2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın arkadaşlar 2 tane ayrı ayrı rüya gördüm 1. bebegimi karnımdan alıyorlardı diyorumki o da 3 aylık bile degıl biz onu yaşatırız diyorlarrr

2. rüyamda hastane odasında annem eşim kuzenım,babamın amcası ne alakaysa bir hastane odasındayız hemşire geldi beni dogurttu o odada amelıyathanede degill bende normal dogum yapamam demeyi unutmuşum önümde bez varya ben zannediyorum karnımı kesicek

hiç haberim olmadı normal dogum yapmışım rüyamda bide bi ara uyumuşum bebegım bi agladıı..... bende uyandım kıpkırmızı eşimde yan taraftaki yatakda uyuyormuş sesleniyorum uyanıyor oldumu bebişimiz diyor

hemşire ye diyorum normal dogummu yaptım ben diyeeee

bi yandan sevınıyorum hemen ayaga kalkıcam diye bi yandan üzülüyorum ya bebegim mikrop kaptıysa diye( sigillerim yakılmıştı benımde)

off böyle bir rüyaydıııı

ama ne kadar cok agladım hastanede dogumdan öncee ama dogumum su gibi kolay olduuu

allahım inşallah gercegide böyle hemen su gibi olurr

doğum fiyatlarını hiç bilmiyorum. sormadım hiç , sen biliyomusun ...

bu arada ne tarafta oturuyosun .

muayene 10 ytl iken doğum fiyatları normal 1000 sezaryan 1750 idi ama simdi neolmustur allah bilir ben çekmeköyde oturuyorum kocamın ailesi bostancıda o yüzden medical park a gittik sen?

günaydın arkadaşlar 2 tane ayrı ayrı rüya gördüm 1. bebegimi karnımdan alıyorlardı diyorumki o da 3 aylık bile degıl biz onu yaşatırız diyorlarrr

2. rüyamda hastane odasında annem eşim kuzenım,babamın amcası ne alakaysa bir hastane odasındayız hemşire geldi beni dogurttu o odada amelıyathanede degill bende normal dogum yapamam demeyi unutmuşum önümde bez varya ben zannediyorum karnımı kesicek

hiç haberim olmadı normal dogum yapmışım rüyamda bide bi ara uyumuşum bebegım bi agladıı..... bende uyandım kıpkırmızı eşimde yan taraftaki yatakda uyuyormuş sesleniyorum uyanıyor oldumu bebişimiz diyor

hemşire ye diyorum normal dogummu yaptım ben diyeeee

bi yandan sevınıyorum hemen ayaga kalkıcam diye bi yandan üzülüyorum ya bebegim mikrop kaptıysa diye( sigillerim yakılmıştı benımde)

off böyle bir rüyaydıııı

ama ne kadar cok agladım hastanede dogumdan öncee ama dogumum su gibi kolay olduuu

allahım inşallah gercegide böyle hemen su gibi olurr

inşallah bitanem , tüm hamişlerin doğumları kolay olur.

bu arada rüyada ağlamak - sevineceğin heber diye biliyorum.
hayra yoralım hayır olsun .

bende geçen akşam - 2 kocaman leğen - odanın ortasına koymuşlar,
leğenler ağzına kadar turşu doluydu. bende ortalarına geçmiş oturmuş, tursu yiyordum.

Kıslar ben bebişimin kalp seslerini duydum azönce.Sağlık ocağına gitmiştim gözlerim kızarıyo diye orda ebeyi gördüm kayıt yaptırmamıştım daha kayıt işlemlerini falan yaptı kiloma tansiyonuma tahlil sonuçlarıma baktı ilk aşım kasımda olcakmış.Bu arada 1 haftada 2 kilo almışım gibi gözüküyo geçen hafta 58 dim şimdi 60geldim bilmiyorum tabi tartılarda bi sorun yoksa.kalp atışlarını makineyle dinledik.derinlerden geliyo ama hareket sesleride geliyodu.çok mutlu oldum.

ya arkadaşlar hakkaten bende acayip kilo aldı 51 kiloyla başladım ama 3 kilo aldım ok erken değilmi gerçi midem falan bulanmadı hiç bende sürekli yiyorum ondan heralde tutmak lazım şimdiden bu kadar kilo alınırmı yahuu

muayene 10 ytl iken doğum fiyatları normal 1000 sezaryan 1750 idi ama simdi neolmustur allah bilir ben çekmeköyde oturuyorum kocamın ailesi bostancıda o yüzden medical park a gittik sen?

