2009 Nisan Anneleri buraya

arkadaşlar şu ağızdaki acı metalik tadı normale dönen var mı acaba yoksa hep böyle mi kalacak bide tükürük fazlalığı ağzım acı ve bol tükürüklü canımın istediği şeylerin tadları hep ağzımın içindeki tadla aynı oluyor ...

arkadaşlar şu ağızdaki acı metalik tadı normale dönen var mı acaba yoksa hep böyle mi kalacak bide tükürük fazlalığı ağzım acı ve bol tükürüklü canımın istediği şeylerin tadları hep ağzımın içindeki tadla aynı oluyor ...

Benimde o tat geçmiyo ben ara ara şu küçük sakızlar varya naneli falan onlardan çiğniyorum.şimdide ağzımda hatta.o biraz düzeltiyo tavsiye ederim.

arkadaşlar merhaba nasıl gidiyor hamişlikler ben herzamanki gibi kötüyüm bulantı ve kusma full time bişey sorcam bileniniz var mı acaba alış veriş merkezlerindeki güvenlik kapılarının bebeğe zarara varmı acaba cevap bekliyorum ......

canım benim ilk gebeliğimde doktorum kesinlikle geçmemi yasakladı,şimdide geçmiyorum oğlum 7 yaşında onu bile geçirmiyoruz hala,hamileyim diyince geçirmiyolar ztn.

canım benim ilk gebeliğimde doktorum kesinlikle geçmemi yasakladı,şimdide geçmiyorum oğlum 7 yaşında onu bile geçirmiyoruz hala,hamileyim diyince geçirmiyolar ztn.

ama şimdiye kadar ben bilmeden 2-3 kez geçtim bir hamile bayan yandan geçiyordu o zaman farkettim benim gibi bir sürü bilmeyen hamile vardır belirtmeleri gerekiyor ama türkiyede hangi sistem doğru işliyor ki ben netten araştırdım zararı yok diyor inşallah bişey olmamıştır.:Saruboceq:

ROSEBERRY aynen canım yaa benim de öyle ağzımın içinde o metalik tat. ama hamileliğin ilk aylarında oluyormuş. ben olipsin meyveli şekerlerinden aldım. ama dediğin gibi şeker de acılaştı. bide herşey gibi miğdemi bulandırdı. şimdi polonun naneli şekerini denicem bide bakalım inşallah. o iyi gelir. bulantılar full devam yiyebildiğim tek şey çorba ekmekte yiyemiyorum. sadece sahurda 2 dilim ekmekle biraz peynir . inşallah bebeğim iyi besleniyordur. kilo veriyorum halsiz kalıyorum ama önemli olan bebeğim. çok merak ediyorum. :a015:

Benimde o tat geçmiyo ben ara ara şu küçük sakızlar varya naneli falan onlardan çiğniyorum.şimdide ağzımda hatta.o biraz düzeltiyo tavsiye ederim.

canım çiğnediğin sakızlar tatlandırıcı içermesin mümkünse o küçüklerde sanırım tatlandırıcı var gebelikte zararlı olduğunu duydum,normal şekerli yada şekersiz sakızları tercih et.

merhaba
bir sorun vardı sanırım ben de uzun zamandır siteye giremedim.
bugün 10+ 4 günlüğüm. doktora en son 8+3 te gittim. bayramdan sonra 2 li test için çağırdı.13 haftam biticek ozaman. ama zaman hiç geçmiyor. şimdi sizler (11- 12 haftalık olanlar) anlattıkça ben de bebişimin şimdiki halini görmek istedim. bu arada tekrar doktora gitsemmi acaba:) Allah'a çok şükür pek bir rahatsızlığım yok. son kontrolde bebeğimin de herşeyi normaldi. ben de 2 li testi iple çekiyorum şimdia.s

eda edanur sorma canım bazen çorbada dokunuyor benim bulantılarım akşam saatlerinde daha fazlalaşıyor akşam yemeği için kendime karışık salata yaptım inşallah dokunmaz midemde kalır ilk üç ay bebek annenin deposundakilerle beslenirmiş inşallah onlarda iyi besleniyorlardır evvelden yediklerimizle

ama şimdiye kadar ben bilmeden 2-3 kez geçtim bir hamile bayan yandan geçiyordu o zaman farkettim benim gibi bir sürü bilmeyen hamile vardır belirtmeleri gerekiyor ama türkiyede hangi sistem doğru işliyor ki ben netten araştırdım zararı yok diyor inşallah bişey olmamıştır.:Saruboceq:

yok canım bişe olmaz bizde hamile olduğumuzu bilmeden önce geçtik,ama boşver yinede geçmeyelim işi garantiye alalım yani...

