2009 Nisan Anneleri buraya

şen_ay ve tuğçe8 geçmiş olsun aynı sıkıntı bende de var 8 gün rapor verdi doktor salı günü tekrar bakılacak progestanı 8 saatte bir ikişer tane alıyorum 12. haftamdayım korkunç bir tecrübe büyük bir parç a düştü acillere koştuk allaha şükür bebek iyi birikmiş kan pıhtısı dediler bende sürekli yatıyorum hayırlısıyla kucaklarımıza alsak bebeklerimizi başka birşey istemiyorum

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,çoğumuzda bu sıkıntılar oldu malesef ama iyi tarafından bakmak gerekirse doktorlar kalp atışını duyduktan ve 8.haftayı atlattıktan sonra %95 bebekleri kucağımıza sağlıkla alacağımızı söylüyorlar,inşallah doğum tecrübelerimizide birlikte paylaşacağımız günler gelir.

arkadaşlar geçmiş olsun.inşallah bu günler gelir geçer ve bebeklerimizi sağlıklı olarak kucağımıza alırız.heimiz 8. haftayı atlattık inşallh tuğçe8 in dediği gibi olur.%95 çok iyi bana moral oldu inanın.

arkadaşlar hepinize teşekkür ederim,çoğumuzda bu sıkıntılar oldu malesef ama iyi tarafından bakmak gerekirse doktorlar kalp atışını duyduktan ve 8.haftayı atlattıktan sonra %95 bebekleri kucağımıza sağlıkla alacağımızı söylüyorlar,inşallah doğum tecrübelerimizide birlikte paylaşacağımız günler gelir.

onlar doğana kadar bizde 9 doğurmuş olacağız her günmüz korkuyla geçiyor ,inşallah doğumlarını yazacağımız günlere kavuşuruz

kızlar hamileliimden önce bankaya başvurmuştum sınava gırmiştim ama kadro yoktu dün haber geldi sınavı mülakatı geçmişim herşey tamam mış 1 aylık eğitimden sonra başlıyordum ama bebiş engel oldu annesine bebişimden dolayı herşey iptal oldu bizim banka yattı napalım artık bebişim herşeyden onemli

Ben de Nisan annesi olacağım kısmet olursa. Son adet günüm 16 Temmuz. Şu an 10 haftalık hamileyim. Bulantılarım büyük ölçüde azaldı. Ama son bir haftadır kalçalarım çok ağrıyor. Yürürken bile sektiriyorum. Önce sağ kalçam ağrıyordu, şimdi sol kalçam. Her hareketimde acı çekiyorum. Normal mi bilmiyorum?
Vitamin olarak da elevit kullanıyorum. Haftaya doktora gideceğiz ense pilisi kalınlığına bakılacakmış. Sanırım bir de demir desteği verecek doktor.
Hepinize güzel ve güvenli hamilelikler diliyorum.

Yaw sen nerdesiiiinn ben seni çok merak ettim:KK43: Birsürü msj attım, özelden de yazdım ses gelmedi. En son iyi değildin diye de çok endişelendim:KK43: İyi misin canım şimdi bebiş nasıl??

selam kızlar bi haftadır yoktum başıma neler geldi neler geçen cumartesi önce kahverengi akıntı sonrada birden kanama başladı hissettiklerimi tarif etmem mümkün değil resmen şoka girdim acilen dr gittik bebekler iyi ama düşük tehlikesi var dedi 2 gün hastanede yattım serumlar iğne vs bi haftadırda hiç kalkmamak şartıyla yatıyorum dr gebelik böyle geçebilir dedi yatarak heyet raporu verdi öleee yatıyorum işte

Canım çok geçmiş olsun işallah bir daha bu tarz bi sıkıntın olmaz:nazar: Moralini yüksek tut dinlen hep...

Merhaba arkadaşlar.Bugün işe geç geldim şimdi girdim daha siteye.Bende merak ettim bu güvenlik kapılarını.Sanki hamileler geçmiyo gibi aklımda kalmış benim.Yani birkaç kez gördüm hamile kadınlar geçmemişti.Ama yinede kesin bilmek lazım zararlımı değilmi?:ecrin_bebek:

Canım mümkün olduğunca geçmemek lazım ben hamile kaldığımdan beri geçmiyorum. Hamileyim deyip yandan geçiyorum. Bayramda tatile gideceğiz kısmetse, dr. rapor yazıcak gitmeden havaalanında ve yurtdışında sorun olmasın diye. Kendisi söyledi, geçme dedi ben rapor yazarım dedi. Bende internette okumuştum onlar büyük mıknatıs gibiymiş, x ışını yokmuş. Sadece havaalanındaki çanta vs.. arayan cihazlarda varmış x ışını. O nedenle oralar önemli. Gerçi hostesler ne yapsın onlar sürekli uçakta:uhm: Ya da cep telefonu, internet, tv. sanki zararsız mı? Yaşadığımız dünyada o kadar çok zararlı şey varki, yazık bebeklerimizesenağlama

evet cnm bana yapıldı hemde kaç hafta önce ve malessef bende çıktı.bütün sebzeleri çok iyi yıkamam gerekiyor kedi falan kesinlikle yaklaşılmıycak dışarıdan salata yemek yasak çiğ köfte yasak sucuk sosis gibi yiyeceklerde çok iyi pişmiş olucak.eğer bu mikrop vücuduma girerse babağe çok zararı var dedi dr.20. haftada tekrar bakılacak geçip geçmemişmi diyekafamçokkarıştı