ünalanda oturuyorum. medical park yakın diye seçmiştim.

bu arada arkadaşım erdem hastanesi- ümraniye - çakmak (çekmeköye daha yakın)
nde doğum yaptı, hatta doğum esnasında bizde ordaydıki hemşire ve doktor ilgiliydi.

ben geçen c.tesi - oraya gittim. Dr. Özlem Hanım . sıcak kanlı bir hanım .

bende ikisi arasında seçim yapacağım. henüz karar vermiş değilim. (mehtapada gitmek istiyorum)

orda ki fiyatlar ;
muayene : 12 ytl
normal doğum : 450 ytl
sezaryen : 750 ytl

bu arada senin verdiğin fiyatlar ssk lı fiyatlarmıydı.

inşallah bitanem , tüm hamişlerin doğumları kolay olur.

bu arada rüyada ağlamak - sevineceğin heber diye biliyorum.
hayra yoralım hayır olsun .

bende geçen akşam - 2 kocaman leğen - odanın ortasına koymuşlar,
leğenler ağzına kadar turşu doluydu. bende ortalarına geçmiş oturmuş, tursu yiyordum.

inşallah canım inşallah hepimiz kolayca dogumlarımızı yapıp evlerimize döneriz

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ünalanda oturuyorum. medical park yakın diye seçmiştim.

bu arada arkadaşım erdem hastanesi- ümraniye - çakmak (çekmeköye daha yakın)
nde doğum yaptı, hatta doğum esnasında bizde ordaydıki hemşire ve doktor ilgiliydi.

ben geçen c.tesi - oraya gittim. Dr. Özlem Hanım . sıcak kanlı bir hanım .

bende ikisi arasında seçim yapacağım. henüz karar vermiş değilim. (mehtapada gitmek istiyorum)

orda ki fiyatlar ;
muayene : 12 ytl
normal doğum : 450 ytl
sezaryen : 750 ytl

bu arada senin verdiğin fiyatlar ssk lı fiyatlarmıydı.

ya sorma ssk fiyatı diye verdiler farka bakarmısınız?:eek:klava:

şirvan ben de bahçelievler medical park a gidiyorum orada da muayene ücreti 11,5 tu. daha önce 40 ytl ydi. yeni kanunla 11.5 yapmışlardı acaba orayada zam gelmişmidir. bi telefon açıp sorıyım bari

kızlar bende 9 haftadayım ve2 kilo almışım doktorum ekmek ve mayalı hamur işlerini artık yemememi söledi bol bol sebze yemeği ve salata ama bende bulantı çok oluyo sadece çorba içiyorum oda çorba ve meyve ye ama ekmek ve hamurişi yok sadece makarna ve pilav az olarak serbest çok kilo doğumda iyi değil diyo

kızlar medical par fiyatı bursada 9 ytl muayne ama ek masraf giderimi ne diyolar27 ytl toplam 36 ytl alıyolar normal doğuma 500 ytl sezeryan 750 ytl diyolar eğer epudral istersen normal 800 ytl sezeryan 1050 ytl diyolar bizim arkadaş normal sezeryan oldu ve 2 gece kaldı 1000 ytl ödedi çıkışta test ücretleride belli olmuyor kan testi yaptırmıştım 28 ytl aldılar ve bunlar ssk fiyatları

kızlar medical par fiyatı bursada 9 ytl muayne ama ek masraf giderimi ne diyolar27 ytl toplam 36 ytl alıyolar normal doğuma 500 ytl sezeryan 750 ytl diyolar eğer epudral istersen normal 800 ytl sezeryan 1050 ytl diyolar bizim arkadaş normal sezeryan oldu ve 2 gece kaldı 1000 ytl ödedi çıkışta test ücretleride belli olmuyor kan testi yaptırmıştım 28 ytl aldılar ve bunlar ssk fiyatları

epidural istiyorum ya aslına çok erken bunlar için ama bu muayene ücretlerinin iniş çıkışı insanın sinirini bozuyo bide hala doktora karar veremedim

