2009 Nisan Anneleri buraya

umarım güzeldir sonuçlarımız bende cuma alıcam kısmetse......sonuçları yine paylaşırız

Ah maşallah ona yaaa, bayıldım çok şeker çıkmış. İşallah herkes hayırlısıyla iyi sonuçlar alır. Bizde cuma günü gidip yaptırcaz 2li testimizi, e tabi bebişimde daha çok büyüymüş olur kısmet olursa, bende o zaman koyarım resmini. Çok şekerler ya hepsi birbirinden tatlıkaydirigubbakcemile3

valla cnm çok zor bende bu haftaya kadar sadece bulantı oluyordu hafif haff ama bu hafta yediklerimin hepsi lavobada gece dışardaydık kapıyı açamadım oracıkta başladım çokarmaya çok kötü.o telaşla anaharı kapının üzerinde unutmuşuz allah korudu valla:bbo:

ay canım geçmiş olsun ya,ben bi yere gitmeye korkar oldum ztn çıkarırım fln diye,çok zor ya ben utanıyorum bide başka yerde miğdem bulanınca kaydirigubbakcemile3

Kizlar merhaba;
ben geldim. Bir haftadir yoktum .
Umarim herkes iyidir. ;
bu arada bebişleriniz büyümüş de ikitest lere başlamişsiniz.
Inşallah sonuçlar iyi çikar.
Hepinizi öpüyorum.

Kizlar merhaba;
ben geldim. Bir haftadir yoktum .
Umarim herkes iyidir. ;
bu arada bebişleriniz büyümüş de ikitest lere başlamişsiniz.
Inşallah sonuçlar iyi çikar.
Hepinizi öpüyorum.

ŞİRVANcım hoşgeldin:) Canım ben sana gittiğin dr.u sormuştum. Memnun musun? Medicalparkta önerebileceğin bi bayan dr. var mı?

ŞİRVANcım hoşgeldin:) Canım ben sana gittiğin dr.u sormuştum. Memnun musun? Medicalparkta önerebileceğin bi bayan dr. var mı?

canım bir haftadır nete girmiyordum.
Rapor aldım. evde istiharat ettim, bol bol uyudum, dinlendim.
bugünse iş başı ....

bu yüzden sorunu göremedim. kusura bakma;
ben medical park ta - Mine Kaymakçıya gidiyorum.
Ama birkaç kişiden duyduğumu Mehtap Diye bir doktor varmış, iyi diyorlar.
bende bayramdan sonra ona bi gözükücem ...

bu arada c.tesi erdem hast. özlem doktora gittim. çok cana yakın birisiydi.
Haziran ayında arkadaşın doğumunu yapmıştı, ordan biliyorum.

anlıcağın henüz bende doktor konusunda bir karar vermiş değilim.

Hoşgeldin şirvancım.

hoşbulduk,,,,, a.s.

ne yaptınız bir haftada - sayfalar bayağı ilerlemiş ,
okumaya çalışıyorum.
umarım herşey yolundadır.

bu arada benim zıpır 2,5 cm olmuş, hemde amuda kalmış çekilde gördü doktor.
baş aşağıda ayaklar yukarda , fırlama bişey olacak. babasına çektiyse yandık zaten..

cnm benim ne güzelkaydirigubbakcemile3 benim bebişimde son iki defadır gittiğimizde aynı şekilde yatıyo hiçbir hareket yok anası gibi tembel diyorum bendekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

işte bu da son verdiğimiz poz :) 11 haftalıkken

img014vf4.jpg

Son düzenleme:
SAPPHİRE bebişin çok tatlı maşallahhh. nazar deymesin. bende bugün doktora gittim. 3 gündür çok ateşlendim. aslında randevum ekim'in 6 sındaydı doktorum p.tesi gel bakalım. bebek için ateş zararlı dedi. ultrasona girdim. 2,5 cm.. oy oyy yerim ben onu bir hareketli kımıl kımıl kalbide maşallah atıyor. doktor bebekte problem yok dedi. bana kan idrar ve kan sayımı testi yaptılar bakalım yarın alıcam onlarda temiz çıkar inşallah. bu arada ben hiçbirşey yiyemediğim için bebeğimin gelşmemesinden çok korkuyordum. doktor haftasına göre normal olduğunu büyüklüğünün iyi olduğunu herşeyin iyi gittiğini söyledi. sen merak etme sen bişey yemesende o yolunu bulur dedi. içim rahatladı yiyemeyen arkadaşlar korkmasınlar bebek besinini alıyor allahın izniyle neyse kızlar çok uzattım galiba herkese güzel bir hafta diliyorum.

kızlar ya çıldırcam şimdi 2li tarama testimin sonuçlarını aldım ama dr yok.aldıım yerde çalışan kıza sordum negatif iyi dedi ama birsürü şey yazıyo burdaaaaaa

ya bebişler çok büyüdü kızlar valla
bende sabırsızlanıyom resimleri gördükçe sapphire erkekmi seninki acaba ben erkeğe benzettim
şaka maka çok tatlı çıkmış yaaaaaaa...

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. bakıyorum da herkes ikili testlerini 12. haftada yaptırıyor. benim arkadaşlarımda da aynı şekilde oldu. ben şu anda 11+4 günlüğüm. doktor 2 li test için randevuyu bayramdan sonra 7 ekime verdi. o zaman 13+5 olucam yani neredeyse 14 haftalık. acaba o zaman geç kalmış olurmuyum. doktoruma da güveniyorum aslında ama içime kurt düştü işte?!

yok canım11-14 testi diyede geçiyo 14. haftada yapılabiliyo ben perşembe yaptıracam.

sağol cnm. biliyorum aslında 11-14. haftalar arasında yapıldığını ama yine de son haftada yaptıracağım için geç mi diye düşündüm birden

arkadaşlar birşey sormak istiyorum. bakıyorum da herkes ikili testlerini 12. haftada yaptırıyor. benim arkadaşlarımda da aynı şekilde oldu. ben şu anda 11+4 günlüğüm. doktor 2 li test için randevuyu bayramdan sonra 7 ekime verdi. o zaman 13+5 olucam yani neredeyse 14 haftalık. acaba o zaman geç kalmış olurmuyum. doktoruma da güveniyorum aslında ama içime kurt düştü işte?!

canım benim ikili testimde bayramdan sonra 6 ekimde.doktoruma güveniyorum canım.sen içini ferah tut.

kızlar ya çıldırcam şimdi 2li tarama testimin sonuçlarını aldım ama dr yok.aldıım yerde çalışan kıza sordum negatif iyi dedi ama birsürü şey yazıyo burdaaaaaa

Canım panik olma iyidir muhakkak.:nazar: Yarına az kaldı doktoruna sorarsın ama ben olumsuz bişey diyeceğini sanmıyorum. Sabırlı ol annecikkaydirigubbakcemile5

Araya bayram girmesi, herkesi etkiledi. Tam 11.-14. haftamız arasına geldi.Benimkide biraz erken yapılacak mesela. Ama endişelenme bencede, diğer arkadaşların dediği gibi doktoruna güven canımyerimseniben

X