2009 Nisan Anneleri buraya

slm kızlar her geçen gün daha iyiye gidiyorum bu gün çıktım baya yürüyüş yaptım,hava çok güzeldi kndimi çok kapatmıştım iyi geldi valla...

Ben bugün 11 haftalık oldum.Göbeğim şimdiden çıkmaya başladı sanki.Çok erken değilmi?5 aydan önce çıkmaz diye düşünüyodum.Şimdi çok erken oldu.İşe gelirken ne giyineceğimi bulmakta çok zorlanıyorum.Hamile kıyafeti giymek için de çok erken ama eski kıyafetlerimde olmuyo.Moralimi bozuyo bu.

Canım bende senin gibiyim o yüzden evelsigün aldım hamiş kıyafeti.Pantolonlarım olmuyo karnımı sıkıyodu birascık.bebişimin rahatı daha önemli dedim ve erkenden aldım bi kot:CüvCüvantolon ama hamile kıyafeti olduğu belli bile değil üstünede tunik tarzı bol tshort giyiyorum.Yoksa hersabah işe gelirken ne giycem davası bendede oluyodu.

çok geçmiş olsun cnm dinlenmek iyi gelir kendinede bebişinede iyi bak

ben menemendeyim cnm şuanda burda özel bi dra gıdıyorum ama 2li testimin sonucunu alınca özel hayat hastanesinde neriman şengüne gidicem o bızım ailenin dr

yaaa daha şimdiden kıyafetler olmuyor çokmu tombiş olucaz biiiiiizzz

valla bilmiyorumki cnm dr bidahaki gelişinde soylerım dedi cinsiyetini güldü ama anladı bişiler bence.butun bebişler bu haftada aynı oluyormuş cnm

ade mekre canım. sen şanslısın nisan 1 doğum olduğu için bebeişin büyük bizimkine göre 3 hafta ilerdesin bende 1 haftta ilerde olanalra bile gıpta ediyorum. benim daha karnım çıkmadı ama 3 hafta sonra 11 haftalıkken ne olur bilmiyorum.zaten bulantılardan dolayı 3 kilo verdim. 1 beden de küçüldüm üstüne neyse bebek sağlıklı allahtan.
bursasu canım şükret haline benim bulantım 6. haftadan beri var senin yeni başlamış 12. haftada geçicek inşallah.. :Saruboceq:
esen bende senin gibi kontrolüme 12 haftalıkken gidicem. kalp atışı var dedi ama dinlemek nasip olmadı çünkü en son gittiğimde daha 6 haftalıktı. neyse kızlar.. mart ayı annelerini okuyorum. çokrahatlar bulantıları filan kalmamış onları okuyunca rahatladım biraz bizde bir ay sonra öyle olucaz inşallah. herkese iyi akşamlar. a.s.

merhaba arkadaslar rabbim hepinize hayırlı dogumlar nasip etsin bebeğinizi saglıkla kucagınıza almanızı nasip etsin.....
benimde son adet tarihim 11 temmuz muhtemel dogum tarihimse 17 nisan 2009 hadi bakalım rabbim hepmize kolay dogum hasip etsin inşallah ..........:CüvCüv:a.s.

selam kızlar ben mayıs annesi olucam allah kısmet ederse. siz tecrübeklisiniz benden. size sıkıntımı soracağım umarım yardımcı olursunuz. benim gebe kaldığımı öğrenmeden yani adet tarihime 1 hafta kalmasından itibaren adet sancısı gibi sancım başladı. 1 gün yoksa 3 gün var.. şuan 6 haftalık oldum . 3 haftadır karın ağrım hep var. sık sık oluyor. her dakika tuvalete gidip kanama varmı diye kontrol ediyorum. sizlerin ağrınız oldumu. benimki kadar uzun süren olmuşmuydu.

