Canım, toksoplazma hastalığına karşı vücudum zayıfmış. Test negatif çıktı. Şuan dikkat etmem gerekiyo bu hastalığa yakalanmamak için. Nasıl olcak bilmiyorum, hem akdeniz anemisiyim yemem gereken yiyecekler var, hem de toksoplazmadan korunmak için o yiyeceklerden ya uzak durmalıyım ya da dikkatli olmalıyım:uhm: Nolucak? bu bebek nasıl beslenicek? nasıl büyüycek? ben hep ilaç mı kullanıcam takviye olsun diye? Kafam karışık moralim bozuuukkksenağlama Tabiki Allaha sığındık ama işte içimde bi can var, ooff..of:uhm:
günaydın kızlar gününüz aydın olsun inşallah......
urla kan değilde akıntı rengin koyu olabilir mi acaba.....şimdi akıntılar hamile olmadan öncekinden farklı en azından benim daha koyu......kalbini ferah tut.....
günaydın;
benim hiç akıntım yok. (ne açık - ne koyu) bu normalmidir. ??????
günaydın nisan anneleri sabah kalktım lavobaya gittim iç çamaşırımda cok cok hafif ir kan ama belli belirsiz
eşimede söyledim o doktoru arayalım dedi ama bende panık yapma dedim
sonrada lavaboya zor yetiştim istifra ettim ve daha kahvaltı yapmmıştım
bu gun güne kötü başladım
şuan işyerindeyim
bu arada kızlar hepinize küstüm çünkü cumartesi günü aldığımız ultrason görüntülerini koymuştum bir kimse bile bişey yazmamaış karışmış gitmişsenağlamasenağlama
oysa ne heyecanla koymuştumsenağlamasenağlama
cankuska --------------------- sat 24 haziran -- mdt 8 nisan
ade_merke ------------------- sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
fato 83----------------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
umutyaren-----------------------sat 25 haziran -- mdt 1 nisan
RUMELİLİ --------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan --- Avrasya Hospital--------Dr.İstepan Suna
Lana01 ----------------------- sat 26 haziran -- mdt 2 nisan
nalan82 ------------------------ sat 26 haziran -- mdt 2 nisan
galatea79-----------------------sat 29 haziran --- mdt 5 nisan
ekim29-------------------------sat 29 haziran—mdt 6 nisan
sapphire-------------------------sat 30 haziran—mdt 6 nisan----- Nisa hastanesi---- Dr.Asiye Uzun
betül19--------------------------sat 30 haziran ----6 nisan --- Dr ziya kalem özel hastane
joliefr---------------------------sat 1 temmuz --- mdt 1 nisan
meral_83 ---------------------- sat 1 temmuz --mdt 7 Nisan ---- özel çorum hst. ----Dr. Ziya Kalem
gülemnur-----------------------sat ? temmuz – mdt 7 Nisan
eysan --------------------------- sat 1 temmuz -- mdt 7 nisan
hewal_25 --------------------- sat 1 temmuz -- mdt 9 nisan---Alsancakta Salim Şehirali
GECEYARISIGÜNEŞİ --- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
s_ebru --------------------------- sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan --- 29 mayıs üsküdar tıp merkezi
sekiznisanikibindokuz ------sat 2 temmuz -- mdt 8 nisan
acem_kizi -------------------- sat ??????? -- mdt ??????? (acı kaybımız)
aliye83------------------------sat 3 temmuz – mdt 9 nisan --Bahçelievler medicak park Hst.--Dr Tülin Gürel kocatepeye
butterfly 's' -------------------- sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan
ınspire--------------------------sat 4 temmuz –mdt 10 nisan
selinay2002--------------------sat 4 temmuz -- mdt 10 nisan-----100.yıl hastanesi---
cicoşş ---------------------------sat 5 temmuz –mdt 11 nisan ---- özel defne hastanesi - dr. hülya artuç
özlem1979--------------------sat ? temmuz –mdt 11 nisan
necla80----------------------- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan
Armonia------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- kozyatağı acıbadem hst. --- dr. cem öncüloğlu
urla ------------------------------ sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan --- özel balçova polikniği