Kızlar bendeki tahlildede çıktı:KK43: Kötü bişey mi, bilgisi olan varsa yazsın bişeyler. Kedilerden uzak dur, yiğ et yok, ellerini yıka, tırnaklarını fırçala 2 ay sonra bakalım dedi. Şimdi nerden çıktı bu toksoplamzzzzzzmaaaa:uhm:

merhaba güzel nisan anneleri..
bende mart annesiyim insallah..
söyle sayfalara bi göz attimda bulantilardan bahsediliyor cok cok..
az kaldi arkadaslar.. 15.-16. haftada azaliyor.. geciyor bile diyebilirim..

ben size ugrama sebebim ise su.. aranizda giznur arkadasim da var sizin.. ne zamandir kendisini göremiyorum.. acaba sizin bi haberiniz varmi ondan??

ŞİRVAN cım, gittiğin hastane ve doktordan memnun musun? Bir arkadaşım da karşıda oturuyo, bana sordu. Medical Park ı düşünüyomuş ve bayan doktor istiyo. Senin dr. iyi mi? Önerir misin?

ya arkadaslar bana yardım edin oğlumda en ufak bi bılantım yokken simdi nerdeyse 12.haftadayın kusmuyorum ama gaz sancıları ve bılantılar beni öldürüyor ayrıca bu ayki testlerde kansızlık hat safhada ama ben birsey yiyemiyorumki cıldıracağım 2kg verdim o mühim değilde birsey yiyemiyorum gaz sancılarıda tuzu biberi bazen sanki 6aylıkmıs gibi sisiyo karnim sancıdan ölüyorum o zaman bir bilen varsa yardım etsin allah rızası içün takatim kalmdı

Kızlar bendeki tahlildede çıktı:KK43: Kötü bişey mi, bilgisi olan varsa yazsın bişeyler. Kedilerden uzak dur, yiğ et yok, ellerini yıka, tırnaklarını fırçala 2 ay sonra bakalım dedi. Şimdi nerden çıktı bu toksoplamzzzzzzmaaaa:uhm:

cnm çok dikkat et eğer o mikrop vücudumuza girerse bebişler için çok tehlikeli düşük tehlikesine neden oluyoryasakkelime

ya arkadaslar bana yardım edin oğlumda en ufak bi bılantım yokken simdi nerdeyse 12.haftadayın kusmuyorum ama gaz sancıları ve bılantılar beni öldürüyor ayrıca bu ayki testlerde kansızlık hat safhada ama ben birsey yiyemiyorumki cıldıracağım 2kg verdim o mühim değilde birsey yiyemiyorum gaz sancılarıda tuzu biberi bazen sanki 6aylıkmıs gibi sisiyo karnim sancıdan ölüyorum o zaman bir bilen varsa yardım etsin allah rızası içün takatim kalmdı

valla cnm biliyorum o sıkıntıyı ben her sabah aç karnına 2-3 tane kuru kayısı yıyip üzerine 1 bardak su içerek attım o şişkinliği hatta eşime sahur hazırlamak için kalktıımda yıyordum sabah kahvaltıdan sonra çok rahatlatıyordu dene istersen

arkadaşlar ne yiyip ne içiyorsunuz birbirimize önerelim.ben 2-3 gündür arpa şehriye çorbası ve makarna yiyebiliyorum çok şükür.mide ekşimesi olanlar lahana salatası yiyin gerçekten rahatlatıyo.ama şu tükrük fazlalığına çare bulamadım.heralde bunun çaresi yok.bu arada istanbulda hava gerçekten sıkıcı .kansızlıktan heralde ben kombiyi yaktım az önce.çok üşüyorum inşallah hasta olmam.ha bir de benim de yarın şu toksoplazma testim var.umarım sorun çıkmaz.arkadaşlar çiğ yediğiniz sebzeleri lütfen sirkeli suda 5-10 dakika bekltin.hepinize güzel bulantısız sağlıklı günler.

cnm çok dikkat et eğer o mikrop vücudumuza girerse bebişler için çok tehlikeli düşük tehlikesine neden oluyoryasakkelime

Canım sağol. Dün sanırım doktor ben panik olmiyim diye çok fazla bişey anlatmadı. Sonradan, internette araştırdım, bikaç hamile arkadaşımla konuştum hatta akşam tesadüf eşimin bi arkadaşı gelmişti onun annesi ona hamileyken bu hastalığı geçirmiş evlerinde kedi varmış. Erken doğum yapmış 1,5 kilo çook zor günler geçirmişler ama çocuk şimdi 32 yaşında sapasağlam bi insan. Bütün akşam ve gece kabus gibi geçti çok moralim bozuldu, ağladım, eşimde üzüldü tabiki benimle beraber. Bebişime bişey olursa diye çok korktum. Napıcam bilmiyorum, dakka başı elimi yıkıyorum, herşeyi dezenfekte ettim. Herşey elbet Allahtan, kaderciyim çok ama niye bişey olsunki, en önemli ilk ayları sapasağlam atlatmışken. Allah korusun bebeklerimizi, umarım sonuna kadar sağlıkla gitmek nasip olur:Saruboceq::nazar:

X