umarım güzeldir sonuçlarımız bende cuma alıcam kısmetse......sonuçları yine paylaşırız
valla cnm çok zor bende bu haftaya kadar sadece bulantı oluyordu hafif haff ama bu hafta yediklerimin hepsi lavobada gece dışardaydık kapıyı açamadım oracıkta başladım çokarmaya çok kötü.o telaşla anaharı kapının üzerinde unutmuşuz allah korudu valla:bbo:
Kizlar merhaba;
ben geldim. Bir haftadir yoktum .
Umarim herkes iyidir. ;
bu arada bebişleriniz büyümüş de ikitest lere başlamişsiniz.
Inşallah sonuçlar iyi çikar.
Hepinizi öpüyorum.
ŞİRVANcım hoşgeldin:) Canım ben sana gittiğin dr.u sormuştum. Memnun musun? Medicalparkta önerebileceğin bi bayan dr. var mı?
Hoşgeldin şirvancım.
işte bu da son verdiğimiz poz :) 11 haftalıkken
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. bakıyorum da herkes ikili testlerini 12. haftada yaptırıyor. benim arkadaşlarımda da aynı şekilde oldu. ben şu anda 11+4 günlüğüm. doktor 2 li test için randevuyu bayramdan sonra 7 ekime verdi. o zaman 13+5 olucam yani neredeyse 14 haftalık. acaba o zaman geç kalmış olurmuyum. doktoruma da güveniyorum aslında ama içime kurt düştü işte?!
canım benim ikili testimde bayramdan sonra 6 ekimde.doktoruma güveniyorum canım.sen içini ferah tut.
kızlar ya çıldırcam şimdi 2li tarama testimin sonuçlarını aldım ama dr yok.aldıım yerde çalışan kıza sordum negatif iyi dedi ama birsürü şey yazıyo burdaaaaaa
arkadaşlar birşey sormak istiyorum. bakıyorum da herkes ikili testlerini 12. haftada yaptırıyor. benim arkadaşlarımda da aynı şekilde oldu. ben şu anda 11+4 günlüğüm. doktor 2 li test için randevuyu bayramdan sonra 7 ekime verdi. o zaman 13+5 olucam yani neredeyse 14 haftalık. acaba o zaman geç kalmış olurmuyum. doktoruma da güveniyorum aslında ama içime kurt düştü işte?!