kselma ------------------- ----- sat 6 temmuz -- mdt 12 nisan ---- 8 Eylul Hastanesi -- dr Umit İnceboz
sinemsin2811 --------------- sat 07 temmuz -- mdt 13 nisan --- özel gebze merkez hastanesi --- dr. cihangir ay
seaflower ---------------------- sat 8 temmuz -- mdt 14 nisan
chosen----------------------------sat ? temmuz – mdt 14 nisan
april16 -------------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan ---Özel Kadıoğlu Hastanesi.---Dr.Oğuzhan Bey
ela-çınar ----------------------- sat 9 temmuz -- mdt 15 nisan
tuğçe8 -------------------------- sat 10 temmuz -- mdt 16nisan
tüley ----------------------------sat 10 temmuz -- mdt 16 nisan
elavinya ------------------------ sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
akyamm ----------------------- sat 11 temmuz -- mdt 17 nisan
nisanur_25 --------- ---------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan ------Nisa Hastanesi ---- Dr. Nuray Hanım
prettybaby---------------------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan
womanly ---------------------sat 11 temmuz – mdt 17 nisan
şen_ay ------------------------- sat 12 temmuz -- mdt 18 nisan -----100.yıl hastanesi sinan yurdunkulu
nefisem ------------------------- sat 12 temmuz --mdt 18 nisan
zerran81-------------------------sat ?? temmuz – mdt 18 nisan
roseberry ---------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
yakamozzzzzz ---------------sat -- temmuz – mdt 19 nisan
shiny------------------------------sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan
elfide ---------------------------- sat 13 temmuz -- mdt 19 nisan -- TDV 29 Mayıs Hastanesi-Nesrin Fener
demet --------------------------- sat 14 temmuz ...mdt 20 nisan ......Or-Ahayim balat Hastanesi-Nevin Şençoban
giznur--------------------------sat14temmuz-----mdt 20 nisan
dermanz----------------------sat 14 temmuz----mdt 20 nisan---Avrasya Hospıtal--Dr.Nurcan Dalan
ebrartuba--------------------sat 15 temmuz --- mdt nisan 22 ---Antalya Eğitim ve Araştırma Hst. - Dr.Orhan Hoşgör
gonya ------------------------ sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
delikizin turkusu ------------ sat 15 temmuz -- mdt 21 nisan
gonya --------------------------- sat 15 temmuz-- mdt 16 nisan
bebeklik ------------------------sat ??? temmuz – mdt ??? nisan – Etlik Doğum Evi -
aprıl23-----------------------------sat 17 temmuz---mdt 23 nisan
APRIL23------------------------ sat 17 Temmuz -- mdt 23 Nisan
Esennn --------------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan
glnm_kvrck------------------- sat 17 temmuz -- mdt 24 nisan ---- Mevki Hastanesi –Ank.
Omrumnaz--------------------- sat ?? temmuz -- mdt 24 nisan
ŞİRVAN------------------------- sat 18 Temmuz -- mdt 25 nisan- Göztepe Medical Park- Dr Mine Kaymakçı
bursasu--------------------------sat 18 temmuz - mdt 24 nisan----PembeMavi Dr.Jale Gürlüler
sema.cık ------------------------sat ? temmuz ---mdt 27 nisan --- Bursa Zübeyde hanım Hst. --Dr
eda_edanur----------------------sat 20 temmuz—mdt 26 nisan ---- Hospitalyum(ömür) Hast.---Ferda Hanım
ssengun------------------------- sat 20 Temmuz ---mdt 28 nisan--- Bursa Medical Park –Dr. Murat Aslan
sinem ozler --------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
tazefasülye----------------------sat 22 temmuz – mdt 28 nisan
avşarkızı38---------------------sat22 temmuz --- mdt ? nisan
pırıl-----------------------------sat 22 temmuz –mdt 29 nisan
Fatoş3458 -------------------- sat ???????
poemee ------------------------ sat ?????????? mdt ???
dozkan------------------------ sat ?????????? mdt ???
burcu_arda------------------------ sat ?????????? mdt ???
geçen hafta aramıza yeni katılanlar sizleride ekledim.
Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.