- 7 Temmuz 2008
- 3.640
- 25
- 47
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar şu ağızdaki acı metalik tadı normale dönen var mı acaba yoksa hep böyle mi kalacak bide tükürük fazlalığı ağzım acı ve bol tükürüklü canımın istediği şeylerin tadları hep ağzımın içindeki tadla aynı oluyor ...
arkadaşlar merhaba nasıl gidiyor hamişlikler ben herzamanki gibi kötüyüm bulantı ve kusma full time bişey sorcam bileniniz var mı acaba alış veriş merkezlerindeki güvenlik kapılarının bebeğe zarara varmı acaba cevap bekliyorum ......
Benimde o tat geçmiyo ben ara ara şu küçük sakızlar varya naneli falan onlardan çiğniyorum.şimdide ağzımda hatta.o biraz düzeltiyo tavsiye ederim.
canım benim ilk gebeliğimde doktorum kesinlikle geçmemi yasakladı,şimdide geçmiyorum oğlum 7 yaşında onu bile geçirmiyoruz hala,hamileyim diyince geçirmiyolar ztn.
Benimde o tat geçmiyo ben ara ara şu küçük sakızlar varya naneli falan onlardan çiğniyorum.şimdide ağzımda hatta.o biraz düzeltiyo tavsiye ederim.
ama şimdiye kadar ben bilmeden 2-3 kez geçtim bir hamile bayan yandan geçiyordu o zaman farkettim benim gibi bir sürü bilmeyen hamile vardır belirtmeleri gerekiyor ama türkiyede hangi sistem doğru işliyor ki ben netten araştırdım zararı yok diyor inşallah bişey olmamıştır.:Saruboceq:
yok canım bişe olmaz bizde hamile olduğumuzu bilmeden önce geçtik,ama boşver yinede geçmeyelim işi garantiye alalım yani...
arkadaşlar şu ağızdaki acı metalik tadı normale dönen var mı acaba yoksa hep böyle mi kalacak bide tükürük fazlalığı ağzım acı ve bol tükürüklü canımın istediği şeylerin tadları hep ağzımın içindeki tadla aynı oluyor ...
ne guzell gozun aydin april :)) insallah bizler de bu haftalari cabuk atlatiriz da goruruz bebislerimizin buyuduklerini bian once.. buyuk ihtimalle cinsiyetini de soylerler 2 li testte aramizda ilk ogrenen sen olacaksin :) kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun güzelim ben anlayamadım toksoplazma çıktı demişsinde nasıl yani bence sen yanlış anlamışsın çünkü toksoplazma çok tehlikeli birşey düşüğe sebeb olur bence vücudun direnç oluşturmamıştır ben 3 sene kedi besledim kedimede kendimede toksoplazma testi yaptırdım kedimde bişey çıkmamıştı ben çok küçük yaştan beri kedi beslediğim için vücudum mikrobu almış ve direnç kazanmış bence iyice öğren ...
selam kızlar bi haftadır yoktum başıma neler geldi neler geçen cumartesi önce kahverengi akıntı sonrada birden kanama başladı hissettiklerimi tarif etmem mümkün değil resmen şoka girdim acilen dr gittik bebekler iyi ama düşük tehlikesi var dedi 2 gün hastanede yattım serumlar iğne vs bi haftadırda hiç kalkmamak şartıyla yatıyorum dr gebelik böyle geçebilir dedi yatarak heyet raporu verdi öleee yatıyorum işte