2009 Nisan Anneleri buraya

ıyı akşamlar nısan annelerı nasılsınız
bızım bebekler eskı bır nısan annesı olarak bes aylık oldu
nasıl gıdıyor hamılelık..

April bayıldım maşallah size yaa bende 9haftalığım acayip merak ettim şimdi 7haftalıkken gittim kalp atışlarını ve bebeğimizi gördüm. testler yapıldı. bayramdan sonraya sözleştik ama ben onu cidden çok merak ediyorum çıldıryorum. burnunu kaşıyıp gülüyo şaka gibi..:ecrin_bebek: Benimde muhtemel doğum tarihim 27 nisan ama muhtemel işte :uhm:
tekrar maşallah size

ay bide ben nisan annesi derken mart annesi olmayayımfisfisfis

muhtemelen öle olur canımcım mesela oğlumda benim doğum 17 eylüldü,7 eylülde doğum yaptım,ben bile mart sonu doğum yapabilirim yani,çünkü genelde 38. haftada doğum gerçekleşiyo 40 haftayı beklemiyo.lülülülülülü

April maşallah yaaa. Bende görsem bi.Çok özledim çokk:)
Birşey soucam o kadar ayrıntılı yazmışsın ki şaşırdım walla girdiğin ultrason 4 boyutlu filanmıydı canım.Ben en son 8. haftamda gittim doktora yani çok küçük bişey görünüyodu.Bebek olduğu anlaşılmıyodu.Şimdi tam 12. haftamda gidicem.Ama doktorumun ultrasonu normal ultrason renkli filan değil.Ben de görebilirmiyim acaba?

ay bide ben nisan annesi derken mart annesi olmayayımfisfisfis

canım seninle ikimizinde sat.ları aynı gibi benimde 24 haziran.Ama doktorum regl tarihine biraz küçük dedi.15 ağustosta 4 haftalıktı 15 eylülde 10 haftalık oldu.bu hızla gidersek bende mart annesi olucam galiba.Hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah.:ecrin_bebek:

Canım bende geçtiğimiz pazartesi gittim benim bebişte 10 haftalık ama o kadar ayrıntı görmedim.Benim doktorumun ultrasonuda renkli değil.ama elleri kolları kafası görülüyo.Benim bebeğim uyuyodu sanırım çok hareket etmedi sadece kolunu kaldırdı o kadar.Ama kalp atışları çok iyiydi.Önemli olan sağlıklı olması ayrıntıları boşver.Hareket ettiğini biliyoruzya görmesekte olur.Ayrıca dün akşam ben yanlış anlamadıysam hareket etti benim bebişim.Ben fazlaca eğilmiştim akşam otururken birden karnımın sağ tarafında tekmeye benzeyen ama tam anlayamadığım bi hareket oldu.

muhtemelen hissettiğin gaz sancısı canım.....keşke hissetsek ama bebişlerin ağırlığı henüz 7 gram kadar...gerçek tekmeler 200 gr olduğunda hissediliyormuş ama oda ancak 17-18 haftalarda oluyor.....ahh ahh geçse şu 5-6 hafta hızla harika olacak:))

ay süper yaa

bende 10 haftaya giriyorum

bişi sorucam bu 2 li tarama da 80 ytl ödeniyor özelde 180 ytldir

180 ytl ödedigin kan testide ben ücretsiz yaptırdıım

aynen kızamık cıkarmışmıyım v.s gibi şeyler araştırıldı

birde bu ikili taramada renkli taramada varmış bunuda ögrendim orda tammm net herseyi belli oluyormuş

saglıkmı diye?

O testlere bende para ödemedim ama hastanesine göre değişiyo canım araştırmak lazım.

arkadaşlar bulantılarınız ne durumda geçti mi?ben de bulantı ve mide ekşimesi var ve ne yapacağım bilmiyorum.6 kilo vermişim daha şimdide. hiç bişey yiyemiyorum yaediğim anda midem zehir gibi oluyor.su bile içemiyorum.sea band aldım ama hiç faydasını görmedim.bu arada tükrük üretimim de çok fazla.yarın 9 hafta bitecek 10. haftadan gün alacam.9+0 olacam . daha ne kadar devam edecek.yardım lütfen

KIZLAR normal dogumlardada belden igne atıyorlarmış keseler bile duymuyormuşun sadece hafif sancılar cekiyormuşsun normal dogumlardada dogru birinden duydum diyorki eskisi gibi degıl normal dogum artık

dogrumu?

