Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
April maşallah yaaa. Bende görsem bi.Çok özledim çokk:)
Birşey soucam o kadar ayrıntılı yazmışsın ki şaşırdım walla girdiğin ultrason 4 boyutlu filanmıydı canım.Ben en son 8. haftamda gittim doktora yani çok küçük bişey görünüyodu.Bebek olduğu anlaşılmıyodu.Şimdi tam 12. haftamda gidicem.Ama doktorumun ultrasonu normal ultrason renkli filan değil.Ben de görebilirmiyim acaba?
ay süper yaa
bende 10 haftaya giriyorum
bişi sorucam bu 2 li tarama da 80 ytl ödeniyor özelde 180 ytldir
180 ytl ödedigin kan testide ben ücretsiz yaptırdıım
aynen kızamık cıkarmışmıyım v.s gibi şeyler araştırıldı
birde bu ikili taramada renkli taramada varmış bunuda ögrendim orda tammm net herseyi belli oluyormuş
saglıkmı diye?
tuğçecim hoşgeldin. sen benim tahmin ettiğim tuğçesin değil mi?? tuğbanın kardeşiii.
bende merall.nasılsın??
nasıl gidiyor.bu arada ben yarın dr a gidiyorum.çok heyecan yaptım.3.ayım bitiyor.bakalım bebiş nasıl.
benim karnım çıktı kızlar bu arad ve çok gergin hissediyorumm.bakalım yarın neler olacak.size haberleri yazarım(güzel haberleri inşallah)görüşmek üzereeeeeee..
kızlar dün akşam üzeri işden cıktım dolmuşa bindim evim 15 -20 dklık uzaklıkta dolmuşta bayılcaktım bi anda ter bastı midem bulandı dolmuşu durdum indim temız hava istifra ettim biraz rahatladıktan sonra tekrar başka dolmuşa bındım eve gıttım yemek yaptım saat 8 de eşim geldi o yiyor ben bakıyorum yiyemiyorum ya delircem bir lokma almamla lavaboya koşturmam bir oldu
offf daha gecmiyecek
aç yattım yineee biraz cubuk kraker yedi o kadar
artık yemek yemek istıyorum
Heeeeyyyyyoooo... ben geldiiimmmhihoyyyt İnanılmaz bişey bugün yaşadıklarım. Allahım dedim sen çok büyüksün. Tam anlamıyla bir bebek olmuş elleri kolları, başı, ağzı burnu... Hatta gülümsedi bile bana:ecrin_bebek: Herzamanki yerinde tam ortada duruyo, yalnızkafasını geçen seferkinin tersine çevirmiş, sırtüstü yatmış uyuyoooo. Dedim hareket etmiyomu bu? Dr amca dediki uyuyo, sonra ona ses dalgası gönderip uyandırdı:) birden irkildi oynattı ayağını elini:) sağ eliyle burnunu kaşıdı, küçük bi gülümseme sonra yine uyudu:))) Ay öldük gülmekten, nasıl tatlı nasıl komik anlatamam:)) Sonra boyunu ölçtü dr. 3,5 cm olmuş. gelişimi tam gününde 10 haftalık gözüküyo. Son derece tembel, keyfine düşkün, şirin bi sıpa işte:) Ama okka gibi bi burnu var, kızsa çok şanslı:) Anasına benziyokaydirigubbakcemile3
Sonra test yapıldı bana kan testi, merak edenler için 180ytl. ödedim. Biraz pahalı Sordum meğerse bu ssk fiyatıymış, normalde 500ytl yi bulur dediler. Bendeki hastalıklara bakmak için yapıldı. Sarılık, kızamıkçık..vs... Haftaya cuma 2li test ve ense kalınlığına bakıcaklar. Özel bi labratuardan, randevu aldık. Oda 180 ytl.+kdv. imiş ve ssk anlaşması yokmuş. Doktor amca bide görüntülerini cd.ye çektirin orada dedi çok özel bi anı oluyomuş. Biraz daha büyümüş olucak daha başka görürsün dedi hareketlerini. Büyük ihtimalle 2li testte sorun olmaz dedi. Ben baktım bebeğe dedi, ama olsun yinede yapılsın dedi. Tatile gitmek konusundada sorun yokmuş tabiki fazla tepinmek yoookkkkaydirigubbakcemile2
İşte bizden haberler böyle darısı herkesin başınaaaa.. İşallah hep böyle gider:Saruboceq:
A bu arada kalp atışı artık daha net kalp sesi olarak geliyo. 7. haftada nabız gibiydi. Ben kilo almamışım bu arada. Sadece 800gr. Ve dr. böle git 10-12 den fazla almak yok hamur yok ekmek yoookkk dedi....Sevgiler herkeseeeee...a.s.
arkadaşlar bulantılarınız ne durumda geçti mi?ben de bulantı ve mide ekşimesi var ve ne yapacağım bilmiyorum.6 kilo vermişim daha şimdide. hiç bişey yiyemiyorum yaediğim anda midem zehir gibi oluyor.su bile içemiyorum.sea band aldım ama hiç faydasını görmedim.bu arada tükrük üretimim de çok fazla.yarın 9 hafta bitecek 10. haftadan gün alacam.9+0 olacam . daha ne kadar devam edecek.yardım lütfen
arkadaşlar heyecandan unuttum yazmayı bebeğimizin boyu 8 cm olmuş:))
kalp atışlarıda 158 atıyor dakikada:)):dance:
doktor sesini de dinletti kalp atışlarının, maşşaallahhh bebeğime fabrika gibi çalışıyor gümbür gümbür:)))
allahım sağlıklı uzun ömür versin hepimize bebeklerimizle birlikte...sevgiler!:enbuyukkk:
arkadaşlar doktorum yiyemediğimi biliyor.problem etme dedi.şu anda bebek senin yediklerinle beslenmiyor çok küçü daha dedi,ama bol su iç susuz kalma dedi.mide ekşimelerim için dün günde 3 taneye kadar rennie alabileceğimi söyledi ama ben yine de almamaya çalışıyorum.birbirimize dua edelim arkadaşlar.gerçekten durumlar kötü.10. haftadan sonra hafiflerse inşallah yemeye başlıcam.bu arada ben mutfağa yaklaşmıyorum bile.
arkadaşlar,
toksoplazma testi varmış, arkadaşımın doktoru yaptırmış ama benim doktorum yaptırmadı 10. haftamın içindeyim 12. haftamda gideceğim bidaha doktoruma;
yaptıran yaptırmayan bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim....