2009 Nisan Anneleri buraya

slm kızlar. dr bana da bayramdan sonraya gün verdi. ben de 0 zaman tam 13 haftalık olacağım. bu arada iki gün önce kontrolümüz vardı. bebişimiz iyi ama miyom tespit etti dr.um. çok ağladım ama ağlamama gerek olmadığını çünkü kese dışında bir oluşum olduğunu ve bebeği hiç etkilemeyeceğini söyledi. yine de çok korktum kızlar. daha önce 2 düşük yapmıştım çünkü. sizin gebelikte miyomla ilgili bilginiz varsa nolur paylaşın kızlar.

çok teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız gerçekten. doktoruma da güveniyorum zaten. biraz da meraktan böyle oldu sanırım. çünkü en son bebeğimi 9 haftalıkkken gördüm. şu andaki hallerini merak ediyorum ya o yüzden de bayram sonrasına kadar beklemek istemiyorum:)

bakın teyzeleri benim bebeşime nasılda büyümüş doktor teyzesi çekti bunları

tatlillerimde temiz çıktı Allah ıma şükür sadece çiğ eti ellemek yasak kedi köpeklerden uzak dur dedi bu aralar midem çok bulanıyor dedim bişey yiyemiyorum bebeğim beslenebilirmi dedim bişey olmasından korkuyorum
doktorumda ;merak etme geçecek kendini yemek için zorlama bebeğine bişey olmaz bebek kendi ihtiyacı olan herşeyi annenin depolarından karaciğerinden işte kanından alır dedi bebeğe bişey olmaz iyi beslenemezseniz sizin vücudunuz dirençsiz olur dedi

günaydın nisan anneleri sabah kalktım lavobaya gittim iç çamaşırımda cok cok hafif ir kan ama belli belirsiz

eşimede söyledim o doktoru arayalım dedi ama bende panık yapma dedim

sonrada lavaboya zor yetiştim istifra ettim ve daha kahvaltı yapmmıştım

bu gun güne kötü başladım

şuan işyerindeyim

günaydın kızlar gününüz aydın olsun inşallah......
urla kan değilde akıntı rengin koyu olabilir mi acaba.....şimdi akıntılar hamile olmadan öncekinden farklı en azından benim daha koyu......kalbini ferah tut.....

canım merhaba;
benimde toksoplazma negatif çıktı;
doktor hayret bu zamana kadar nasıl geçirmemişsin dedi, birde dışarda salata yememi yasakladı. evde de 1-2 saat önceden yeşilleri sirkeli suda beklet dedi, hayvanlardan uzak durmam gerektiğini falan söyledi.
ben şimdiye kadar hiç takmamıştım . seni duyunca şaşırdım.
kendine dikkat et yeter bitanem ;
allah tüm hamişleri korusun.

urla işe gitmeseydin keşke bugün..dinlenirdin evde..Bende şuan işyerindeyim.Yarın doktora gidicem inşallah.Bu gece uyuyamam sanırım o kadar çok heycanlıyımki..Eşimde yurt dışına çıktı,ama onu bekleyemicem doktora gitmek için.benimde 2 li testimi yarın yapar sanırım doktor.Tam 12. haftam oluyor.İnşallah çok güzel şeyler olur.

günaydın;
benim hiç akıntım yok. (ne açık - ne koyu) bu normalmidir. ??????

bu arada benim gittiğim hastanede 2 li test fiyatları şöyle;

erdem hastanesi : 225 ytl (ssk karşılamıyor)

medical park : 167 ytl (ssk)

fiyatlar bana yüksek geldi biraz;

sizler geçen hafta 80 ytl falan konuşmuşşunuz.

istanbul anadolu yakasında yaptıran yada fiyat alan varmı aranızda?

günaydın urla öncelikle geçmiş olsun benim doktorumun söylediği panik yapmana gerek yok çünkü bu plesantayla ilgili bişeymiş yerleşiyomuymuş ne işte o anda böle hafif kanamalar olurmuş

bu arada kızlar hepinize küstüm çünkü cumartesi günü aldığımız ultrason görüntülerini koymuştum bir kimse bile bişey yazmamaış karışmış gitmişsenağlamasenağlama
oysa ne heyecanla koymuştumsenağlamasenağlama

alıngan hamişler çoğalmış bakıyorumdakaydirigubbakcemile3
geçmişi okumadığım için göremedim bursasu harika görüntüler vermiş bebişin maşallah,barekallah......çok heyecan verici cidden...bizde gittiğimizde babası videoya almıştı 25-30 saniye gibi bir süre....her akşam evde eşimle seyretmeden duramıyoruz.....allah hepsini korusun,kucaklarımıza almayıda nasip etsin....:Saruboceq:

cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan --- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
Lana01 ----------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan
nalan82 ------------------------ sat 26 haziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
ekim29-------------------------sat 29 haziran—mdt 6 nisan
sapphire-------------------------sat 30 haziran—mdt 6 nisan----- Nisa hastanesi---- Dr.Asiye Uzun
betül19--------------------------sat 30 haziran ----6 nisan --- Dr ziya kalem özel hastane
joliefr---------------------------sat 1 temmuz --- mdt 1 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan ---- özel çorum hst. ----Dr. Ziya Kalem
gülemnur-----------------------sat ? temmuz – mdt 7 Nisan
eysan --------------------------- sat 1 temmuz -- mdt 7 nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan---Alsancakta Salim Şehirali
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan --- 29 mayıs üsküdar tıp merkezi
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ??????? (acı kaybımız)
aliye83------------------------sat 3 temmuz – mdt 9 nisan --Bahçelievler medicak park Hst.--Dr Tülin Gürel kocatepeye
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
ınspire--------------------------sat 4 temmuz –mdt 10 nisan
selinay2002--------------------sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan-----100.yıl hastanesi---
cicoşş ---------------------------sat 5 temmuz –mdt 11 nisan ---- özel defne hastanesi - dr. hülya artuç
özlem1979--------------------sat ? temmuz –mdt 11 nisan
necla80----------------------- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- kozyatağı acıbadem hst. --- dr. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan --- özel balçova polikniği
kselma ------------------- ----- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- 8 Eylul Hastanesi -- dr Umit İnceboz
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan --- özel gebze merkez hastanesi --- dr. cihangir ay
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
chosen----------------------------sat ? temmuz – mdt 14 nisan
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan ---Özel Kadıoğlu Hastanesi.---Dr.Oğuzhan Bey
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
nisanur_25 --------- ---------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan ------Nisa Hastanesi ---- Dr. Nuray Hanım
prettybaby---------------------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan
womanly ---------------------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- mdt 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --mdt 18 nisan
zerran81-------------------------sat ?? temmuz – mdt 18 nisan
roseberry ---------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
yakamozzzzzz ---------------sat -- temmuz – mdt 19 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
demet --------------------------- sat 14 temmuz ...mdt 20 nisan ......Or-Ahayim balat Hastanesi-Nevin Şençoban
giznur--------------------------sat14temmuz-----mdt 20 nisan
dermanz----------------------sat 14 temmuz----mdt 20 nisan---Avrasya Hospıtal--Dr.Nurcan Dalan
ebrartuba--------------------sat 15 temmuz --- mdt nisan 22 ---Antalya Eğitim ve Araştırma Hst. - Dr.Orhan Hoşgör
gonya ------------------------ sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
bebeklik ------------------------sat ??? temmuz – mdt ??? nisan – Etlik Doğum Evi -
aprıl23-----------------------------sat 17 temmuz---mdt 23 nisan
APRIL23------------------------ sat 17 Temmuz -- mdt 23 Nisan
Esennn --------------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan
glnm_kvrck------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan ---- Mevki Hastanesi –Ank.
Omrumnaz--------------------- sat ?? temmuz -- mdt 24 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan- Göztepe Medical Park- Dr Mine Kaymakçı
bursasu--------------------------sat 18 temmuz - mdt 24 nisan----jimer k. d. has. Dr.Jale Gürlüler
sema.cık ------------------------sat ? temmuz ---mdt 27 nisan --- Bursa Zübeyde hanım Hst. --Dr
eda_edanur----------------------sat 20 temmuz—mdt 26 nisan ---- Hospitalyum(ömür) Hast.---Ferda Hanım
ssengun------------------------- sat 20 Temmuz ---mdt 28 nisan--- Bursa Medical Park –Dr. Murat Aslan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
tazefasülye----------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
avşarkızı38---------------------sat22 temmuz --- mdt ? nisan
pırıl-----------------------------sat 22 temmuz –mdt 29 nisan

Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???
dozkan------------------------ sat ?????????? mdt ???
burcu_arda------------------------ sat ?????????? mdt ???

geçen hafta aramıza yeni katılanlar sizleride ekledim.
Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.

benim doktorum hastane değiştirdi pembeMaviye başladık artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…