2009 Nisan Anneleri buraya

o konu şöyle canım normal doğumdan korkan anne adayları sezeryanı tercih ediyo ve sezeryan oranı artmış o oranı düşürmek için herkesin sezeryan olamayacağını sölediler özel koşullar hariç mesela senin sezeryan olman gerek bebek ters geliyosa sezeryan olması gerek yani kısacası anne ve bebeğin hayati durumuna göre karar vericekmiş doktorlar artık

bursasu canım pembe mavide kime gitmeye başladın bide 2 li testini ne zaman yaptıracaksın doktorun bişey dedimi

jale gürlülere gidiyordum jimerdeydi pembe maviye geçti bende şimdi oraya gidiyorum geçen cumartesi gittim işte daha 2li testten bahsetmedi kalp seslerini bile dinletmedi yani 15 gün sonra yina çağırdı sende bursalıymışsın sengun neresinden

Bende de sabahları oluyor o acı tat.
Canım tatlı bişeyler yemek istiyor
Sanki sigara içmiş gibi ıııyy

ya kızlar ikili test kaçıncı haftada yapılıyor ve nedir bu ikili test ya tam olarak bilen yaptıran varmı ne yapıyorlar

bursasu canım ben heykelde çalışıyorum hayat hastanesi nigar hanıma gidiyorum çok memnunun gemlikte oturuyorum ordada yalçın balkancıya gidiyorum o da çok ilgili bi doktor ekimin 15 de ikili test için çağırdılar beni bebeğin ense kalınlığı ölçülecek ve benden kan alınacak yalcın bey öle dedi bebeğin sağlığı hakkında nigar hanımda 16 haftada 3 boyutlu ultrason ve zeka testi yapıcam dedi ikisinide özeline gidiyorum ve ssk anlaşması var nigar hanımın muayne ücreti 25 yalçın beyin 10,5 ytl yalçın bey testleri gemlikte devlet hastanesinde yaptırıyo aynı zamanda oranın doktoru teste para ödemiyorum yani ama hayat hastanesi ücretli çok makul test fiyatları

doğumunu nerde yapçaksın fiyatları gerçekten uygunmuş ben bi muayene bi kontrol 100 ytl veriyorum test vermşti kan testlerimi falan şevket yılmaza gönderdi orda yaptır dedi sigortaya para vermedim tabi yani bide bana dediki jale hanım doğumu istersen burda yani pembemavide istersen zübeyde hanımdada yapabilirsin dedi ben şaşırdım hem tahlillerimide sskya gönderdi ya bakalım bu testleri nereye verecek

Son düzenleme:

hayat hastanesinde doğum 2 gün kalma ssk ya sezeryan 500 ytl canım hemde nigar hanım giriyo doğuma ama yalçın bey yaparsa devlet hastanesinde olucak nasıl olursa olsun farketmiyo özel oda tutarsan sezeryanda 2 gün kalıyosun epidral yapılıyosa 48 ytl tutuyo gemlik muammerağım devlet hastanesi doğum ne olursa olsun orda yapılıyo özelde yapmıyo yalçın bey

valla yalçın bey testleri devlet hastanesinde yaptırıyo oranında doktoru olduğu için özelde yaptırmıyo nigar hanım da hayat hastanesinde yaptırtıyo gecen tam kan sayımı idrar testi ve bi test daha ,stedi 3 ü 15 ytl tuttu fiyatı iyi geldi bana ve en fazla 2 saat içinde sonuç alıyorum diğer hastaneler daha pahalı gibi devlette uzun sürüyo ama özeline gittiğim için sıra falan beklemiyorum hemen ilgileniyo

devlet hastaneleri 2 li testi karşılamıyor burada kızlar...bursada durum farklı mı bilmem

valla gülşencim yalçın bey devlet hastanesinde yaptırıcam dedi bilemiyorum nigar hanımın hastanesi zaten özel hastane bide nigar hanım12 haftada 2 li testi 16 haftada üçlü testide yapıcağını söledi ve 3d ultrasona sokucakmış

Arkadaşlar neden iki doktora birden gidiyorsunuz anlamadım.Yani birine güvenemiyomusunuz yoksa ikisi mi ancak sizi ikna etmeye yetiyo?

