arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,çoğumuzda bu sıkıntılar oldu malesef ama iyi tarafından bakmak gerekirse doktorlar kalp atışını duyduktan ve 8.haftayı atlattıktan sonra %95 bebekleri kucağımıza sağlıkla alacağımızı söylüyorlar,inşallah doğum tecrübelerimizide birlikte paylaşacağımız günler gelir.
arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,çoğumuzda bu sıkıntılar oldu malesef ama iyi tarafından bakmak gerekirse doktorlar kalp atışını duyduktan ve 8.haftayı atlattıktan sonra %95 bebekleri kucağımıza sağlıkla alacağımızı söylüyorlar,inşallah doğum tecrübelerimizide birlikte paylaşacağımız günler gelir.
selam kızlar bi haftadır yoktum başıma neler geldi neler geçen cumartesi önce kahverengi akıntı sonrada birden kanama başladı hissettiklerimi tarif etmem mümkün değil resmen şoka girdim acilen dr gittik bebekler iyi ama düşük tehlikesi var dedi 2 gün hastanede yattım serumlar iğne vs bi haftadırda hiç kalkmamak şartıyla yatıyorum dr gebelik böyle geçebilir dedi yatarak heyet raporu verdi öleee yatıyorum işte
Merhaba arkadaşlar.Bugün işe geç geldim şimdi girdim daha siteye.Bende merak ettim bu güvenlik kapılarını.Sanki hamileler geçmiyo gibi aklımda kalmış benim.Yani birkaç kez gördüm hamile kadınlar geçmemişti.Ama yinede kesin bilmek lazım zararlımı değilmi?:ecrin_bebek:
evet cnm bana yapıldı hemde kaç hafta önce ve malessef bende çıktı.bütün sebzeleri çok iyi yıkamam gerekiyor kedi falan kesinlikle yaklaşılmıycak dışarıdan salata yemek yasak çiğ köfte yasak sucuk sosis gibi yiyeceklerde çok iyi pişmiş olucak.eğer bu mikrop vücuduma girerse babağe çok zararı var dedi dr.20. haftada tekrar bakılacak geçip geçmemişmi diyekafamçokkarıştı
Kızlar bendeki tahlildede çıktıKötü bişey mi, bilgisi olan varsa yazsın bişeyler. Kedilerden uzak dur, yiğ et yok, ellerini yıka, tırnaklarını fırçala 2 ay sonra bakalım dedi. Şimdi nerden çıktı bu toksoplamzzzzzzmaaaa:uhm:
ya arkadaslar bana yardım edin oğlumda en ufak bi bılantım yokken simdi nerdeyse 12.haftadayın kusmuyorum ama gaz sancıları ve bılantılar beni öldürüyor ayrıca bu ayki testlerde kansızlık hat safhada ama ben birsey yiyemiyorumki cıldıracağım 2kg verdim o mühim değilde birsey yiyemiyorum gaz sancılarıda tuzu biberi bazen sanki 6aylıkmıs gibi sisiyo karnim sancıdan ölüyorum o zaman bir bilen varsa yardım etsin allah rızası içün takatim kalmdı
cnm çok dikkat et eğer o mikrop vücudumuza girerse bebişler için çok tehlikeli düşük tehlikesine neden oluyoryasakkelime