimde arada miğde bulantilarim geçiyo arada başliyo bazen iştahim oluyo bazen olmuyo takma kafana yani bişe olmaz.

Benim sat:11 temmuz mdt:17 nisan (ama sezeryan olacağı için sanırım biraz daha erken olur doğum.)
listeye nasıl ekliyeceğimi bilmiyorum.Eklerseniz sevinirim.Umarım hepimiz sağlıkla tamamlarız hamileliklerimizi.

kızlar benimde beklenen doğum tarihi 2 nisan.şuanda 12+6günlük bebeğim.ikili testi yaptıran varmı arkadaşlar.sonuçları konuşalımmı???

arkadaşlar eşim doktor.kadın doğum uzmanı arkadaşları var ama hepsi yarardan çok kafamı karıştırıyor. kesinlikle sezaryen ol diyorlar mesela. epidurale karşılar eğer iyi yapılmazsa beyin zarı iltihaplanması yani menenjit yapabiliyormuş . ben normal doğum düşünüyordum ama vazgeçmek üzereler. siz nasıl doğum yapacaksınız karar verebildiniz mi?

canım ben kesinlikle normal doğumdan yanayım.kesinlikle düşünmüyorum.zaten herşeyin normal olanı güzel değilmi.normal doğumda bebeğini hemen emzirirsin,aynı gün hastaneden çıkabilirsin,rahim hızla toparlanır.sezeryanda ise bunların tam tersi.

kızlar 2009 nisan annelerini buraya bekliyorum benim son adet tarihim 25 haziran muhtemel doğum tarihide 1 nisan 2009...gelin burada neler yaşadıklarımızı paylaşalım

sanırım aynı gün dogum yapacagız

ben daha kilo almadım ama göbegim hafif belli olmaya basladı

sizde durumlar nasıl.

bulantılarım 2 haftadır yok allaha şükür.

sevgilerimle....

kaydirigubbakcemile5

Benim de ilk doğumum sezeryan olduğu için mecburen sezeryan olacak ama normal doğumu çok isterdim şartlar uygun olsaydı.Arkadaşımın dediği gibi herşeyin normal olanı güzel.Sezeryanın acısını çok iyi biliyorum günlerce kendine gelemiyosun.hastaneden en az 3 gün sonra çıkıyosun.bir hafta yatıp kalkarken yardıma ihtiyacın oluyo.Geceleri bebiş her 15 dk da bir acıkıp kalkmak zorunda kalınca çok zorlanıyosun.Hepsini yaşadım arkadaşlar bence normal doğum yapın.ilk doğumumda çok imrenmiştim kadınlar bebeklerini kucaklarına alıp çıkıp gittiler ama bendaha kımıldayamıyodum bile.

Didemcim benim sat.da 24 haziran.doktorum 15 eylülde 10 haftalık dedi regl tarihime göre biraz küçükmüş.ayrıca 1981 doğumlusun galiba bende öleyim.Umarım sağlıcakla bebeklerimize kavuşuruz.:CüvCüv:

Ayrıca benimde göbeğim çıktı baya belli oluyo artık.Tabi bazen gaz ile birlikte sanki 5 aylıkmış gibi oluyo ama sonra geçiyo :) Ama hiç kilo almadım daha aynıyım.Bulantılarımda 2 haftadır yok ama çok acıkıyorum sık sık ve az yiyebiliyorum.Ağzımdaki o acı tatda kaybolmadı daha.

selamlar anne adayları bende 8,5 haftalık hamileyim doktora gittim kalp atışını duydum elleri ayakları oluşmaya başlamış 17 mm lik bir can.nisan nezamn gelecek nasıl beklenecek.sağlıklı olsun elbette ama şaka gibi ama burnuma kokusu geliyo olabilirmi ben mi çokkkkk kaptırdım kendimi.allah herkesin eline almak nasip etsin.

valla aynen benim göbek sanki 4-5 aylık şişiyor belimde öyle kalınlaştıki o inceceik bel gitti dümdüz bişey oldu:roflol:
ama karnım şişince hoşuma gidiyorhihoyyyt
bide ağızdaki o acı tat bence büyük bi ihtimal folic asitten dolayı ne zaman içsem ondan sonrasında aynı tat ıyyy

Son düzenleme:
benim 2 li taramam 4 ekimde bayramdan sonra.....

bende normal dogum istiyorum ama olamıcam malesef sigillerim yakıldıgı için

kızlar bide bişi sorucam pek tv izlemedigim için tvde artık yeni yıldan itibaren sezeryanlı dogumun pek fazla olmayacagını agızdan duydum
doktorlara kolay geliyormuş sezeryan dogum o yüzden sezeryan oluyormuşşş

ee tabi normal dogumda kadının ne zaman doguracagı belli degıl ya doktorlarda o yuzden sezeryanı tercih edıyormuş

bursasu canım pembe mavide kime gitmeye başladın bide 2 li testini ne zaman yaptıracaksın doktorun bişey dedimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…