benim 2 li taramam 4 ekimde bayramdan sonra.....
bende normal dogum istiyorum ama olamıcam malesef sigillerim yakıldıgı için
kızlar bide bişi sorucam pek tv izlemedigim için tvde artık yeni yıldan itibaren sezeryanlı dogumun pek fazla olmayacagını agızdan duydum
doktorlara kolay geliyormuş sezeryan dogum o yüzden sezeryan oluyormuşşş
ee tabi normal dogumda kadının ne zaman doguracagı belli degıl ya doktorlarda o yuzden sezeryanı tercih edıyormuş
bursasu canım pembe mavide kime gitmeye başladın bide 2 li testini ne zaman yaptıracaksın doktorun bişey dedimi
Bende de sabahları oluyor o acı tat.valla aynen benim göbek sanki 4-5 aylık şişiyor belimde öyle kalınlaştıki o inceceik bel gitti dümdüz bişey oldu:roflol:
ama karnım şişince hoşuma gidiyorhihoyyyt
bide ağızdaki o acı tat bence büyük bi ihtimal folic asitten dolayı ne zaman içsem ondan sonrasında aynı tat ıyyy
doğumunu nerde yapçaksın fiyatları gerçekten uygunmuş ben bi muayene bi kontrol 100 ytl veriyorum test vermşti kan testlerimi falan şevket yılmaza gönderdi orda yaptır dedi sigortaya para vermedim tabi yani bide bana dediki jale hanım doğumu istersen burda yani pembemavide istersen zübeyde hanımdada yapabilirsin dedi ben şaşırdım hem tahlillerimide sskya gönderdi ya bakalım bu testleri nereye verecek
devlet hastaneleri 2 li testi karşılamıyor burada kızlar...bursada durum farklı mı bilmem
Arkadaşlar neden iki doktora birden gidiyorsunuz anlamadım.Yani birine güvenemiyomusunuz yoksa ikisi mi ancak sizi ikna etmeye yetiyo?
benim evle işyerimin arası 1 saat uzaklıkta işyerimin buradaki hastaneye gitmeye başlamıştım ilk ve cok memnunum doktorumdan diğer gittiğim doktor evime 3 dk uzaklıkta hastane tamam şimdilik allaha şükür bi sorunum yok ama ilerleyen zamanlar ne göstericek bilemem 7 ayın sonundan itibaren işi bırakmayı düşünüyorum ve evime yakın olan hastaneye gidicem yanlız şu an ordaki doktorum 5 aydan sonra gelen hiç bir hastanın sorumluluğunu almıyo o yüzden iki tarafa gitmek zorunda kaldım yoksa bursadaki doktorumdan memnunum
sonunda 2li testimin sonucunu dra gösterebildim arkadaşlar.Şükürler olsun rabbime dr iyi dedi ama o diyinceye kadar ömrümden ömür gitti 5dk inceledi sonra soyledi.DR ense kalınlığını ölçmüştü 1 mm ama sonuca yazmamışlar öyle oluncada geçerlilik payı %90 dan %60 a düşüyormuş nasıl iş bu anlamadım strese sokmak için uğraşıyorlar sanki
özel muayene ücreti ; yeteri kadar pahalı- testleri devlek hastanesinde yapınca özel hastaneyle aynı fiyata geliyor işte ,,,
bu arada medical park ta muayene ücreti 10 ytl idi, 35 ytl çıkarmışlar.
hastane yeni açıldıya - önce 10 ytl - müşteriyi kap- sonra fiyat artır.
herşey ticarete dönmüş,
bakalım doğuma kadar ne olur.