ben de aynı dertten muzdaribim.ne yaptıysam kurtulamadım.özellikle de beni tükrük fazlalığı mahvediyor.yutunca midem ağzıma geliyor.sürekli banyoya gidip geliyorum.bazen ne zaman bitecek diyorum sonra da bunlar bebeğimin canlıolduğunun göstergesi diyip şükrediyorum.yetrki ona bişey olmasın.bu arada bulantılarıma tarçın çok iyi geldi.arkadaşlar bi deneyin.ben de yoğun mide yanması vardı .2 gündür doktor önerisyle rennie kullanıyorum bulantılarımı da hafifletti galiba.hepimize Allah yardım etsin.:Saruboceq:

ya kızlar bundan 2-3 hafta önce akıntım kahverengimsi gelmişti doktora gitmiştim hemen progestan verdi dün o hap bitti az önce baktım yine aynı şey kötü bişey olmnasın yaa

ne guzell gozun aydin april :)) insallah bizler de bu haftalari cabuk atlatiriz da goruruz bebislerimizin buyuduklerini bian once.. buyuk ihtimalle cinsiyetini de soylerler 2 li testte aramizda ilk ogrenen sen olacaksin :) kaydirigubbakcemile3

Canım iyi dileklerin için sağol, darısı başına. Ama cinsiyet öğrenmek için erken, ayrıca ben cinsiyetini öğrenmek istemiyorum dün doktorada söyledim. Heyecan devam etsin istiyorum:) Sağlıklı olması herşeyden önemli benim için. Sonuçta kızımda yoook, oğlum da:eek:

kızlar bugün dr a gittim.2 li tarama için.hemde muayeneye.çok güzeldi.ultrasondan ayrılasım gelmedi.
herşey çok güzel dedi dr. bebeğim parmağını emiyordu.hareketlerini gördüm.boyu 16 cm kilosuda 56 gr
mış.çok heyecanlandımmm.allah herkese ii haberler nasip etsinn inşallahhh.

Merhaba arkadaşlar bende dün doktora gittim herşey normaldi kalp atışlarını dinledik benim de ultrasondan ayrılasım gelmedi "kaydirigubbakcemile3"

geçmiş olsun güzelim ben anlayamadım toksoplazma çıktı demişsinde nasıl yani bence sen yanlış anlamışsın çünkü toksoplazma çok tehlikeli birşey düşüğe sebeb olur bence vücudun direnç oluşturmamıştır ben 3 sene kedi besledim kedimede kendimede toksoplazma testi yaptırdım kedimde bişey çıkmamıştı ben çok küçük yaştan beri kedi beslediğim için vücudum mikrobu almış ve direnç kazanmış bence iyice öğren ...

evet cnm öyle mikroba bağışiklığım yokmuş

selam kızlar bi haftadır yoktum başıma neler geldi neler geçen cumartesi önce kahverengi akıntı sonrada birden kanama başladı hissettiklerimi tarif etmem mümkün değil resmen şoka girdim acilen dr gittik bebekler iyi ama düşük tehlikesi var dedi 2 gün hastanede yattım serumlar iğne vs bi haftadırda hiç kalkmamak şartıyla yatıyorum dr gebelik böyle geçebilir dedi yatarak heyet raporu verdi öleee yatıyorum işte

:1shok:
selam kızlar bi haftadır yoktum başıma neler geldi neler geçen cumartesi önce kahverengi akıntı sonrada birden kanama başladı hissettiklerimi tarif etmem mümkün değil resmen şoka girdim acilen dr gittik bebekler iyi ama düşük tehlikesi var dedi 2 gün hastanede yattım serumlar iğne vs bi haftadırda hiç kalkmamak şartıyla yatıyorum dr gebelik böyle geçebilir dedi yatarak heyet raporu verdi öleee yatıyorum işte

canım çok geçmiş olsun malesef aynı sıkıntıları bende yadaşım o yüzden uzun zamandır aranıza katılamadım ama hamd olsun şimdi daha iyiyim bende iğne vuruldum sürekli yatıyorum eğer tekrar aynı problemler olursa serum takılacak yani hastaneye yatacağım ama inşallah olmaz bu korkulu günlerimizde geçer inşallah tekrar geçmiş olsun sakın kalkma inan benim yatmaktan sırtımın kemikleri ağrıdı ama olsun yeterki bebeklerimize birşey olmasın:1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar çevremde duyduğum bütün hamileler ben dahil azda olsa kanamayla karşılaştık ama sonuçta düşük fln yaşayan olmadı,hayırlısı olsun hepimize geçmiş olsun...

X