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı durumu yaşadım.benimki tam onuncu haftada geçti.daha doğrusu 9.hafta bittikten sonra azaldı.şimdi tek şikayetim çok çabuk acıkmam.2 saat bile sürmüyo hemen bişeyler yemem lazım yoksa midem ekşiyo ve çok kötü mide yanması ve sancı çekiyorum.ben 11.haftamdayım hala başlangıçtaki kilomla aynıyım.benim bu ikinci bebeğim olacak ilk gebeliğimde 3 kilo vermiştim bende.rahat ol geçecek bu günler canım.:CüvCüv:

canım gerçekten zor ama sık biraz dişini. ben 11. haftayı bitirmek üzereyim ve azaldı. bikaç haftaya kadar azalır seninki de. bu arada ben yemek yiyemedğim zaman ve bulantılarım olduğum zaman patates haşlayıp tuz ve kimyon serpip yiyodum. miden alabilcekse ve tabii ki kabızlık problemin yoksa dene istersen. bi de tabii ki limonla geçirmeye çalışıodum. edirne peyniri iyi geliodu biraz ekşi olduğu için. canım çok zor ya. en azından raporluyuz. ya bu durumda çalışanları düşün bir deeee. kolaylıklar dilerimmm

KIZLAR normal dogumlardada belden igne atıyorlarmış keseler bile duymuyormuşun sadece hafif sancılar cekiyormuşsun normal dogumlardada dogru birinden duydum diyorki eskisi gibi degıl normal dogum artık

dogrumu?

canım senin dediğin eğer yanlış bilmiorsam epidural anestezi. evet aynen öyle pek acı çekmiomuşsun. ama bütün sancıyı çekiosun tabii. bi de tehlikeli falan diolar belden vurulduğu için ama bence kolaylık sağlayacaksa ben de düşünürüm böle bi iğne. neyin tehlikesi yok ki allah aşkına yanii :CüvCüv:

teşekkür eddrim arkadaşlar en azından 2 haftaya kadar hafifleyeceğini biliyorum artık.allah çalışanların yardımcısı olsun.ben ekim ortalarına kadar raporla idare etcem ondan sonrasına bakacaz artık.ama idarem çok anlayışlı iki yeni öğretmen geldi rahat ol dediler.ilk kez oldu böyle bişey geçen hafta çok problem etmişlerdi.çok şükür.

evet epidural 3 cm açıklıktan sonra vuruyorlarmış iğneyi,sancısız doğum yapıyomuşsun,ama kızlar 1 saatte doğuran arkadaşlarım var eğer öle olacaksa hiç gerek yok yani ben ilk doğumumda 18 saat sancı çektim yine aynı şekilde olursa düşünüyorum doğum sırsında karar vermek gerekiyo bence,doktorlar bebeğin ne kadar zaman sonra geleceğini söylüyolar ztn,normal doğumdan korkup sezeryana yönelmeyin lütfen sonrası çok zor biz hastanede bebeğimizle hemen ilgilenebildik ama sezeryanlılar emzirmek için bile yardım alıyolardı gerek yok bence o kadar acıya...

sagol canım emin olmak için bide doktora sorayım ama ben normal dogum yapamam

evet ne güzel sizler evdesiniz ben 8.aya kadar çalışırım sanırım
ooofff uyku bastırdıı

bencede sakın korkmayın ceretlendirin kendinizi zorda kalmadıkca SEZERYANA HAYIR ben ilk dogumuda 19yasındaydım 8saat sancıdan sonra oğlumu hemen kucağıma aldım bence o anı bebeğinizle paylasmak butun ağrıları unutturuyor inanın bebeğinizi görene kadar ondan sonrası hıkaye ben bebegimin 9ayını gün gün symısım ama dünyaya gelisini uyudugum icin kacıracağım öyle mi mecbur kalmadıkca ASLA bu anı kacıramam iyi düsünün hm size zarar sezeryanla doğum genede siz bilirsiniz

bencede sakın korkmayın ceretlendirin kendinizi zorda kalmadıkca SEZERYANA HAYIR ben ilk dogumuda 19yasındaydım 8saat sancıdan sonra oğlumu hemen kucağıma aldım bence o anı bebeğinizle paylasmak butun ağrıları unutturuyor inanın bebeğinizi görene kadar ondan sonrası hıkaye ben bebegimin 9ayını gün gün symısım ama dünyaya gelisini uyudugum icin kacıracağım öyle mi mecbur kalmadıkca ASLA bu anı kacıramam iyi düsünün hm size zarar sezeryanla doğum genede siz bilirsiniz

Sağol canım iyi dileklerin için darısı senin başına. Doktora gidince sende görücen aynı muhteşem görüntülerikaydirigubbakcemile2
Sende yaz bize hep birlikte sevinelimhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…