ay bide ben nisan annesi derken mart annesi olmayayımfisfisfis
ay bide ben nisan annesi derken mart annesi olmayayımfisfisfis
April maşallah yaaa. Bende görsem bi.Çok özledim çokk:)
Birşey soucam o kadar ayrıntılı yazmışsın ki şaşırdım walla girdiğin ultrason 4 boyutlu filanmıydı canım.Ben en son 8. haftamda gittim doktora yani çok küçük bişey görünüyodu.Bebek olduğu anlaşılmıyodu.Şimdi tam 12. haftamda gidicem.Ama doktorumun ultrasonu normal ultrason renkli filan değil.Ben de görebilirmiyim acaba?
Heeeeyyyyyoooo... ben geldiiimmmhihoyyyt İnanılmaz bişey bugün yaşadıklarım. Allahım dedim sen çok büyüksün. Tam anlamıyla bir bebek olmuş elleri kolları, başı, ağzı burnu... Hatta gülümsedi bile bana:ecrin_bebek: Herzamanki yerinde tam ortada duruyo, yalnızkafasını geçen seferkinin tersine çevirmiş, sırtüstü yatmış uyuyoooo. Dedim hareket etmiyomu bu? Dr amca dediki uyuyo, sonra ona ses dalgası gönderip uyandırdı:) birden irkildi oynattı ayağını elini:) sağ eliyle burnunu kaşıdı, küçük bi gülümseme sonra yine uyudu:))) Ay öldük gülmekten, nasıl tatlı nasıl komik anlatamam:)) Sonra boyunu ölçtü dr. 3,5 cm olmuş. gelişimi tam gününde 10 haftalık gözüküyo. Son derece tembel, keyfine düşkün, şirin bi sıpa işte:) Ama okka gibi bi burnu var, kızsa çok şanslı:) Anasına benziyokaydirigubbakcemile3
Sonra test yapıldı bana kan testi, merak edenler için 180ytl. ödedim. Biraz pahalıSordum meğerse bu ssk fiyatıymış, normalde 500ytl yi bulur dediler. Bendeki hastalıklara bakmak için yapıldı. Sarılık, kızamıkçık..vs... Haftaya cuma 2li test ve ense kalınlığına bakıcaklar. Özel bi labratuardan, randevu aldık. Oda 180 ytl.+kdv. imiş ve ssk anlaşması yokmuş. Doktor amca bide görüntülerini cd.ye çektirin orada dedi çok özel bi anı oluyomuş. Biraz daha büyümüş olucak daha başka görürsün dedi hareketlerini. Büyük ihtimalle 2li testte sorun olmaz dedi. Ben baktım bebeğe dedi, ama olsun yinede yapılsın dedi. Tatile gitmek konusundada sorun yokmuş tabiki fazla tepinmek yoookkkkaydirigubbakcemile2
İşte bizden haberler böyle darısı herkesin başınaaaa.. İşallah hep böyle gider:Saruboceq:
A bu arada kalp atışı artık daha net kalp sesi olarak geliyo. 7. haftada nabız gibiydi. Ben kilo almamışım bu arada. Sadece 800gr. Ve dr. böle git 10-12 den fazla almak yok hamur yok ekmek yoookkk dedi....Sevgiler herkeseeeee...a.s.
arkadaşlar bulantılarınız ne durumda geçti mi?ben de bulantı ve mide ekşimesi var ve ne yapacağım bilmiyorum.6 kilo vermişim daha şimdide. hiç bişey yiyemiyorum yaediğim anda midem zehir gibi oluyor.su bile içemiyorum.sea band aldım ama hiç faydasını görmedim.bu arada tükrük üretimim de çok fazla.yarın 9 hafta bitecek 10. haftadan gün alacam.9+0 olacam . daha ne kadar devam edecek.yardım lütfen
KIZLAR normal dogumlardada belden igne atıyorlarmış keseler bile duymuyormuşun sadece hafif sancılar cekiyormuşsun normal dogumlardada dogru birinden duydum diyorki eskisi gibi degıl normal dogum artık
dogrumu?
canım senin dediğin eğer yanlış bilmiorsam epidural anestezi. evet aynen öyle pek acı çekmiomuşsun. ama bütün sancıyı çekiosun tabii. bi de tehlikeli falan diolar belden vurulduğu için ama bence kolaylık sağlayacaksa ben de düşünürüm böle bi iğne. neyin tehlikesi yok ki allah aşkına yanii :CüvCüv:
canım senin dediğin eğer yanlış bilmiorsam epidural anestezi. evet aynen öyle pek acı çekmiomuşsun. ama bütün sancıyı çekiosun tabii. bi de tehlikeli falan diolar belden vurulduğu için ama bence kolaylık sağlayacaksa ben de düşünürüm böle bi iğne. neyin tehlikesi yok ki allah aşkına yanii :CüvCüv:
evet epidural 3 cm açıklıktan sonra vuruyorlarmış iğneyi,sancısız doğum yapıyomuşsun,ama kızlar 1 saatte doğuran arkadaşlarım var eğer öle olacaksa hiç gerek yok yani ben ilk doğumumda 18 saat sancı çektim yine aynı şekilde olursa düşünüyorum doğum sırsında karar vermek gerekiyo bence,doktorlar bebeğin ne kadar zaman sonra geleceğini söylüyolar ztn,normal doğumdan korkup sezeryana yönelmeyin lütfen sonrası çok zor biz hastanede bebeğimizle hemen ilgilenebildik ama sezeryanlılar emzirmek için bile yardım alıyolardı gerek yok bence o kadar acıya...
evet epidural 3 cm açıklıktan sonra vuruyorlarmış iğneyi,sancısız doğum yapıyomuşsun,ama kızlar 1 saatte doğuran arkadaşlarım var eğer öle olacaksa hiç gerek yok yani ben ilk doğumumda 18 saat sancı çektim yine aynı şekilde olursa düşünüyorum doğum sırsında karar vermek gerekiyo bence,doktorlar bebeğin ne kadar zaman sonra geleceğini söylüyolar ztn,normal doğumdan korkup sezeryana yönelmeyin lütfen sonrası çok zor biz hastanede bebeğimizle hemen ilgilenebildik ama sezeryanlılar emzirmek için bile yardım alıyolardı gerek yok bence o kadar acıya...
April bayıldım maşallah size yaabende 9haftalığım acayip merak ettim şimdi 7haftalıkken gittim kalp atışlarını ve bebeğimizi gördüm. testler yapıldı. bayramdan sonraya sözleştik ama ben onu cidden çok merak ediyorum çıldıryorum. burnunu kaşıyıp gülüyo şaka gibi..:ecrin_bebek: Benimde muhtemel doğum tarihim 27 nisan ama muhtemel işte :uhm:
tekrar maşallah size