merhaba arkadaşlar geçen hafta hafif bir lekelenmem vardı doktor hemen 1 hafta yat dedi. şimdi işteyim allaha şükür bir şey yok akşama ultrasona gideceğim bakalım ufaklık nasıl. Mide bulantılarım geçti açlığım geçti kayıtsızlık aldı hepsinin yerini( acaba bişey mi oldu diye evhamlanıyorum
arkadaşlar eşim doktor.kadın doğum uzmanı arkadaşları var ama hepsi yarardan çok kafamı karıştırıyor. kesinlikle sezaryen ol diyorlar mesela. epidurale karşılar eğer iyi yapılmazsa beyin zarı iltihaplanması yani menenjit yapabiliyormuş . ben normal doğum düşünüyordum ama vazgeçmek üzereler. siz nasıl doğum yapacaksınız karar verebildiniz mi?
kızlar 2009 nisan annelerini buraya bekliyorum benim son adet tarihim 25 haziran muhtemel doğum tarihide 1 nisan 2009...gelin burada neler yaşadıklarımızı paylaşalım
sanırım aynı gün dogum yapacagız
ben daha kilo almadım ama göbegim hafif belli olmaya basladı
sizde durumlar nasıl.
bulantılarım 2 haftadır yok allaha şükür.
sevgilerimle....
kaydirigubbakcemile5
kızlar ikili test yaptıran yokmuuuuuuuu?kimse cevap vermiyooo.
Ayrıca benimde göbeğim çıktı baya belli oluyo artık.Tabi bazen gaz ile birlikte sanki 5 aylıkmış gibi oluyo ama sonra geçiyo :) Ama hiç kilo almadım daha aynıyım.Bulantılarımda 2 haftadır yok ama çok acıkıyorum sık sık ve az yiyebiliyorum.Ağzımdaki o acı tatda kaybolmadı daha.