2009 Nisan Anneleri buraya

Canım sağol. Dün sanırım doktor ben panik olmiyim diye çok fazla bişey anlatmadı. Sonradan, internette araştırdım, bikaç hamile arkadaşımla konuştum hatta akşam tesadüf eşimin bi arkadaşı gelmişti onun annesi ona hamileyken bu hastalığı geçirmiş evlerinde kedi varmış. Erken doğum yapmış 1,5 kilo çook zor günler geçirmişler ama çocuk şimdi 32 yaşında sapasağlam bi insan. Bütün akşam ve gece kabus gibi geçti çok moralim bozuldu, ağladım, eşimde üzüldü tabiki benimle beraber. Bebişime bişey olursa diye çok korktum. Napıcam bilmiyorum, dakka başı elimi yıkıyorum, herşeyi dezenfekte ettim. Herşey elbet Allahtan, kaderciyim çok ama niye bişey olsunki, en önemli ilk ayları sapasağlam atlatmışken. Allah korusun bebeklerimizi, umarım sonuna kadar sağlıkla gitmek nasip olur:Saruboceq::nazar:

bu toksoplazmada iki değer ölçülüyor ıgm ve ıgg ydi sanırım.sen şuanmı geçiriyorsun yani önceden bu enfeksiyonu hiç almamışmısın?Allaha sığın bişey olmaz sanırım 10 haftayı atlatmışsın...:1hug:

bu toksoplazmada iki değer ölçülüyor ıgm ve ıgg ydi sanırım.sen şuanmı geçiriyorsun yani önceden bu enfeksiyonu hiç almamışmısın?Allaha sığın bişey olmaz sanırım 10 haftayı atlatmışsın...:1hug:

Canım, toksoplazma hastalığına karşı vücudum zayıfmış. Test negatif çıktı. Şuan dikkat etmem gerekiyo bu hastalığa yakalanmamak için. Nasıl olcak bilmiyorum, hem akdeniz anemisiyim yemem gereken yiyecekler var, hem de toksoplazmadan korunmak için o yiyeceklerden ya uzak durmalıyım ya da dikkatli olmalıyım:uhm: Nolucak? bu bebek nasıl beslenicek? nasıl büyüycek? ben hep ilaç mı kullanıcam takviye olsun diye? Kafam karışık moralim bozuuukkksenağlama Tabiki Allaha sığındık ama işte içimde bi can var, ooff..of:uhm:

megul tükürük yoğunluğu bende de vardı.10. haftadan itibaren azaldı.tarçının ilk 3 ay kullanılmaması gerekiyor gebeliklerde.hemen kullanmayı bırak.ben de bayağı bir iştahsızlık problemi yaşamıştı.2 hafta çorbayla beslendim diyebilirm.içine ekmek doğrayıp yedim.hem hafif oluyor, hem de içinde mide bulandıracak fazla bişiy olmuyor.yemeklerin kokusunu bırak ben görüntülerinden bile bulanıyordum.ha bir de marul yedim bol bol.meyve ,sebze de yiyememiştim bir süre.marul yetişti imdadıma yıkayıp yıkayıp yedim öyle.hem vitamin hem kalsiyum deposu.sabır arkadaşım 11,12 haftalardan sonra geçicek inşallah.

şenay,tuğçe kızlar ben de düşük tehlikesi geçirdim sizler gibi.pazartesi bayağı kanamam oldu.boş keseyi atmışım galiba.çünkü artık ultrasonda göremiyoruz.çok zordu,çok korktum Allah kimseye yaşatmasın.ben de 3 gün yattım,iğne oldum.çok şükür geçti gibi.cuma günü 12. hafta bitiyor, dr a gidicem.2'li test ve ense kalınlığı ölçümü yapılacak.

bu arada april23 ten haber yok hala inşallah bişiy yoktur.

grip arkadaşlar ne alemdesiniz benimki geçti sayılır.ateşinizi ölçmeyi unutmayın bir de taze sıkılmış meyve suları için.geçmiş olsun.

günaydın kızlar 4-5 gündür iyiydim,bu sabah yine miğde bulantısıyla uyandım baya kötü oldum şimdide miğdem bi tuhaf napcaz bu bulantıları...:1closedeyes:

Günaydın Selinay.
Bende bir kaç gündür iyiyim
Daha önce diş ağrısı çektim
Dr. gittim aydan önce tedavi yapamam dedi
Çok şükür ağrımıyo şimdide
Bulantılar hafifledi
Sen nasılsın canım ?

benimde dolgum düştü canım,kaç aydan önce gidilmiyomuş dişçiye doktora perşembe gidicem o zaman soracaktım.

hım anladım az kaldı demekki,benimkide ağrı yapmaya başladı çünkü yavaş yavaş ,korkuyorum diş ağrısından ....

Çok kötü canım diş ağrısı
Dikkat et canım kendine
Dişçim günde 3 kez fırçala dişlerini dedi
Bu dönemde çok değişiklik gösteriyormuş dişler
diş eti problemleri falan

günaydın nisan anneleri......fotolarımızı ekleyelim bebişlerimizin ne dersiniz.....bizim bu haftaki görüntümüzle başlayalım o zaman

beppe009mx2.th.jpg
[/IMG]

günaydın nisan anneleri......fotolarımızı ekleyelim bebişlerimizin ne dersiniz.....bizim bu haftaki görüntümüzle başlayalım o zaman

beppe009mx2.th.jpg
[/IMG]

maşallah rumelili bende eve gidince koyucam cumartesi gittim bende benimkininde başı falan belli oluyodu 2,5 cm olmış biliyomusun Allah bebeğini ve seni korusun

maşallah rumelili bende eve gidince koyucam cumartesi gittim bende benimkininde başı falan belli oluyodu 2,5 cm olmış biliyomusun Allah bebeğini ve seni korusun

çok saol canım......benimkide 6 cm olmuş maşallah çok çabuk büyüyorlar........seninde bebeğine ve sana sağlık,sıhhat versin Rabbim....biz 2 li test için kan verdik cuma alıcaz sonuçları....inşallah hepimiz güzel haberler veririz burdan.....:nazar:

kızlar bende perşembe gidicem doktora sizin resimleri görünce heveslendim valla,benimkide bu kadar büyüdümü acaba en son gittiğmde belli bile olmuyodu daha...

kızlar bende perşembe gidicem doktora sizin resimleri görünce heveslendim valla,benimkide bu kadar büyüdümü acaba en son gittiğmde belli bile olmuyodu daha...

muhtemelen sende o kadar görürsün canım.....benim resimdeki 12+2 görüntüsü....yakın görüntüler göreceksin sende

beppe009mx2.th.jpg
[/IMG]

ay maşallah maşallah çok tatlıymış allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah ben gittiğim kerata keyifteydi bugun 2li tarama testimin sonucunu alıcam çok heyecanlıyımmmmm

günaydın kızlar 4-5 gündür iyiydim,bu sabah yine miğde bulantısıyla uyandım baya kötü oldum şimdide miğdem bi tuhaf napcaz bu bulantıları...:1closedeyes:

valla cnm çok zor bende bu haftaya kadar sadece bulantı oluyordu hafif haff ama bu hafta yediklerimin hepsi lavobada gece dışardaydık kapıyı açamadım oracıkta başladım çokarmaya çok kötü.o telaşla anaharı kapının üzerinde unutmuşuz allah korudu valla:bbo:

X