şu ana kadar sorduğum 3. farklı soruydu ve bu da cevaplanmadı kızlar senağlama nie ciddiye almıosunuz beni senağlama ben de nişantaşı çocuğuyum, ben de üniversite mezunuyum ne olur alsanıza aranızaaaaaaaaaaaaa :tomato: zaten raporluyum, canım sıkkın, hareketlerim kısıtlı, çok sıkılıoyorum. bu kadar acitasyon yeter mi :mymeka:
merhaba ben de aranıza yeni katıldım.:) benim SAT 17 temmuz doğum 24 nisan :)
allah herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
büyükler derki erkek bebekleri cabuk gelişirr diyeee erkek bebekleri 2,5 3 ylarda kendini gösterir diye
ADE MERKE ERKEK SANIRIM SENIN BEBİŞ
kızlar bişi sorucam özele giriyor ama
eşinizle birlikte ne kadar zaman aralıgıyla olunmalı?
merhaba ben de aranıza yeni katıldım.:) benim SAT 17 temmuz doğum 24 nisan :)
allah herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin...
ah kızlar ben çok hasta oldum öyle ağır grip oldum ki anlatamam insanın vücudunun her yeri ağrırmı yaw allahtan ateşim yok hiç bişide yiyemiyorum çıkarıyorum nasıl atlatacaz bu gribi bilmiyorum kızlar valla çok dikkat edin aman
esen;benim dün sabaha kadar hiç bulantım olmamıştı yani hiç istifra etmemiştim ama dün sabah ilk defa istifra ettim ve heryerim kasılıyo bebeğime bişey olacak diye korkuyorum her sabah kahvaltıyı sütle yapardım 1 haftadan beri süt asla içemiyorum yani sigaradan tiksindim yemek kokularından çok fena
ben de sabah olmuyor bulantı.saat 2 gibi başlıyor nerdeyse 8 e kadar devam ediyor.işin kötüsü küçüklüğümden beri çıkarmakta zorlanırım.çıkaramayınca da bi türlü rahatlama olmuyor.ben de sana bi soru soracam.ben de öğretmenim.40 günlük raporum da bitmek üzere.ama çalışabilecek gibi hissetmiyorum kendimi?aylıksız izin düşünüyorum ama idare onay vermezse olmyormuş.sen ne yapmayı düşünüyorsun?rapor bitince çalışacak mısın?:sm_confused:
bursasu teşekkür ederim canım ama teyzesi bişi yiyemiyozki keşke portakal yiyebilsek atlatacaz inşaallah biraz zor olacak ama napalım aman dikkat benim yaşadığımı kimsenin yaşamasını istemem
Günaydın kızlar...
Sabh yine çok zor uyandım ve işe geldim malesef.Evde olan arkadaşları çok kıskanıyorum.Şimdi tv yi açıp karşısına yatıp uyumak vardı
Ade merke 11 hafta 6 günlük doktora gtmişsin ve çok güzel yazmışsın.Şaşırdım walla.Kolları var bacakları var.Hareket ediyooo..Bende haftaya çarşamba gideceğim tam 12 haftamızı dolduracağız.O kadar herycanlanıyorumki ne görücem diye.Yani koları bacakları olucak.Belki hareket edicek.Tam bir bebek görücem inşallah.Çoook heycanlıyım çoookkkk....