benim beşim sizinkilerden büyük şansmı bilmiyorum cnm ilk herşeyi ben öğreniyorum oysa sizlerden biraz bilgim olsa daha rahat olucam

selam arkadaşlar 1-2 gündür yoktum çünkü çok midem bulanıyor şuandada birden bir üşüme geldi ,böbreklerim ağrıyor belim ağrıyor anlıycanız kötüyüm ama çok şükür yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldin diyorum kendinize iyi bakın

bende olmadı ama arkadaşım da senin gibiydi hatta her ay adet donemi zamanında aynı şeyi yaşıyor şuanda 25 haftalık minicik bir kız bebek bekliyor tedirgin olmanda cok normal güzelim aynı tedırgınlıkleri bizlerde yaşadık tuvalete gitmek bi ızdırap ama çok takma kafana sıkılmak bebişini rahat ettirmez ole bi sıkıntında dr unu ara çunku herkes farklı şeyler soyleyip kafanı karıştırır. bebişin hayırlı olsun allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin mayıs annesi

benim beşim sizinkilerden büyük şansmı bilmiyorum cnm ilk herşeyi ben öğreniyorum oysa sizlerden biraz bilgim olsa daha rahat olucam

valla şans canım ben bile kıskandım seni valla,bizden önce alıcan bebişini kucağına inşallah hele son ay hiç geçmiyo biliyomusun 1 gün,1 ay gibi geliyo insana...

geçmiş olsun cnm dikkat et grip olursun allah korusun

sağol canım galiba grip oluyorum zaten bütün gün yatıyorum nerden bulur bizi grip anlamadım herhelde vücut direncim zayıfladı sürekli kusmaktan,bebişini görmüşsün hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin sağlık ve sıhatle hihoyyytkendine iyi bak

Heeeeyyyyyoooo... ben geldiiimmmhihoyyyt İnanılmaz bişey bugün yaşadıklarım. Allahım dedim sen çok büyüksün. Tam anlamıyla bir bebek olmuş elleri kolları, başı, ağzı burnu... Hatta gülümsedi bile bana:ecrin_bebek: Herzamanki yerinde tam ortada duruyo, yalnızkafasını geçen seferkinin tersine çevirmiş, sırtüstü yatmış uyuyoooo. Dedim hareket etmiyomu bu? Dr amca dediki uyuyo, sonra ona ses dalgası gönderip uyandırdı:) birden irkildi oynattı ayağını elini:) sağ eliyle burnunu kaşıdı, küçük bi gülümseme sonra yine uyudu:))) Ay öldük gülmekten, nasıl tatlı nasıl komik anlatamam:)) Sonra boyunu ölçtü dr. 3,5 cm olmuş. gelişimi tam gününde 10 haftalık gözüküyo. Son derece tembel, keyfine düşkün, şirin bi sıpa işte:) Ama okka gibi bi burnu var, kızsa çok şanslı:) Anasına benziyokaydirigubbakcemile3
Sonra test yapıldı bana kan testi, merak edenler için 180ytl. ödedim. Biraz pahalı Sordum meğerse bu ssk fiyatıymış, normalde 500ytl yi bulur dediler. Bendeki hastalıklara bakmak için yapıldı. Sarılık, kızamıkçık..vs... Haftaya cuma 2li test ve ense kalınlığına bakıcaklar. Özel bi labratuardan, randevu aldık. Oda 180 ytl.+kdv. imiş ve ssk anlaşması yokmuş. Doktor amca bide görüntülerini cd.ye çektirin orada dedi çok özel bi anı oluyomuş. Biraz daha büyümüş olucak daha başka görürsün dedi hareketlerini. Büyük ihtimalle 2li testte sorun olmaz dedi. Ben baktım bebeğe dedi, ama olsun yinede yapılsın dedi. Tatile gitmek konusundada sorun yokmuş tabiki fazla tepinmek yoookkkkaydirigubbakcemile2
İşte bizden haberler böyle darısı herkesin başınaaaa.. İşallah hep böyle gider:Saruboceq:
A bu arada kalp atışı artık daha net kalp sesi olarak geliyo. 7. haftada nabız gibiydi. Ben kilo almamışım bu arada. Sadece 800gr. Ve dr. böle git 10-12 den fazla almak yok hamur yok ekmek yoookkk dedi....Sevgiler herkeseeeee...a.s.

Tebrik ederim güzelim inşallah sonuna kadar herşey iyi gider bebişini kucağına alırsın ,böyle mutlu haberler duymak çok güzel kendine iyi bakkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…