epidural istiyorum ya aslına çok erken bunlar için ama bu muayene ücretlerinin iniş çıkışı insanın sinirini bozuyo bide hala doktora karar veremedim

bende medikali bıraktım canım hayat hastanesine gidiyorum doktorum nigar hanım şu an muayne ücreti 25 ytl normal doğum 300 sezeryan 500 işyerimede çok yakın ve test ücretleride çok uygun geçende 2 kan testi 2 idrar testi yaptırdı doktorum 20 ytl tutu tabi ssk fiyatı
birde evimin orda tıp merkezi varordada yalçın beye gidiyorum muayne ücreti 10,5 ytl testleri devlet hastanesinde yapıyo ek ücret ödemiyorum doğuma kendi giriyo sadece özel oda olursa sezeryan olursa iki gün tutuyomuş hastanede 24 ytl gecelik fiyatı

niye iki doktor dersen ev ve işyerimin arası uzak ve 7 aydan sonra izne ayrılmayı düşünüyorum o yüzden ilk hayat hastanesine gittim şimdide gemliktekine başladım hamilelliğin 5 ayından sonra gittin mi kabul etmiyo soeyumluluğu

bende medikali bıraktım canım hayat hastanesine gidiyorum doktorum nigar hanım şu an muayne ücreti 25 ytl normal doğum 300 sezeryan 500 işyerimede çok yakın ve test ücretleride çok uygun geçende 2 kan testi 2 idrar testi yaptırdı doktorum 20 ytl tutu tabi ssk fiyatı
birde evimin orda tıp merkezi varordada yalçın beye gidiyorum muayne ücreti 10,5 ytl testleri devlet hastanesinde yapıyo ek ücret ödemiyorum doğuma kendi giriyo sadece özel oda olursa sezeryan olursa iki gün tutuyomuş hastanede 24 ytl gecelik fiyatı

niye iki doktor dersen ev ve işyerimin arası uzak ve 7 aydan sonra izne ayrılmayı düşünüyorum o yüzden ilk hayat hastanesine gittim şimdide gemliktekine başladım hamilelliğin 5 ayından sonra gittin mi kabul etmiyo soeyumluluğu

tembel biri olmasam araştırıcam valla ne zor işmiş ya tabi hamilelikten önce doktora gittiğim falan yoktu bide gerçekten artık bir doktorum olsun beni takip etsin istiyorum oraya git buraya git 2 ay geçti artık karar vermek lazım doktora bu siteyede bu yüzden üye oldum insanlar tecrübelerini yazıyo

arkadaşlar sordum muayene fiyatını. 10 ile 15 arasında değişiyo dediler ssk için. değişme profesör farkından kaynaklanıyı olabilir. tabi ben bayramdan sonra gidicem kontrole ve ikili teste. o zamana kadar ne olur bilinmez. bu arada medical parkta 2li test için 167 ytl yazmıştı bi arkadaşımız. benim bi arkadaşımda yenibosna nisa hastanesinde 165 e yaptırdı sanırım. fiyatlar aşağı yukarı böyle galiba.

tembel biri olmasam araştırıcam valla ne zor işmiş ya tabi hamilelikten önce doktora gittiğim falan yoktu bide gerçekten artık bir doktorum olsun beni takip etsin istiyorum oraya git buraya git 2 ay geçti artık karar vermek lazım doktora bu siteyede bu yüzden üye oldum insanlar tecrübelerini yazıyo

canım doktor secimini bir an önce yapmaya bak yani iyi düşün taşın karar ver daha fazla zaman geçirme bende ilk profa gittim ama adam parayı aldı ilgilenmedi o yüzden medikali bıraktım

aliye83 canım heryerde değişiyo fiyatlar medical birraz daha pahalı sanırım hayatta 80 ytl falan tutuyo 2 li test

evet ssengun medical gerçekten pahalı doğum fiyatları da öyle. ben muayene ücreti11.5 oldu diye başladım. bi de hamileliğin başında yapılması gereken tüm testlere 30 ytl ödemiştim uygun gelmişti. ama doğum fiyatları öyle değil. ama dediğiniz gibi bu saatten sonra doktor değiştirmek aramak alışmak zor gibi geliyo. ben neredeyse 3 aylık oldum o yüzden devam edicem galiba. ama hala istanbul avrupa yakasındaki doktor tavsiyelerine kulak vermiyor değilim.

X