özel muayene ücreti ; yeteri kadar pahalı- testleri devlek hastanesinde yapınca özel hastaneyle aynı fiyata geliyor işte ,,,

bu arada medical park ta muayene ücreti 10 ytl idi, 35 ytl çıkarmışlar.

hastane yeni açıldıya - önce 10 ytl - müşteriyi kap- sonra fiyat artır.
herşey ticarete dönmüş,
bakalım doğuma kadar ne olur.

Son düzenleme:
Arkadaşlar neden iki doktora birden gidiyorsunuz anlamadım.Yani birine güvenemiyomusunuz yoksa ikisi mi ancak sizi ikna etmeye yetiyo?

benim evle işyerimin arası 1 saat uzaklıkta işyerimin buradaki hastaneye gitmeye başlamıştım ilk ve cok memnunum doktorumdan diğer gittiğim doktor evime 3 dk uzaklıkta hastane tamam şimdilik allaha şükür bi sorunum yok ama ilerleyen zamanlar ne göstericek bilemem 7 ayın sonundan itibaren işi bırakmayı düşünüyorum ve evime yakın olan hastaneye gidicem yanlız şu an ordaki doktorum 5 aydan sonra gelen hiç bir hastanın sorumluluğunu almıyo o yüzden iki tarafa gitmek zorunda kaldım yoksa bursadaki doktorumdan memnunum

Anladım arkadaşım biraz karışık ve mecburi bi durummuş seninki.Allah sağlıcakla kavuştursun bizi meleklerimize.:ecrin_bebek:

Bu arada arkadaşlar benim bebişimin ilk cicileri birazdan geliyo.Teyzesi almış pamukkaleden yeğenine.Henüz cinsiyetimiz belli değil ama benim içime erkekmiş gibi doğuyodu mavi bir set almış oda.Daha erken diye söyledim ama dinlemedi.Birazdan bırakacak bana.Buara kardeşim profosyonel turizm rehberi.Bugün aldı şimdi getiriyo bana.Çok heyecanlandım valla.Hala bana gerçek gibi gelmiyo hamile olduğum.Şu nisan çabucak gelsede kucağımıza alsak artık.

sonunda 2li testimin sonucunu dra gösterebildim arkadaşlar.Şükürler olsun rabbime dr iyi dedi ama o diyinceye kadar ömrümden ömür gitti 5dk inceledi sonra soyledi.DR ense kalınlığını ölçmüştü 1 mm ama sonuca yazmamışlar öyle oluncada geçerlilik payı %90 dan %60 a düşüyormuş nasıl iş bu anlamadım strese sokmak için uğraşıyorlar sanki

sonunda bende bugün gördüm meleğimi kurban olsun annesi onaaa ilk defa hareketlendiğini gördüm ayakları pedal çeviriyo gibiydi koşucumu olcak ne:)çok güzel bi duygu bu ya tarifsiz ağlıycaktım nerdeyse hersey yolunda 20 mm boy dedi normalmiş 10+5 muş 2 li teste gerek yok bence 3 lü yaparız yeter dedi nolcak şimdi güveniyorumda doktoruma öyle yapalım bari

Canım ya çok sevindim:) demişti ama bişi olmaz diye. Bütün gün dışardaydım, merak ettim senide öğrenebildin mi diye. Çok şükür, buda geçti hayırlısıyla, darısı 3'lü teste. Bakalım cuma günü de bizim test günümüz:ecrin_bebek:

ŞİRVANcım arkadaşım senin dr.a gitmiş. Sormuştum ya dr. ismi, mine hanımı söyledim çok memnun kalmış. 11 haftalık hamile daha bebeğini yeni görebildi, 4 cm olmuş çok hareketli bi bebekmiş, nasılda sevinmiş döne döne teşekkür etti:) Bende sana teşekkür ederim canım.
Bu arada toksoplazma için yapıcak bişi yok, sadece daha dikkatli daha titiz olmaktan başka. Evi günde 5 kere dezenfekte ediyorum:) Olan kocama oldu, dakka başı "elini yıka, elini yıka" diye dolanıyorum etrafta:) Napalım kader, herşey Allahtan diyoruz, bişey olmasın diye dua ediyoruz. Şu an başka bişey gelmiyo elimden. Ama moralim o kadar bozuk değil, daha iyiyim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…